Opice ve snu: Co znamená, když vás kousne? Takový význam má sen o malých opicích

Opice ve snu

Zvíře ve snu je poměrně častým výjevem. Ať už jde o sen o potkanovi, slonovi, kočkách, nepříjemný sen o pavoucích nebo hadech, podle snáře má každé ze zvířat svou symboliku. Bližší význam snu odhalí detaily a okolnosti, které se v něm objevily.

Opice je jedním ze zvířat, která nás ve našich snech může překvapit. Výklad snů sen o opici vysvětluje jako symbol zvířecích instinktů a touh, nebo jako dětský, primitivní či nezodpovědný aspekt osobnosti snícího. Takový sen naznačuje, že okamžité uspokojení potřeb je důležitější než snaha o nalezení dlouhodobého řešení.

Tip pro vás: Dítě ve znamení BERANA: Objevte jeho jedinečnou osobnost!

Sen, ve kterém opice lézá na strom, znamená, že se cítíte velmi nezávislí. Snažíte se od něčeho odpoutat, uniknout a stoupat stále výše a výše.

Online snář gorilu ve snu považuje za znak prvotních instinktů a primitivních pocitů. Sen o gorile může také vyjadřovat agresi nebo touhu dominovat. Sen o orangutanovi zase naznačuje, že jste v určité situaci až příliš optimističtí.

Co znamená, když ve vašem snu opice krade ovoce? Co symbolizují malé opice?

Nepřehlédněte: Rostliny ve snu - poznej význam a výklad snů o rostlinách

Malé opice ve snu
Depositphotos

Pokousání opicí

Opice jsou obecně plachá zvířata. Některé však mohou být nebezpečné a jiné mohou být i drzé. Měli jste někdy sen o tom, že vás pokousala opice? Zkuste si vzpomenout, kam vás pokousala, abyste lépe porozuměli svému snu:

  • pokousání do ruky - symbolizuje zradu od blízké osoby 
  • pokousání do nohy - znamená selhání a odmítnutí 
  • pokousání do ucha - uslyšíte nepříjemné rozhovory o své osobě 
  • pokousání do nosa - budete schopní orientovat se v kritické situaci 
  • pokousání do břicha - někdo vás obviní z lhaní a šíření klepů 
  • pokousání do zadku - nebojte se jednat, vaše šance na úspěch jsou velké 
  • pokousání do ramene - budete zklamaní v někom nebo v něčem 
  • opice vás pokousala do hlavy - dostanete geniální nápad

Sen, ve kterém jste byli opicí

Snili jste o tom, že jste byli opicí? Sen, ve kterém jste opicí, symbolizuje vaši zvířecí povahu. Cítíte se jako divoké zvíře uvězněné v zoologické zahradě, které nedokáže uniknout. Musíte se vzdát kontroly a žít v přítomnosti, abyste se cítili šťastní a spokojení, protože něco ve vašem životě vás omezuje a nedovoluje vám rozvíjet své sny a cíle.

Opice jedící ovoce

Snář opicu jedící ovoce ve vašem snu považuje za symbol hojnosti. Může jít také o předzvěst prospěchu, který získáte svou tvrdou prací a obětavostí. Takový sen může být také varováním, že se stáváte příliš závislí na materiálním bohatství.

Sen o opici, která jedla banán, je poselstvím, že vaše fyzické potřeby musí být nevyhnutelně uspokojeny.

Snář a výklad snů opicu kradoucí ovoce interpretují jako využívání ostatních. Váš sen může být znakem chamtivosti nebo nečestnosti. Naznačuje vám, že přestáváte mít kontrolu nad svými primitivními touhami.

Podívejte se také: Co skutečně znamenají sny o zubech? Je to špatné znamení?

Opice
Depositphotos

Sen o páření opic

Podle snáře pářící se opice ve vašem snu představují aspekt vašeho sexuálního života, který si vyžaduje pozornost. Pravděpodobně máte problém získat nebo udržet partnera. Nebo možná vynakládáte příliš mnoho energie do známostí na jednu noc místo toho, aby jste se zaměřili na dlouhodobý vztah. V každém případě je takový sen varovným signálem toho, že musíte přehodnotit svůj milostný život. Najděte si čas pro sebe a uspořádejte si své myšlenky.

Malé opice ve snu

Podle snáře malé opice ve snu reprezentují vaši touhu po změně a potřebu vstupu do nové životní etapy. Ve vašem životě něco chybí a vy to musíte napravit. Možná jde o manželství, práci, která by vás naplňovala, nebo upřímný vztah. Může jít dokonce o duchovní spojení nebo snahu pochopit vaše vnitřní já.

Držet opici na rukách

Podle snáře „držet opici na rukách a hladit ji" znamená, že v blízké budoucnosti budou pro vás vaše schopnosti a talent velmi užitečné. Pokud se bojíte zvednout opici na ruce nebo se jí dotknout, takový sen vás chce upozornit na to, abyste byli opatrní a dávali si pozor na lidi kolem seba. Někdo ve vašem blízkém okolí totiž není k vám upřímný a chystá na vás zradu.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE