Svatební dary pro novomanžele: Jaké se běžně dávají?

Svatební dary pro novomanžele

Dary obecně jsou těžkým oříškem, zejména když chceme darovat něco praktického, ale zároveň velmi osobního a personalizovaného. Jde nám především o radost obdarovaného a snažíme se vždy vybrat něco, co se nám pro něho hodí a mohlo by se mu líbit. Stejně tak to je i při výběru darů pro novomanžele.

Nádherný začátek společné cesty je spojen i se svatebními dary. Jaké svatební dary se běžně dávají?

Tip pro vás: Vintage svatba aneb co jsme našli na babiččině půdě

Peníze 

Ačkoliv se často darování peněz zdá jako neosobní, pro novomanžele jsou finance velmi důležité. Darování peněz jako svatebního daru je skvělým nápadem, stejně tak můžete zvolit i různé kreativnější nápady, jako například zaplatit pojištění auta, či nájem na bydlení. Tímto způsobem darujete peníze a zároveň osvobodíte novomanžele od určité odpovědnosti, za což vám jistě poděkují.

Doporučujeme: Levandulová svatební výzdoba: Půvabná a navíc maximálně voňavá!

Jaké svatební dary se běžně dávají?
Depositphotos

Praktické dárky

Praktické dárky jsou skvělou alternativou svatebního daru pro novomanžele. Svatba představuje začátek společného života a tedy i společné domácnosti. Vybavení do domácnosti tedy může být skvělou alternativou svatebního daru. Skvělým a praktickým svatebním darem mohou být ložní prádlo, prostěradla, či vybavení do kuchyně.

Dárky od srdce

Asi nic nepotěší více než dárky vyrobené vlastníma rukama, které mají v sobě příběh a lásku. Jsou-li pro vás lidé, kteří spojují svou cestu důležití, můžete jim vyrobit různé personalizované dárky s fotografiemi, či zajímavé dekorace. Vložte trochu času a úsilí do tvorby unikátního dárku a uvidíte, že váš svatební dar zarezonuje v paměti novomanželů.

Inspiruj se: Výzdoba svatebního stolu: Který styl je pro tebe ten pravý?

Dárky od srdce
Depositphotos

Zážitkové poukazy

Velmi dobrým svatebním darem, který potěší nejednu dvojici, je pobyt v hotelu nebo v přírodě. Poukaz na pobyt ve wellness centru pro ty, kteří touží po relaxaci, nebo adrenalinový bungee jumping pro milovníky vzrušení. Důležité je trefit se do vkusu novomanželů a máte unikátní a kreativní svatební dar. Skvělou volbou jistě bude i společný kurz. Některé páry se jistě potěší kurzu společenských tanců, nebo spíše kurzu vaření jejich oblíbeného jídla. Tak či onak, darujete jim společný čas, který je vzácný.

Cenová relace svatebních darů byla v minulosti udávaná dost striktně. Dnes se svatební dary dávají spíše v závislosti na vztahu k novomanželům. Určitě zvolte dar, který bude i pro vás atraktivní a budete si jisti, že novomanžele potěší. Pokud si nejste jistí správnou volbou, můžete pomoci novomanželům po finanční stránce, což jim na začátku společného života určitě bude nápomocné. Svatba je nádherným okamžikem spojení života dvou lidí a proto netřeba bazírovat jen na tom materiálním, ale užívat si především to duchovní, co se nese v atmosféře každé krásné svatby.

Nepřehlédni: VIDEO: Výběr vizážistky na svatbu: Jak se rozhodnout pro to nejlepší?

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE