Jak na svatbu v glamour stylu? Co na ní nesmí chybět?

Toužíte po jedinečném svatebním dni, kdy se stanete princeznou? Vsaďte na populární glamour styl, který se nevyhnul ani svatbám. Jak na svatbu v glamour stylu? Hlavní roli hraje krásné prostředí. Podívejte se, jak na to.

Doporučujeme: DIY svatba: Připrav si ji podle vlastních představ!

Svatební místo

Velkou klíčovou roli hraje prostředí svatby. Hrady, zámky i luxusní hotely budou skvělou volbou pro glamour svatbu. Křišťálové lustry, luxusní posezení i množství třpytivých a zlatých detailů na nábytku ohromí nejen svatební hosty, ale ozdobí i atmosféru vašich svatebních fotek.

Barvy

Luxusní barvou je zlatá, která v kombinaci s bílou vypadá úžasně. Bílá nabízí i další jemné odstíny jako je ivory, krémová a smetanová. Použité látky by měly být lesklé či třpytivé a především kvalitní. Oblíbené jsou také odlesky kovu a stříbřité odstíny. Tyto chladné tóny doporučujeme doladit doplňky v dané svatební barvě. Úžasně vypadá tyrkysová, lesklá růžová a fialová. Samotné stříbrné doplňky krásně vyniknou na tmavomodrém podkladu.

Doporučujeme: Kdy fotit svatební portréty - během svatebního dne nebo jiný den?

Dekorace

Nešetřete perličkami a kamínky všeho druhu. Čím více lesku, tím luxusnější dojem. Svatební potahy doplňte saténovými stuhami. Křišťálové vázy či lustry rozehrají hru světel a na večer nezapomeňte zapálit svíčky na více ramenných svícnech. Broušené sklenice můžete také využít jako bezpečné kalíšky na čajové svíčky. Aby se efekt znásobil, využijte na stěnách zavěšená zrcadla.

Oblíbené jsou židle s kvalitním potahem, luxusně se budete cítit v křeslech s barokním designem. Ubrusy a další látky ještě lépe vyniknou, pokud budou mít zajímavou strukturu. Inspirativní jsou vzory ve stylu art-deco. Takové látky můžete použít i na svatební oznámení či jako součást krabičky se svatební výslužkou.

Na stoly nechte rozdělit bohaté kytice do vysokých váz. Nejenže vypadají skvěle, ale hosté sedící u stolu na sebe budou vidět. Perličkou nebo stříbrným doplňkem ozdobte i jmenovky u stolu. Rautové pochoutky a svatební delikatesy nechte servírovat na stříbrných podnosech.

Svatební místo Depositphotos

Luxusní svatební menu

K oblíbené slovenské klasice patří slepičí polévka a řízky různého druhu. Překonejte tuto nepsanou tradici luxusnějším gastronomickým zážitkem. Delikátní paštika, losos, pstruh, kaštanová nádivka nebo mořské plody. Nebojte se svým svatebním hostům nabídnout takové jídlo, na které nezapomenou!

Nevěsta

Zapomeňte na lehká bolerka a zahalte svá ramena do luxusní kožešiny. Do svých vlasů nechte kadeřnici vplést perly nebo si rovnou vyberte luxusní korunku se zářivými krystaly. Při glamour stylu by každá nevěsta měla klást důraz na výběr nádherných šperků. Pokud nechcete korunku do vlasů, zvažte zajímavou sponu s krystalky. Neodolatelné by měly být nejen šaty, ale i boty nevěsty.

Nepřehlédněte: Pes na svatbě je vítán! Máme pro tebe inspirace, jak ho vystrojit

Další nápady na vaši vysněnou glamour svatbu.

 glamour svatba pinterest/thesoutherncaliforniabride.com

 glamour svatba pinterest/Bri Marieee!

 glamour svatba pinterest/wedluxe.com

 glamour svatba pinterest/rachelaclingen.com

 glamour svatba pinterest/genevievenisly.com

 glamour svatba pinterest/insideweddings.com

 glamour svatba pinterest/rachelaclingen.com

 glamour svatba pinterest/stylemepretty.com

 glamour svatba pinterest/etsy.com

 glamour svatba pinterest/glamourandgraceblog.com

 glamour svatba pinterest/elizabethannedesigns.com

 glamour svatba pinterest/modwedding.com

 glamour svatba pinterest/wedluxe.com

 glamour svatba pinterest/koyalwholesale.com

 glamour svatba pinterest/heyweddinglady.com

 glamour svatba pinterest/theknot.com

 glamour svatba pinterest/modwedding.com

 glamour svatba pinterest/lukeandcatsblog.com

 glamour svatba pinterest/bridalmusings.com

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE