Co skutečně znamenají sny o zubech? Je to špatné znamení?

sny o zubech

Mnohým z nás se často zdá o zubech. Tyto sny nejsou moc příjemné a dokonce mohou být i traumatizující. Většinou se nám zdá, že nám zuby vypadaly, zkazily se nebo se rozpadají. Někteří mají sny i o zubaři a vidí se sedět v zubařském křesle. Zuby jsou podstatným indikátorem našeho zdraví, jsou symbolem mládí a vitality. Zuby také představují naše silné stránky, schopnosti a hrdost. Podle více snářů a knih zabývajících se sny není moc dobrým znamením, když se vám zdá o tom, že jste přišli o zuby. Sny o zubech, hlavně pokud se jedná o jejich ztrátu nebo bolest, mohou souviset se zhoršeným zdravím, a to fyzickým i psychickým, a také se ztrátou životní energie a vitality. Někdy se také takové sny interpretují jako neschopnost dosáhnout stanovené cíle a zklamání ze sebe samého. Pojďme se však na to podívat podrobněji.

Tip pro vás: Dítě ve znamení VODNÁŘ: Zajímavé vlastnosti a jeho charakteristika

Sen o vypadávání zubů 

Pokud se vám zdá o ztrátě zubů, může to znamenat, že jste ve svém životě přišli o něco podstatného. Když je vypadávání zubů doprovázeno nepříjemným krvácením, takový sen se interpretuje jako ztráta někoho blízkého či náhle ukončené přátelství. Když ve vašem snu vám zuby vypadávají v důsledku zranění nebo pádu, je to náznak toho, že jste neuspěli v dosažení cílů, které jste si stanovili.

Pokud jsou vypadávající zuby zkažené, může to prozrazovat, že vás trápí nějaké zdravotní problémy. Ztráta zubů může také naznačovat, že pociťujete stud nebo hanbu, nebo také změny a nový začátek, který se neobejde bez obtíží. Pokud jste ve svém snu bezzubí, značí to vaši neschopnost dosáhnout stanovené cíle.

Zdálo se vám, že jste si vytrhli zub, který se kýval? Takový sen může symbolizovat konflikt, o kterém se musíte promluvit nebo který chcete ukončit. Pokud máte sen o tom, že vám vypadaly zuby v ordinaci u zubaře, může vám tento sen naznačovat, abyste byli více zdvořilí a přemýšleli, než něco řeknete.

Nepřehlédněte: Sen o potkanovi není dobré znamení! Co očekávat?

Sen o zkažených zubech
Depositphotos

Sen o zkažených zubech

Když máte ve snu zkažené zuby, obvykle se vyděsíte a první věc, kterou uděláte, když se probudíte, je, že si zuby zkontrolujete. Sny o zkažených zubech vyjadřují znepokojení. Když vám ve snu někdo dává váš chrup do pořádku, znamená to, že potřebujete pomoc. Pokud se ji rozhodnete přijmout, podvědomě tím souhlasíte, že na sobě musíte pracovat. Zdálo se vám, že se vám lámou zuby, protože jsou příliš křehké? Takový sen symbolizuje citovou křehkost. Zkažené zuby představují neúspěch, situaci, která se zhoršuje a kterou nedokážete zvládnout.

Pokud se vám zdálo, že se vám začaly rozpadat zuby, může to souviset s hádkou nebo pocitem, že jste nevyjádřili svůj názor, nebo jste to jen neřekli správným způsobem. Sen o bolesti zubů znamená, že ve vašem životě nejsou věci v pořádku. Bolest zubů ve snu může být také předzvěstí bolestivých zpráv, po kterých však do vašeho domu přijde radost a štěstí.

Žluté zuby jsou symbolem starostí a stresu, který narušuje váš vnitřní klid. Když se vám zdá, že si ve snu čistíte zuby, tak bojujete a vyvíjíte aktivity, abyste se něčemu ubránili. Velmi pěkné či zlaté zuby ve snu jsou znamením bohatství. Falešné zuby i umělý chrup mohou naznačovat, že jste nedokázali někoho správně odhadnout.

Sen o křivých zubech

Pokud ve svém snu máte křivé zuby nebo narostlé tak, že vám brání správně vyslovovat, znamená to, že nedokážete dosáhnout toho, aby vás druzí poslouchali, a dokonce nemáte odvahu se vyjádřit. Sny o křivých zubech mohou také symbolizovat osobní nejistoty týkající se přitažlivosti nebo způsobu, jakým vás vidí jiní lidé. Křivé zuby ve vašem snu odhalují vaše obavy o váš imidž, protože lidé s křivými zuby nejsou moc atraktivní.

Podívej se: Co předpovídá had ve snu?

sen o rovnátkách
Depositphotos

Zdálo se vám o rovnátkách na vašich zubech? Tento sen může znamenat, že jste odolní vůči pomluvám a klepy vám neuškodí. Snění o tom, že jako dospělý nosíte rovnátka, symbolizuje potřebu dospělých posunout se vpřed a naplno rozvinout své schopnosti.

Sen o mléčných zubech

Zuby jsou také symbolem dospívání – narodíte se bez nich, narostou vám mléčné zuby, vypadnou vám a narostou nové. Mléčné zuby jsou znakem vývoje, kroků k dospělosti. Ztráta mléčných zubů vyjadřuje zánik nevinnosti a dětských snů, proto jsou mléčné zuby ve snu spojeny s pocity z dětství, které jsou minulostí a vytrácejí se. Podle některých snářů také snění o mléčných zubech vypovídá o tom, že se na něco necítíte být dost zralí, ale že chcete být připraveni a jste odhodláni přijmout změnu.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE