Slon ve snu odráží vnitřní sílu, ale také poukazuje na překážky v životě

Slon ve snu

Co je to snář? Je to kniha, která poskytuje výklad snů. Jde vlastně o slovník, který obsahuje symbolický výklad každého hesla. Již v dávných dobách lidi zajímalo, co znamenají sny, proč se nám zdají a zda nesou nějaký význam, upozornění nebo varování. Proto vznikaly nejrůznější výklady. Nejprve v ústním podání, později byly zapisovány a shrnuty právě do snáře. Nejstarším dochovaným snářem je čtyřdílný snář Artemidora z Efesu, který se stal základem mnoha pozdějších prací ve výkladu snů.

I dnes často sáhneme po velkém snáři či online snáři právě kvůli tomu, abychom se dozvěděli, co říkají sny, které se nám zdály.

Tip pro vás: Rostliny ve snu - poznej význam a výklad snů o rostlinách

Naše sny mohou obsahovat různé výjevy, situace, předměty či scénáře. Někdy však sny nejsou jen příjemné a často nás ze spánku probudí i noční můry. Některé sny jsou poměrně časté u většiny lidí a jiné se nám zase opakují. Mezi ně patří například sen o smrti a umírání blízké osoby, sny o nutkání jít na toaletu či sen o pádu.

Často se v našich snech objevují i zvířata, ať už jde o pavouky, hady, myši či potkany. Mezi zajímavé jevy ve snu patří i slon. Jaký výklad snu poskytuje snář o tomto zvířeti? Co naznačuje sen o slonovi?

Nepřehlédněte: Co znamenají sny o mrtvých příbuzných? Máš se bát?

sen o slonovi
Depositphotos

Co symbolizuje sen o slonovi? 

Sen o slonovi může mít hned několik významů. Sen, ve kterém se objevil slon, vám chce naznačit, abyste byli více tolerantní a abyste měli více trpělivosti a porozumění pro ostatní. Takový sen může také odkazovat na vzpomínku, kterou jste si příliš dlouho uchovávali a připomíná vám, že se musíte zbavit minulosti, abyste se posunuli dál.

Slon ve snu také reprezentuje moc, loajalitu a intelekt, ale i podezíravost a krutost. Podle snáře slon ve snu může symbolizovat i vaši vnitřní sílu a odolnost. Může jít o vyjádření toho, že jste schopni překonat překážky a výzvy ve svém bdělém životě.

Vidět slona ve snu

Sloni jsou hluboce spojeni s přírodním světem a v mnoha kulturách jsou považováni za posvátná zvířata. Snář vidět slona ve snu vysvětluje jako připomínku toho, že byste měli trávit více času v přírodě, trochu povolit ze svých povinností a věnovat čas podstatným věcem ve vašem životě.

Sen o tom, že jste viděli slona, který se pase, může naznačovat, že jste na cestě k finančnímu nebo materiálnímu úspěchu.

Jezdit na slonovi

Co podle snáře znamenají sny, ve kterých jezdíte na slonovi? Jde o symbol toho, že máte pod kontrolou své podvědomí a aspekty, kterých jste se kdysi obávali. Takový sen také může poukazovat na vaši vlastní důležitost. Jste velmi důležití pro někoho, kdo potřebuje vaši pomoc a podporu. Proto, pokud vás někdo požádá o pomoc, neváhejte a podáte mu pomocnou ruku. Jednou se vám to určitě vrátí.

Sen o jízdě na slonovi v klidném a příjemném prostředí je náznakem vašeho harmonického a vyváženého přístupu k životu. Pokud se ve vašem snu snažíte udržet kontrolu při jízdě na neposlušném slonovi, protože se chová nepředvídatelně, tento sen může představovat výzvy a překážky ve vašem bdělém životě, které se snažíte překonat.

Podívejte se také: Dítě ve znamení KOZOROH: Toto je jeho osud!

Slon ve snu
Depositphotos

Krmit slona ve snu

Podle snáře krmení slona ve snu může odrážet vaši touhu po hlubších spojeních a smysluplných vztazích. Mohlo by to symbolizovat vaše úsilí navázat silnější pouto s určitou osobou nebo skupinou lidí, s níž toužíte rozvíjet pocit jednoty a vzájemné podpory.

Krmení slona ve snu může také vyjadřovat vaše spojení s hojností a potenciálem finančního nebo materiálního růstu a předpovídat příležitosti na úspěch, bohatství nebo naplnění vašich toužeb.

Slon ve snu

  • Koupě slona je symbolem koupě nemovitosti jako výsledku výhodného obchodu. 
  • Útok slonů předpovídá určité nebezpečí a radí vám, abyste byli opatrní. 
  • Černý slon ve snu poukazuje na neschopnost splnit si svůj cíl. 
  • Bílý slon naznačuje povýšení v práci. 
  • Sen o mrtvém slonovi symbolizuje nebezpečí. Měli byste si dát pozor na lidi kolem sebe, kteří se vás snaží podvést.
  • Stádo slonů ve snu slibuje dlouho očekávaný blahobyt. 
  • Mládě slona je předzvěstí pozitivních změn. 
  • Zabití slona naznačuje, že nevědomky ublížíte blízké osobě.
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE