Sen o potkanovi není dobré znamení! Co očekávat?

sen o potkanovi

Lidé na celém světě sní o různých věcech. Některé sny nám mohou nebo nemusí dávat smysl, ale podle výkladů snů má každý sen svůj význam. Když spíme, naše podvědomí vidí vizuály související buď s událostmi, na které neustále myslíme, nebo s věcmi, které s námi nemusejí být vůbec spojeny.

Jen velmi málo lidí má rádo hlodavce. Zanechávají v nás totiž pocit znechucení, strachu a nervozity. Ani sny o potkanech určitě nejsou příjemným zážitkem.

Zdálo se vám někdy o potkanovi? Co to může znamenat?

Nepřehlédněte: Rostliny ve snu - poznej význam a výklad snů o rostlinách

Sen o potkanovi

Většina knih spojuje potkany se zradou a podváděním. Jednou z interpretací snu o tomto hlodavci jsou bolestivé pochybnosti kvůli nutnosti přijmout odpovědné rozhodnutí.

Snění o potkanech podle některých výkladů snů symbolizuje nebezpečí a hrozbu. Takový sen naznačuje, že jste zatíženi nejasnými předtuchami. Možná na vás někdo z vašeho okolí chystá zradu nebo vás v těžké chvíli opustí blízký člověk.

Potkan viděný ve snu je také znakem hádek, takže byste se měli snažit nezhoršovat vztahy se svými blízkými a přáteli. Pokud jste ve snu chytili potkana, znamená to, že se nemusíte bát svých nepřátel a že máte šanci je důstojně porazit.

Sen o potkanech také naznačuje, že máte vnitřní strach z toho, že vás někdo brzy oklame a zradí.

Tip pro vás: Nevěra podle znamení: Pozor, toto jsou největší nevěrníci zvěrokruhu!

Sen o potkanovi
Depositphotos

Černý potkan ve snu

Černý potkan předznamenává zlomeného ducha a vnitřní problémy. Pokud jste se nedávno cítili depresivně, je sen o černém potkanovi úplně běžný. Potkany, které jsou černé, představují naše temné emoce. Pravděpodobně máte pocit, že vám neustále něco chybí a nevíte co přesně.

Černý potkan pobíhající po domě může předpovídat rozdělení majetku. Černý potkan v kleci je zase symbolem klepů v pracovním kolektivu.

Sen o bílém potkanovi 

Vidět ve snu bílého potkana znamená, že vaše problémy se brzy vyřeší samy. Pokud potkana sníte, je to znak toho, že vy sami chcete někoho zradit nebo mu ublížit.

Pokud bílý hlodavec jedl ve snu vaše oblečení, toto vidění je předtuchou toho, že dosáhnete cíle, který jste si stanovili.

Zdálo se vám, že jste zabili bílého potkana? Tento sen naznačuje, že všichni klevetníci a vaši nepřátelé budou spravedlivě potrestáni.

Doporučujeme: Která znamení zvěrokruhu se k sobě hodí? Tyto kombinace vytvoří šťastné páry!

Černý potkan ve snu
Depositphotos

Sen o mrtvém potkanovi

Mít sen o mrtvém potkanovi ve svém domě je varováním před rodinnými problémy a hádkami se svým partnerem. Mrtvý hlodavec ležící na cestě symbolizuje množství překážek na vaší cestě k dosažení vašeho cíle.

Pokud se vám zdálo o mrtvém potkanovi ve vaší posteli, měli byste popřemýšlet o svém manželství. Možná existuje třetí osoba, která vstoupila mezi vás a vašeho partnera a snaží se zničit vaše manželství.

Měli jste sen o mrtvém potkanovi, který byl ve vodě? Jaká byla voda, ve které se potkan utopil? Pokud byla čistá a průzračná, můžete od svého šéfa očekávat pochvalu za vaši práci. Kalná voda je znakem toho, že problémům v práci se nevyhnete.

Mnoho mrtvých potkanů na jídelním stole předpovídá finanční problémy. Tento sen může být upozorněním na to, že utrácíte příliš mnoho peněz.

Sen o kousnutí potkanem

Pokud vás ve snu kousne potkan, může to symbolizovat někoho, koho se bojíte. Pokud vás potkan ve snu poškrábe, může to představovat životní problém, kterému nevěnujete dostatečnou pozornost. Hlodající potkan ve snu naznačuje finanční problémy.

Zdálo se vám, že vás kousl potkan do nohy? Tento sen může být předzvěstí výletu spojeného se smutnou událostí. Když vás potkan ve snu kousne do ruky, může to symbolizovat přítele nebo člena rodiny, který vás zradil.

Chytit potkana, který vás chtěl ve snu kousnout, je příznivé znamení. Stanete se atraktivní pro opačné pohlaví a zastíníte své konkurenty. Zlepší se váš sexuální život a zbavíte se milostných problémů.

Bojovat proti velkému počtu agresivních potkanů nebo je jen vidět je negativním znamením. Sen je varováním, že vaše vztahy se sousedy se dostávají do slepé uličky. Čím více trpělivosti a důstojnosti ukážete, tím více se vám snaží ublížit.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE