Pes na svatbě je vítán! Máme pro tebe inspirace, jak ho vystrojit

Svatby jsou rodinnou záležitostí. Avšak je třeba si uvědomit, že součástí rodiny jsou i domácí zvířata. A právě ta mají své nezastupitelné postavení, což dokazuje i fakt, že si mnoho párů bez nich nedokáže představit svůj svatební den.

Existuje mnoho způsobů, jak zapojit svého pejska do svatby, například zahrnout ho do svatebního erbu, pojmenovat po něm koktejl nebo vytisknout jeho obrázek na ubrousky k nápojům. Ale není nic lepšího, než ho mít v tento velký den přímo u sebe. Může vám například nosit svatební prstýnky nebo košík s okvětními lístky. Stejně tak může pózovat na vašich svatebních fotografiích.

Nezapomeňte však, že každá svatba má svůj dress code. Ten by měl splňovat i váš pejsek. Tedy, děláme si trochu srandu, ale nebylo by roztomilé, kdyby měl váš pejsek stejný oblek, který by ladil s oblekem vašeho budoucího manžela?

Nemusíte vybírat jen oblek. I takový motýlek bude postačující, nebo kravata, která bude ve stejné barvě jako ženichova. Ať už zvolíte něco jednoduchého nebo zajímavějšího, váš pejsek bude na svatebních fotografiích vypadat božsky.

Doporučujeme: Top 10 svatebních písní

Formální svatba, formální dress code, formální pes 

Jak jsme výše naznačili, pokud máte stanovený dress code, tak to naplánujte tak, aby ho splňoval i váš domácí mazlíček. V případě, že budou všichni hosté ve formálním oblečení, ať vypadá formálně i váš pejsek. Vybrat můžete klasický černý smoking pro pejska.

Nepřehlédněte: Svatební přípitek: Jak ho zvládnout na jedničku?

oblek pre psaDepositphotos

Kontrastní barvy v kontrastu se psem

Líbí se vám kontrastní barvy? Například kombinace bílé a černé? Pak přemýšlejte o kontrastu ke svému domácímu mazlíčkovi. Pokud má váš pes černou srst, ozdobte mu obojek například bílými květy.

Ladění svatebních doplňků

Kdo říká, že psi nemohou nosit šperky? Vše je možné! A tak zvažte sladění svých šperků se šperky vašeho domácího mazlíčka. Pokud budete mít jako doplňky perlové náušnice, perlový náramek a náhrdelník, váš pes může mít perlový obojek.

Květinový vodítko

Nemusíte volit jen květinový obojek, ale také vodítko. Právě vodítko ve stylu zeleniny se hodí ke kterémukoli stylu svatby. Pokud ji zkombinujete s květinami, bude působit zajímavěji a hlavně bude ladit i s vaší výzdobou.

Něco modrého na domácím mazlíčkovi

Pes bude na svatbě také vaším doplňkem. Oblékněte tedy svého psa do modrého svetříku, modré tylové sukně nebo zvolte modrý motýlek, modrou kravatu nebo šálu.

pespinterest.com/tidewatertulle/

svadobné fotografiepinterest.com/hitchedcouk/

svadobný pespinterest.com/jessicaheronimages/

domáci maznáčikpinterest.com/holbeint22/

ak obliecť psíkapinterest.com/IHeartDogsCom/

psík na svadbepinterest.com/Pet_Faves/

kvetinový obojok pre psapinterest.com/luxemtweddings/



0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE