Výzdoba svatebního stolu: Který styl je pro tebe ten pravý?

Výzdoba svatebního stolu

Když se řekne svatba, všichni svatební hosté a zúčastnění myslí na svatební hostinu. Na chutné menu, lahodné koláče a vynikající dort. A potom hodnotí nevěstu se ženichem, všimnou si, kdo se nejvíce bavil, a jsou zvědaví, jaký svatební dar dala teta z Ameriky.

Všechno od jídla až po stoly může mít vliv na celou atmosféru svatby. A každá z nás určitě chce, aby její svatba zanechala dobrý, vlastně skvělý dojem na každém, kdo se jí zúčastnil. Všechny toužíme po tom, aby náš velký den byl neuvěřitelný, dokonalý a přesně takový, jaký jsme si ho vysnily.

Plánování svatby, výběr období pro svatbu, rezervace místa, svatební šaty a oblek, zákusky, jmenovky na svatbu, fotograf, pozvánky, prstýnky, dekorace a výzdoba stolů. Zde se přesně zastavme. Po tanečním parketu je stůl místem, kde se svatební hosté budou asi nejvíce zdržovat. Pokud nepočítáme party zvířata a všechny akrobatky či choreografky, na které se mění sestřenice a kamarádi po třech skleničkách domácí.

Svatební stoly by měly lahodit oku, neměly by být až příliš přeplněné, měly by být barevně sladěné a příjemně vyzdobené. Pokud se chystáte mít svatbu v rustikálním stylu, určitě nestavte na stůl mísy plněné krystaly s růžovými svíčkami.

Jaká je ideální svatební výzdoba? Jak by měl být dekorován svatební stůl? Jak správně zakomponovat svatební menu do výzdoby? Jaké květiny na svatbu byste měli zvolit? Na tyto otázky neexistuje jedna správná odpověď. Všechno to totiž závisí jen na vás. My však přinášíme několik krásných inspirací.

Nepřehlédni: Škoricovo-růžová svatební výzdoba i doplňky: Zamiluješ se do ní?

Výzdoba svatebního stolu - vysněný svatební stůl 

Každá nevěsta má jinou představu o výzdobě svatebního stolu nebo sálu. Elegantní označení stolu, originální svatební jmenovky, romantické svatební sklenice, nápadité svatební menu na stolech, okvětní lístky růží na jemné štóle, křišťálové girlandy, perové girlandy, perličková girlanda, svatební pera, doplňky na svatbu, organzové sáčky, jutové sáčky s překvapením, perové štóly, klubové talíře v neutrálních barvách, svatební papírové ubrousky, svatební strom a jmenovky - existuje nespočetně mnoho možností, jak vyzdobit váš vysněný svatební stůl.

Výzdoba krok za krokem 

Na začátek si vyberte téma a styl. Zohledněte i váš svatební rozpočet, aby se vám nestalo, že se přepočítáte. Promyslete si uspořádání svatebních stolů. Toužíte po klasických stolech uspořádaných do písmene U nebo je pro vás lepší vsadit na kulatý svatební stůl?

Svatební výzdoba zahrnuje i věnce, aranžmá, fotokoutek s rekvizitami či závěsné květinové dekorace, které doplní svatební stůl.

V neposlední řadě nezapomínejte na to, že celková výzdoba svatby by měla dokonale ladit. Například svatební stoly zdobené ve vintage stylu musí jednoduše korespondovat i s výzdobou vašich prostor.

Výstižný minimalismus pinterest.com

Výstižný minimalismus 

Mnoho nevěst si přeje, aby jejich svatby byly rozmarné, zářivé a luxusní. Jiné zase touží po něčem jednodušším. A přesně o tom je minimalismus, který se stal jedním z oblíbených svatebních trendů. Možná si myslíte, že potřebujete stoly s obrovskými kyticemi květin, několika ubrusy a organzami, se světelným řetězem přes střed stolu. Ano, i takové stoly mohou být pěkné. Každému se však líbí něco jiného.

My jsme se zamilovali do jemnosti minimalismu s dotekem bílé a akcenty svěží zeleně ve formě živých listů a větví. A co vy? Právě zmíněná zeleň se vkradla i do greenery svatební výzdoby, která je oblíbená mezi mnoha nevěstami a právě zapadá do trendu minimalistické svatební výzdoby.

Inspiruj se: Pes na svatbě je vítán! Máme pro tebe inspirace, jak ho vystrojit

Rustikální styl pinterest.com

Rustikální výzdoba svatebního stolu 

Rustikální styl je jeden z nejoblíbenějších stylů ve svatebním odvětví. My jsme si oblíbili přírodní materiály, které jsou vkusně zakomponovány do celého kontextu. Takto zdobený svatební stůl vypadá velmi přirozeně, není přestrojený a umělý.

Mnoho z dekorací si dokážete vyrobit i sami z dostupných materiálů, takže se nemusíte bát, zda seženete takovou vázu nebo jiný podstavec pod číslo stolu či vhodný aranžovací materiál. Nám do oka padly sklenice přestříkané bronzovou barvou v kombinaci s proutím a zelenými větvičkami.

Svíčky pinterest.com

Svatební romantická atmosféra v podobě svíček 

Řekněme si na rovinu, svíčky by neměly chybět na žádné oslavě či události. Koneckonců jsou tím pravým klíčem k romantické atmosféře a pořádné úspěšné párty. Je známo, že lidé se více baví v tlumeně osvětlené místnosti.

Stoly se svíčkami budou vypadat velmi elegantně, ať už za světla nebo když se setmí. Můžete zvolit dlouhé, tlusté, plovoucí v miskách s vodou, tenké svíčky ve skleněných svícnech nebo v dřevěných lampionech. Také jimi můžete ozdobit prostory, schodiště, taneční parket.

Nepřehlédni: Top 10 svatebních písní

Květiny pinterest.com

Voňavá krása živých květin 

Co je krásnější než živé květiny sytých barev, jemné bílé poupata nebo zelenkavé větvičky? Zapomeňte na umělé napodobeniny. Ozdobte svatební stoly sedmikráskami, gypsomilkou, levandulí, jeřabinou, strelíciemi, eukalyptovými listy, slunečnicemi, sukulenty, barevným vřesem, dekorativními trávami. Pravdaže, výběr květin závisí na období, kdy máte svatbu. Svatební kytici můžete sladit s vaší výzdobou. Váš vzhled krásně doplní i květinová čelenka z živých květin.

INSPIRUJTE SE: Různé typy a styly svatební výzdoby - trendy a inspirace 

DIY svatební stůl - dekorace v přírodním duchu

Výzdoba svatebních stolů pinterest/hitched.co.uk

Chladná serenity blue výzdoba

Výzdoba svatebních stolů pinterest/magnoliarouge.com

Vintage výzdoba svatebního stolu

Výzdoba svatebních stolů pinterest/theknot.com

Elegantní výzdoba s přírodními prvky - hlavní svatební stůl

Výzdoba svatebních stolů pinterest/lingsmoment.com

Svatební výzdoba sálu

Výzdoba svatebních stolů pinterest/whimsicalwonderlandweddings.com

Jednoduché prvky dekorace svatebního stolu

Výzdoba svatebních stolů pinterest/jwhimsicalwonderlandweddings.com

Elegantní ubrus, romantické svíčky a umělé květiny dotvářejí krásnou výzdobu svatebního stolu

Výzdoba svatebních stolů pinterest/greenweddingshoes.com

Kulatý svatební stůl s minimalistickou výzdobou

Výzdoba svatebních stolů

pinterest/arinsolangeathome.com


Rustikální výzdoba na svatebním stole

Výzdoba svatebních stolů pinterest/hallstromhome.com

Nápaditě zdobený svatební stůl v boho stylu

Výzdoba svatebních stolů pinterest/thecopperquail.com

Svatební papírové dekorace

Výzdoba svatebních stolů pinterest/jweddingsonline.ie

Co nesmí chybět na svatebním stole? No přece svíčky a svícny

Výzdoba svatebních stolů pinterest/whiteglove-rentals.com

Svatební pera ve výzdobě

Výzdoba svatebních stolů pinterest/whimsicalwonderlandweddings.com

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE