Dítě ve znamení BLÍŽENCŮ: Toto je jeho charakter!

Dítě ve znamení BLÍŽENCŮ

Poznáte nějakého Blížence? Určitě ano! Květno/červnová miminka jsou známá jako dvojčata, takže se nedivte, pokud máte pocit, že vaše dítě má dvojitou osobnost. Vzdušné znamení Blíženců je zvídavé a živé dítě, které miluje nejen objevování nových věcí, ale také mnoho aktivit, čtení a učení.

Blíženci jsou hraví a jejich dvojitá nálada udrží celou rodinu ve střehu. Jak rostou, mění své zájmy a žonglují s koníčky a vášněmi. Podpořte je, pokud se chtějí přihlásit na všechny mimoškolní aktivity, i když některé z nich v polovině opustí kvůli další skvělé aktivitě. Pokud máte doma Blížence, máte doma nadané dítě, i když může mít někdy problém s pozorností.

Doporučujeme: Nejčastější úrazy dětí v léte - na co všechno si dát pozor?

Osobnost Blíženců - jaké je naše dítě Blíženec?

Od chvíle, kdy vaše miminko Blíženec otevře oči, bude hledět do budoucnosti s radostí ze života. Jako matka Blížence se možná i vy ocitnete v obnoveném pocitu úžasu! Vztah k rodičům i k sourozencům má Blíženec velmi dobrý, stejně jako jeho komunikace s přáteli.

  • Blíženci jsou také komunikační znamení. 
  • Chtějí vědět - proč - a jsou velmi zvídaví a moudří. 
  • Tato část z nich může přinést časného řečníka a čtenáře. 
  • Připravte se na mnoho otázek, ale nezapomeňte, že tyto otázky vás nemají přivést k šílenství. 
  • Pocházejí totiž ze skutečné zvídavosti. 

Vaši Blíženci se jen vybavují znalostmi. Pokud jejich soustředění zůstane pod kontrolou, pravděpodobně budete mít v rukou vynikajícího žáka. Zůstat v kontaktu se svými přáteli bude pro ně velmi důležité. Jejich rychlý důvtip pomůže zmírnit dopad jejich rychlé nálady.

A ačkoli jsou skvělí v rychlých rozhodnutích a změně myšlení, budou potřebovat pomocnou ruku, která je provede většími a trvalejšími změnami a volbami, které přicházejí s dospíváním.

Miminko ve znamení Blíženců - jak vychovávat dítě hned od začátku?

Vaše dítě Blíženec se na vás podívá jasnými, šťastnými očima, které vás rozesmějí, když vám dají jasně najevo, že vás milují a potřebují.

Nebuďte překvapeni, pokud začnou mluvit příliš brzy, jednoduše žijí v souladu se svou povahou!

  • Děti Blíženci bývají komunikativní, šarmantní a společenské. 
  • I když je vaše dítě na tišší straně, stále je bystré, zvídavé a plně si uvědomuje svět kolem sebe. 
  • Ujistěte se, že jsou vždy obklopeni knihami a hádankami, aby byla jejich mysl aktivní, a poskytněte jim dostatek prostoru a zásob pro jejich množství projektů.

Nepřehlédněte: Slon ve snu odráží vnitřní sílu, ale také poukazuje na překážky v životě

Dítě Blíženci
Depositphotos

Dítě Blíženci, děti ve znamení Blíženců - jaká má být výchova dítěte?

Blíženci milují cokoli nového a mají tendenci okamžitě přeskakovat z jedné aktivity na druhou. Jakmile něco zvládnou, začne je to nudit a jdou dál. Jejich nálada se může změnit i mihnutím oka.

Mnoho Blíženců je nerozhodných nebo často mění názor. Díky tomu jsou celkem přizpůsobiví.

Blíženci často upřednostňují rozmanitost zkušeností před hloubkou porozumění, ale můžete jim pomoci zaměřit se na konkrétní věc a rozvíjet konkrétní oblast síly.

  • Váš malý Blíženec zazáří při čtení, psaní a debatách, stejně jako ve všem, co vyžaduje zručnost, například při hře na klavír. 
  • Kvůli různorodosti zájmů mají Blíženci mnoho přátel a často budou středobodem jejich skupiny.

Osobnost Blíženců - vztah ke škole - láska a vztahy

Blíženec vždy hledá nového přítele, nové dobrodružství nebo novou dovednost, kterou by se mohl naučit. Blíženci mají za úkol vyjadřovat se, takže budou neustále hledat nové kreativní nebo sociální dovednosti. Ve svém dítěti Blíženci najdete malého důvěrníka, který touží poslouchat, jak mluvíte o jakékoli tématu, od pracovního dne až po oblíbený televizní pořad.

  • Blíženci milují publikum, takže každý příběh se stane malou dramatem! 
  • Je důležité poznamenat, že jedním z důvodů, proč je s Blíženci tak zábavné mluvit, je to, že jsou také skvělými posluchači. 
  • To přesahuje rámec rozhovorů, kterých jsou také součástí. 

Jako matka temperamentního Blížence se budete chtít ujistit, že už od začátku rozumí hranicím, zejména pokud jde o soukromé nebo osobní informace a příběhy.

Doporučujeme také: Co znamenají sny o kávě? Pozor, rozlitá káva nevěstí nic dobrého!

blíženci
Depositphotos

Vztahy znamení Blíženci

I když se rádi baví, může být těžké přimět vaše dítě Blížence, aby se emocionálně otevřelo.

  • Povzbuzujte proto své Blížence, aby si budovali důvěryhodné a loajální vztahy tím, že je budete modelovat ve svém vlastním životě. 
  • Nabízejte jim pozitivní posílení, aby vaše dítě vyjadřovalo své emoce zdravým způsobem. 

Naštěstí pro vás, Blíženci mají talent na množství kreativních možností. Ať už to tancujete se svými nápaditými Blíženci nebo kreslíte své pocity ve velkých či malých rozměrech, jejich nadšení je nakažlivé.

Žena ve znamení Blíženců

Žena Blíženec je velmi dynamická, ale POZOR - také dvojtvárná. To se však ne vždy bere jako negativní vlastnost. Žena Blíženec se svými emocemi snadno přizpůsobí téměř každé situaci, člověku či celkové atmosféře ve společnosti.

  • Na druhou stranu dokáže být i chladná a náladová. 
  • Žena v tomto znamení je otevřená novým zážitkům, cestování, poznávání nových míst či nových lidí. 

Tomuto znamení vládne planeta Merkur, což je planeta komunikace. Tyto ženy jsou nadprůměrně inteligentní a vynikají v mluvení a udržování konverzace. Jelikož ženy Blíženci ovládají kouzlo komunikace, umí být velmi přesvědčivé a šikovné i v klamání.

V mluvení o svých vlastních pocitech však velmi zaostávají za ostatními znameními zvěrokruhu. Dělají to tak proto, aby se vyhnuly těžkým tématům či odhalování svého pravého já a své skutečné osobnosti.

Tip pro vás: Co symbolizuje most ve snu? Jde o varování i předzvěst pozitivních změn

znamení Blíženci
Depositphotos

Muž  ve znamení Blíženců

Muž Blíženci jsou stejně skvělí v komunikaci jako ženy, ale také ne v mluvení o svých vlastních pocitech. Ve skutečnosti se málokomu ve svém okolí skutečně otevřou. Se svými emocemi se vyrovnávají prostřednictvím cynického humoru a sarkasmu.

  • Muž Blíženec je na druhou stranu velmi přizpůsobivý a soustředí se na přítomný okamžik. 
  • Užívá si dobrodružství, která se mu v životě nabízejí. 
  • Muže narozené v tomto znamení fascinují nová místa, noví lidé a zkoušení nových věcí. 
  • Vztah s Blížencem je sice velmi turbulentní, ale ukáže vám, jak si začít užívat život plnými doušky.

Děti ve všech znameních zvěrokruhu

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE