Jakou manikúru zvolit na svatbu? S našimi tipy určitě nic nezkazíš!

Svatební den si žádá pozornost nejen ohledně róby, ale i líčení. Nemluvě o manikúře, která je opravdu na očích a také v hledáčku fotografa. Jakou manikúru zvolit na svatbu? Přinášíme vám tipy, díky kterým budou vaše nehty v den D zářit.

Upravené nehty jsou vizitkou každé ženy, natož nevěsty, která chce všechny přítomné okouzlit a cítit se jednoduše fantasticky. Myslete na to, že snubní prstýnek dokonale vynikne jen na ruce s upravenými nehty. Ještě než zazní svatební zvony, mějte v otázce manikúry jasno, abyste si mohly zarezervovat termín s předstihem. V současné době můžete vybírat hned z několika alternativ. Frčí přirozenost, gel laky, japonská manikúra, ale i nestárnoucí francouzská.

Tip pro vás: DIY svatba: Připrav si ji podle vlastních představ!

A co takhle zkusit gel lak? 

Je vaším přáním nehty zpevnit, dodat jim barvu a lesk? Pak vám přijde vhod gel lak, který tyto benefity přináší. Stačí nanést tři vrstvy, každou z nich zapéct v UV či LED lampě a je hotovo. Využít můžete pestrou škálu zdobení, jako jsou razítka, samolepky nebo pigmentové pudry nejrůznějších odstínů.

Doporučujeme: 7 tipů na trendy svatební dary pro rok 2024

svatební manikúra
pinterest.com

Japonská manikúra

Můžete se pochlubit dlouhými a pevnými nehty? Přirozenost a krásu vašich nehtů zvýrazněte za pomoci šetrných alternativ. Jednou z nich je metoda P-Shine, která k nám doputovala z dálky vonícího Japonska. Přináší s sebou tradiční postup a přírodní receptury. Ty přispívají ke zdraví a vitalitě nehtů. Mezi hlavní složky patří včelí vosk, výživná mateří kašička a pasta s obsahem křemíku a s mnoha vitamíny. Abyste však dosáhli požadovaného výsledku, začněte co nejdříve. Pokud se vám nechce utrácet, můžete si objednat ošetřující sadu a aplikaci provést v pohodlí domova.

Nesmrtelný evergreen

Někdo ji miluje pro její vkusnost a eleganci, jinému však může přijít nudná. Nevěsty ji v rámci svatebního dne hojně využívají a není se čemu divit. Díky svým běloskvoucím proužkům na koncích nehtů jemně ladí se svatebním outfitem. Pokud máte rády trochu kreativnější zdobení, vyberte květinky, třpytivé kamínky nebo krajkovou aplikaci. Pokud máte již vyhlédnutý daný design, určitě ho přineste k manikérce s sebou.

svatební manikúra
pinteres.com/insideweddings

Gélové nehty

Vydrží vám v perfektním stavu více než čtrnáct dní a patří mezi nejoblíbenější v rámci svatební manikúry. I přesto, že si můžete zvolit z úctyhodných délek, nijak to nepřehánějte a vyberte si zlatou střední cestu. Příliš dlouhé nehty působí lacině. Tak jako tak, první aplikaci nenechávejte až na termín před svatbou a vyzkoušejte si tuto manikúru tzv. nanečisto. Snadněji si zvyknete a nebudete se s gelovými nehty během svatby cítit nepříjemně.

Podívej také: Svatební přípitek: Jak ho zvládnout na jedničku?

svatební manikúra
pinterest.com

Mějte na paměti!

  • Termín návštěvy u nehtařky si dohodněte dopředu a rozhodně nejlépe dva až tři dny před obřadem, ať využijete plnou krásu nehtů. 
  • Doporučujeme také zkoušku nehtového designu, a to přibližně měsíc či dva před obřadem, abyste případně mohly vychytat možné nedostatky. 
  • Zdobení nehtů přizpůsobte také stylu svatebních šatů, nejlépe tak, aby celkově ladily s vaší vizáží. 
  • Ať už budete mít otevřené střevíčky nebo ne, rozhodně myslete i na pedikúru. 

Jak zvýšit kvalitu nehtů? Máme pro vás účinné tipy!

  • Doplňte železo, vápník, vitamín A, E a především ty skupiny B, jako je riboflavin a panthenol. Nezapomínejte také na biotin. 
  • Trápí vás bolestivé záděry? Pomůže zázračné „céčko“. 
  • Lámavé nehty udržujte v krátkých délkách a přitom jezte vitamíny a minerály, používejte různé vyživující olejíčky a ochranné laky. 
  • Krém na ruce nezapomínejte aplikovat i na nehty, obzvlášť do kůžičky kolem nehtových lůžek. 
  • Během úklidu používejte ochranné rukavice. Ať dezinfekce není v přímém kontaktu s vaší pokožkou a nehty. Zbytečně je těmito prostředky podráždíte. 
  • Jezte vyváženě, racionálně a pravidelně. Jídlo z fast foodu neprospívá nejen váze, ale i stavu vaší pleti a stejně tak i nehtům.  
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE