Luxusní dobrodružství na vlastní kůži: TOTO je nejdražší safari na světě

Co vás napadne při slově Afrika v souvislosti s cestováním? Nespoutaná divočina, Krugerův národní park, Rezervace Maasai Mara, Národní park Etosha, jezero Nakuru s plameňáky, hladoví lvi, off-road safari, majestátní sloni, elegantní antilopy či mrazení po celém těle. A co takhle nezapomenutelná dovolená, na kterou budete vzpomínat do konce života?

Vyměňte populární prázdninová místa, all inclusive destinace a světově známé památky za autentický zážitek. Vydejte se na nejdražší safari na světě.

Nepřehlédni: Nejlepší exotická dovolená čeká v těchto 6 destinacích

Nejdražší safari na světě

Cestovní agentura Go2Africa provedla studii, ve které analyzovala více než 134 000 dotazů na jejich webové stránce a zjistila, že nejpopulárnější místa, která milovníci safari chtějí navštívit, jsou Keňa, Tanzanie a Jižní Afrika. Mezi nejoblíbenější atrakce patřila Velká pětka, návštěva Viktoriiných vodopádů, setkání s místními obyvateli, návštěva Kapského Města a trekking za gorilami.

Na základě těchto informací se Go2Africa rozhodla uspořádat nejdražší safari na světě. Během 24 dní nabitých akcemi, zážitky a dobrodružstvím navštíví účastníci šest zemí.

Nejdražší safari na světě INSTAGRAM/go2africa

Jedinečný itinerář

Účastníci zájezdu stráví více než tři týdny objevováním toho nejlepšího z jižní a východní Afriky a zároveň si užijí soukromé charterové lety mezi jednotlivými místy. Mezi lokality, které v rámci Ultimate safari zájezdu navštíví, patří Keňa, Viktoriiny vodopády, Kapské Město, Národní park Volcanoes, Serengeti a bílé písky Seychel.

Před cestou dostanou cestující svou vlastní personalizovanou a místně vyrobenou koženou zavazadlovou sadu. K dispozici je také soukromý filmový štáb, který zdokumentuje celou cestu a nezapomenutelné zážitky. Během cesty hosté zažijí místní život návštěvou sloní rezervace Reteti, nadace Alfajiri a základní školy Maunga Village.

Ultimate African Safari je jedinečný itinerář, jehož zdokonalováním jsme strávili roky. Každou aktivitu, lokalitu a ubytování vybral náš tým místních expertů s desítkami let zkušeností přímo v terénu," řekla Lee-Anne Kock, produktová manažerka společnosti Go2Africa. „Itinerář se zaměřuje na soukromé a exkluzivní cestování a zahrnuje zážitky, které jsou jedinečné pro každou destinaci. Hosté nejen uvidí Afriku, ale zažijí srdce její kultury, když navštíví jednotlivá místa a zapojí se do komunitních projektů."

Podívej se také: Poznáváme Velikonoční ostrovy: Proč vidět tento kout světa?

Luxusní dobrodružství - kolik stojí nejdražší safari?

Ať už toužíte vidět na vlastní oči africkou top 5 safari, divoká zvířata v nespoutané divočině, leopardy a plameňáky, nádherné slony a žirafy či velké množství zvířat pasoucích se na nekonečných pláních, a to vše s nádechem luxusu a komfortu, měli byste začít šetřit. Let horkovzdušným balónem, trekking za gorilami, pobyty v pětihvězdičkových resortech, které zahrnují plážové vily, domy v korunách stromů, wellness zařízení či kempingové safari tábory - pokud chcete toto vše zažít, budete muset sáhnout do kapsy trochu hlouběji. Kolik tedy stojí nejdražší safari na světě? Přesně 172 545 dolarů na osobu.

Cestovní agentura Go2Africa slibuje dovolenou bez omezení se zaměřením výhradně na potěšení z cestování. Klienti dokonce půjdou po stopách celebrit jako Meryl Streep, Charlize Theron a Jessica Biel a bude se s nimi zacházet jako s hvězdami.

Precizně vytvořený itinerář je zárukou toho, že probudí všechny vaše smysly a zanechá ve vás vzpomínky na celý život a zároveň vytvoří pozitivní vliv na životní prostředí, komunity a divokou přírodu, kterou navštívíte.

Dali byste se na takové dobrodružství přemluvit?

Zaujme tě: Tyto jsou TOP trvanlivé potraviny vhodné na cesty i do zásob!

Luxusní ubytování safari INSTAGRAM/go2africa

Africké safari INSTAGRAM/go2africa

Africké safari INSTAGRAM/go2africa

Africké safari INSTAGRAM/go2africa

Africké safari INSTAGRAM/go2africa

Africké safari INSTAGRAM/go2africa

 Zdroj foto - úvodná koláž:INSTAGRAM/go2africa

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE