VIDEO: Výběr vizážistky na svatbu: Jak se rozhodnout pro to nejlepší?

Výběr vizážistky na svatbu

Svatba a svatební oslava představují jedinečné chvíle v životě většiny žen i mužů. Než si však dva zamilovaní řeknou své ano, pořádně to se svou rodinou a nejbližšími oslaví a vytvoří si nezapomenutelné vzpomínky, musí projít často dlouhou a náročnou cestou svatebních příprav. Před samotnou svatbou je nezbytné zařídit obrovské množství věcí. Mluvíme přitom o těch nejdůležitějších bodech příprav, jako například výběru míst pro obřad a hostinu, až po ty nejmenší detaily, jako je barva nebo styl dekorací. Je potřeba zařídit jídlo, výzdobu, hudbu, pozvánky a mnoho dalších věcí. Samozřejmě, ženich a nevěsta nemohou zapomenout při přípravách na sebe.

Tip pro vás: Jak vytvořit svatební oznámení: Co do něj zahrnout?

Zatímco muži obvykle stačí dobře padnoucí oblek, boty a trochu gelu na vlasy, žena potřebuje kromě vysněných svatebních šatů a nádherných botiček také doplňky a někoho, kdo jí udělá účes a líčení přesně podle jejích představ. Výběr vizážisty na svatbu přitom nemusí být jednoduchý. Je potřeba volit dobře, protože i špatné svatební líčení může pokazit radost z krásného dne. Jak si při výběru být jistý? Na toto téma jsme pro vás připravili video ve spolupráci s Mary Kay. Dozvíte se v něm, proč je tou nejlepší a osvědčenou volbou právě kosmetická poradkyně, která zná vaši pleť a dokáže mnohem více, než jen v den D vykouzlit krásný make-up.

Doporučujeme: Jak na svatbu v glamour stylu? Co na ní nesmí chybět?

Buďte si výběrem jisté na sto procent!

Žádná budoucí nevěsta nechce při výběru vizážisty šlápnout vedle. Špatné líčení v den D může představovat hotovou katastrofu, které někdy nedokáže předejít ani zkouška svatebního líčení. Jak tedy možné problémy se svatebním make-upem a prací vizážisty eliminovat? V našem novém videu se spolu s Ivkou Garaj Ecsekovou, nezávislou kosmetickou poradkyní Mary Kay, bavíme o tom, jak vsadit při výběru vizážisty takřka na jistotu, a to tak, že si za vizážistu na svatbu zvolíme právě svoji kosmetickou poradkyni. Kosmetická poradkyně totiž není jen vizážistkou a nenabízí budoucí nevěstě jen krásné líčení, ale v první řadě i poradenství v oblasti správné péče o pleť.

Nesmíme zapomenout na to, že make-up bude vždy vypadat dobře hlavně na čisté, zdravé a krásné pleti. Nevěsta může tak díky spolupráci s kosmetickou poradkyní zvolit před očekávaným dnem vhodnou péči o pleť, což bude v den D rozhodně vidět. Kosmetická poradkyně umí nevěstě doporučit vhodné přípravky, které jsou určeny přesně pro její typ pleti a umí jí poradit například i to, které kosmetické procedury a zákroky do pleti by těsně před svatbou rozhodně neměla podstoupit. No, kosmetická poradkyně umí nevěstě skutečně poradit v mnoha oblastech, samozřejmě, i co se líčení týče. Více se již o daném tématu dozvíte v našem videu. Přejeme příjemné sledování!

Podívejte se také: Kdy fotit svatební portréty - během svatebního dne nebo jiný den?

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE