Levandulová svatební výzdoba: Půvabná a navíc maximálně voňavá!

Levandulová svatební výzdoba

Do levandule se nedá nezamilovat! Jde o pronikavou rostlinku s uklidňující vůní, která navíc zaujme i svými drobnými fialovými květy. Ale, až uvidíte tu krásnou levandulovou výzdobu, vaše srdce poskočí a zaplesá, protože je to skutečná nádhera. My jsme se do ní rozhodně zamilovali a co vy?

Už jen samotné levandulové květy ve váze na svatebním stole vypadají okouzlující. No, pokud je správně zkombinujete s dalšími prvky a dekoracemi, tak si vytvoříte dokonalou svatební výzdobu, která potěší každého vašeho svatebního hosta. Levandule ve vázách či na opěradlech židlí, k tomu svíčky a máte krásně vyzdobenou uličku na svatebním obřadu. Levandule sama o sobě vypadá luxusně, ale dokonale ladí s bílou, smetanovou, pudrově růžovou či jinými odstíny fialové. U levandule můžeme mluvit skutečně o voňavé svatební výzdobě, která potěší nejen oko, ale i čichové buňky novomanželů či svatebních hostů. Avšak, pokud jde o levanduli, tak ta nádherně vypadá i ve svatební kytici. Klidně můžete volit čistě levandulovou kytici nebo ji můžete doladit s dalšími květy, díky kterým bude vaše svatební kytice bohatá.

Tip pro vás: VIDEO: Výběr vizážistky na svatbu: Jak se rozhodnout pro to nejlepší?

Levandule ve svatební výzdobě

Existuje více způsobů, jak zakomponovat levanduli nebo levandulovou barvu do svatební výzdoby. A tedy nejen do svatební výzdoby! Levandule může být ústředním prvkem i na vašich svatebních pozvánkách či oznámeních. Můžete volit levandulové šaty pro družičky, dokonce i cukrovinky v této krásné barvě. Inspirujte se následující galerií a rozhodněte se pro tuto nádhernou barvu!

Zajímavost: Levandulová je jakýmsi odstínem fialové a tu volí především ti, kteří jsou tajemní a nekonvenční. Fialová je původně barvou královské hodnosti, proto se o ní mluví i jako o magické, tajemné a vyjadřuje sílu. Volí ji především umělecky založení lidé.

Doporučujeme: Škoricovo-růžová svatební výzdoba i doplňky: Zamiluješ se do ní?

levandulová svatba pinterest/insideweddings.com levandulová svatba pinterest/catherinelanglois.com levandulová svatba pinterest/rosesandrings.com levandulová svatba pinterest/franciscasbridal.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest/elegantweddinginvites.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com levandulová svatba pinterest.com

Zdroj úvodnej fotky: pinteres.com

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE