Toto prozrazuje barva tvého auta o tvé osobnosti!

Zamýšleli jste se někdy nad tím, co říká barva vašeho auta o vaší osobnosti? Nezáleží na tom, zda jste automobilový nadšenec, nebo jen někdo, kdo hledá vozidlo pro nezbytné řízení. Je zde jedna volba, kterou si vybíráte a která je zároveň velmi osobní – barva auta. Výběr barvy totiž odráží i vaši vnitřní osobnost.

Ale barva auta je více než jen výběr oblíbené barvy – ve skutečnosti je výběr mnohem hlubší ve vašem podvědomí. Barva auta, kterou si vyberete, odráží to, jak se vidíte. Dalo by se říci, že vaše vnitřní osobnost se odráží v exteriéru vašeho vozidla.

Nepřehlédněte: Poloha vašeho pracovního stolu ovlivňuje váš obchodní život podle Feng Shui

Barva vozidla o vás prozrazuje i to, co možná nevíte! 

Zamýšleli jste se někdy nad tím, proč jsou barvy aut často omezeny na pět nebo šest základních barev? Je to proto, že toto jsou nejběžnější typy osobností. Někteří výrobci automobilů také používají pouze specifickou sadu barev, protože to jsou osobnosti, které je přitahují svým designem auta.

Jaká je vaše preferovaná barva auta? 

Samozřejmě - výběr barvy auta je pravděpodobně více osobní názor než vědecký fakt. Ale je pravda, že některé lidi více přitahuje konkrétní barva auta, i když tato barva není výrazná v žádné jiné oblasti jejich života. Zdá se, že automobilky alespoň vědí něco o tom, jaké osobnosti přitahují jejich auta a jaké barevné možnosti jsou pro ně ideální.

preferovaná barva auta Depositphotos

Barvy aut a jejich význam

Barvy aut odrážejí i jiné typy osobností - tedy ty, které si vybírají jiné barvy než ty z kategorie "klasických".

  • Tmavší tóny červené, jako je bordó nebo cihlově červená - odrážejí velmi smyslné osobnosti. Říkají vše o člověku, který miluje červenou, ale přidává k tomu kousek smyslnosti. 
  • Perleťová bílá - je také velmi odlišná v typu osobnosti jako běžná bílá. Přidání kovových kvalit k bílé barvě říká, že „jsem perfekcionista.“ 
  • Světle modrá auta - jsou spojena s věrnými, důvěřivými a klidnými lidmi. 
  • Tmavě modrá barva - je velmi směrodatná barva. Lidé, které přitahuje tmavší modrá, jsou často v pozici moci a autority. Všichni lidé, kteří si vyberou modrou, jsou považováni za velmi důvěryhodné. 
  • Hnědá, béžová - a další neutrální barvy tohoto spektra odrážejí velmi zemité osobnosti. Tmavší hnědé barvy se však spojovaly s kávou a bohatou tmavou čokoládou, což z nich dělá atraktivnější barvu pro ty, kteří si v životě rádi dopřejí některé z jemnějších věcí. 
  • Šedá vozidla - by se neměla zaměňovat se stříbrnými. Šedá vozidla jsou spojena s lidmi, kteří jsou velmi vyrovnaní. Tito lidé mluví o problémech, dělají si seznamy, aby splnili své úkoly, a často jsou neutrální ke svým názorům na horká témata, aby se vyhnuli hádce. 
  • Křiklavé barvy - jsou pro bláznivé lidi a tlumené barvy se často spojují s lidmi, kteří upřednostňují klidný životní styl.

Bez ohledu na to, jakou barvu preferujete, existuje velké uspokojení z toho, že můžete mít auto, které odráží to, jak se cítíte. To je důvod, proč lidi nejprve přitahuje barva vozidla a až potom značka a model.

Doporučujeme také: Tyto jsou TOP trvanlivé potraviny vhodné na cesty i do zásob!

Bílá barva - bílý lak Depositphotos

Bílá barva - bílý lak 

Bílá barva je jednou z oblíbených barev majitelů aut. Vztahuje se na čistotu, dokonalost, klid a nevinnost. Člověk, který jezdí na bílém autě, je považován za velmi čistotného a pořádkumilovného, čestného ve své profesi, v soukromém i osobním životě.

Lidé, kteří upřednostňují bílá vozidla, jsou často považováni za perfekcionisty. Tyto typy osobností vědí, co a jak se jim líbí, a chtějí udržet vše nedotčené. Lidé, kteří jezdí na bílých autech, jsou vždy organizovaní a předpokládá se, že mají nejčistější interiéry ze všech aut.

Šedá barva

Tato barva je také velmi oblíbená, protože představuje eleganci, modernost a styl. Člověk, který jezdí na šedém autě, je celkem stabilní, klidný a vyrovnaný.

Šedá je považována za dokonalou barvu auta pro lidi, kteří jsou vnímáni jako moudří a laskaví.

Černá barva

Tato barva představuje sílu a eleganci. O majitelích černých aut je známo, že jsou sebevědomí, agresivní, soutěživí, ale zároveň i diskrétní.

Černá je silová barva a nejoblíbenější barva ze všech aut. Lidé, kteří upřednostňují černá vozidla, mají vkus na elegantní věci a ve všem, co kupují, se často rozhodují pro výběr vyšší kategorie. Černá se spojuje i se sebevědomím a společenským postavením.

Červená barva 

Tato zářivá barva je vyjádřením fyzické síly. Člověk, který jezdí na červeném autě, je odvážný, ale zároveň i panovačný.

  • Červená barva je spojena se silou, smyslností a vysokou energií. 
  • Červená je pro lidi, kteří vědí, co chtějí a nebojí se to dát světu vědět!

Tip pro vás: Může pití kávy zabíjet? Kolik kávy denně je příliš mnoho?

Červená barva auta Depositphotos

Modrá barva 

Modrá barva je spojena se stabilitou a bezpečností; proto jsou majitelé modrých aut opatrní, stabilní, spolehliví a loajální.

Žlutá auta / oranžová auta

Žlutá je barvou ega a optimismu. Majitelé žlutých aut jsou pozitivní, zábavní a sebevědomí.

Zelené auto

Tato barva není mezi řidiči velmi oblíbená, ale POZOR - je to nejvzácnější barva auta. Zelená barva je uklidňující a řidiči jsou celkem vyvážení a nezávislí.

Stříbrná auta

Stříbrná je futuristická barva, která se spojuje také s drahými kovy a drahými věcmi. Stříbro se spojuje s typy osobností, které milují být trochu okázalé a zároveň působit trochu tlumeně. Je to téměř pasivně agresivní barva, která říká: "Jsem úžasný, ale velmi tichým a elegantním způsobem."

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE