Sen o pavoucích? Čeká tě smůla a neštěstí?!

sen o pavoucích

Pavouci jsou velmi častým tématem snů. Naše snící mysl se ráda zmocňuje symbolů z našeho bdělého života, které v nás vyvolají silné emoce a my se často probouzíme ustrašení.

Mnozí z nás mají vrozený strach z pavouků. Někteří dokonce trpí arachnofobií. Sny o pavoucích jsou ještě běžnější, pokud se jich v reálném životě bojíme, protože naše obavy přetrvávají hluboko v našem podvědomí. Ať už tato osminohá stvoření milujete nebo nenávidíte, sny o pavoucích vám mohou způsobit husí kůži.

Pavouci jsou jedním z nejdiskutovanějších symbolů, pokud jde o výklad snů, protože existuje mnoho různých kulturních kontextů. Podle některých tradic jsou pavouci vnímáni jako silný symbol kreativity, štěstí nebo dokonce představují i ženskou sílu. V jiných kulturách zase vyjadřují nebezpečí, opatrnost nebo varování před opakovanou chybou.

Nepřehlédni: Nejvěrnější znamení zvěrokruhu: Tato znamení berou lásku opravdu vážně

Sen o pavoukovi

Podle snáře má pavouk ve snu dva hlavní významy. Jako obrovský, ohrožující netvor je synonymem pohlcující ženské síly v podobě matky či manželky. V méně nepříjemných snech je pavouk zosobněním naší cílevědomosti, vytrvalosti a pevné vůle dosáhnout cíle, který jsme si vytýčili.

Pavouk v přírodě pomáhá udržovat rovnováhu. Brání přemnožení škodlivého a dotěrného hmyzu. V našich snech obraz tohoto predátora může být znakem vítězství nad různými lákavými myšlenkami či emocemi.

Snění o pavoucích může být i symbolem kreativity, která vychází ze spřádání složitých pavoučích sítí. Pokud se vám zdá o pavoukovi, který usilovně spřádá svou síť, tento sen je také předzvěstí úspěchu a zisku.

Sen o zabití pavouka

Zdálo se vám, že jste nemilosrdně zabili pavouka? Tento sen znamená, že vás postihne neštěstí a smůla. Pokud šlo o obrovského pavouka, je to upozornění, abyste si dávali pozor na nerozvážná rozhodnutí a kroky v práci. Díky vašemu nepřemýšlenému jednání byste mohli přijít o kariérní růst.

Vidět mrtvého pavouka ve snu je vyjádřením toho, že jste odolali silnému ženskému pokušení. Snění o mrtvém pavoukovi také může naznačovat, že máte určité potíže, které se samy nevyřeší.

Zabít pavouka má však ve snu i pozitivní význam. Černá vdova je jedním z nejsmrtelnějších pavouků na naší planetě. Vidět ji ve snu symbolizuje nebezpečí, zastrašování, ženskou sílu, smrt a dominanci. Zabít černou vdovu ve snu znamená získat zpět kontrolu nad svým životem.

Tarantule zase představuje temnou stránku vaší osobnosti, ale i vaše nejhlubší obavy. Zabít tarantuli ve snu znamená překonat své obavy, negativní emoce a pocity, že jste uvězněni ve své vlastní temnotě.

Tip pro vás: Nevěra podle znamení: Pozor, toto jsou největší nevěrníci zvěrokruhu!

Snění o pavoucích
Depositphotos

Sen o lezoucím pavoukovi

Pokud se vám zdá o pavoukovi, který leze, tento sen předpovídá úspěch v podnikání a radost z naplnění všech očekávání.

Pokud se pavouk plazil po vašem těle, sen naznačuje, že strávíte příjemné chvíle v úzkém rodinném kruhu. Běžící pavouk ve snu je znamením toho, že v práci ukážete horlivost a usilovnost.

Co symbolizuje pavouk lezoucí po stropě? Takový sen je upozorněním na to, že se nacházíte v nebezpečí. Pokud jde o obrovského pavouka, ten může představovat někoho, kdo na vás vždy dává pozor a bude vás chránit ze všech sil. Pokud tento pavouk ve snu spadne ze stropu, je možné, že tato osoba odešla z vašeho života nebo se v průběhu času nějakým způsobem stala méně silnou.

Pavouk visící a houpající se na pavučině předpovídá problémy a starosti, které tak brzy nevyřešíte. Držení pavouka v rukách je příslibem drahého dárku.

Sen o pavoučích vajíčkách

Sen o vylíhnutí pavouků může mít pro snícího pozitivní význam. Pokud se vám zdálo o líhnoucích se pavoucích, tento sen je předzvěstí povýšení nebo nové práce.

Pokud pavouk ve vašem snu klade vajíčka, jde o symbol nového přírůstku v rodině. Pravděpodobně se někomu z příbuzných narodí chlapec. Sen o páření pavouků předpovídá rodinný skandál a velkou hádku.

Podívej se: Co znamenají sny o mrtvých příbuzných? Máš se bát?

Sen o pavoukovi
Depositphotos

Sen o uhryznutí pavoukem

Pokud se vám zdálo, že vás uštkl pavouk, připravte se na dobré zprávy a novinky, které vás potěší. Kousl vás pavouk tak, že vám začala téct krev? Tento sen může být náznakem toho, že se dostanete do majetkových sporů s příbuznými.

Sen o tom, že vás uštkl velký černý pavouk a vy jste cítili nesnesitelnou bolest, může znamenat, že vás zradí někdo velmi blízký.

Velké kousnutí pavoukem na noze nebo ruce může být předzvěstí toho, že přichytíte svého partnera při nevěře.

Pokud vás uštkl malý, neškodný pavouk, tento sen lze vyložit tak, že se vám podaří obelstít své konkurenty a zaujmout vedoucí postavení.

Pokud jste měli sen o uštknutí jedovatým pavoukem, měli byste věnovat pozornost svému zdraví a zdraví vašich rodinných příslušníků.

Barva pavouků ve snu

Pavouci ve snech mohou mít i různou barvu. Tyrkysový pavouk naznačuje, že se splní všechny vaše sny. Hnědý pavouk znamená, že budete potřebovat pomoc spolehlivého přítele. Sen o modrém pavoukovi naznačuje, že vaši nepřátelé vám nemají šanci ublížit.

Béžový pavouk symbolizuje správný a normální průběh života. Červený pavouk je znamením, že budete sdílet nejkrásnější chvíle svého života se svými příbuznými. Oranžoví pavouci ve snech naznačují, že jste velmi aktivní a plní životní energie. Snění o žlutém pavoukovi předpovídá nebezpečí.

Fialový pavouk ve snu naznačuje, že něco skrýváte před ostatními. Sen o zeleném pavoukovi znamená, že nemusíte mít žádné obavy. Všechny okolnosti budou fungovat ve váš prospěch. Černý pavouk ve snu naznačuje, že někdo zasahuje do vaší finanční situace.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE