Nejlepší ZOO v Evropě tě zve do fantastického světa zvířat. Toto místo si nesmíš nechat ujít!

Nejlepší Zoo v Evropě

Když se řekne zoologická zahrada, asi všem nám přijdou na mysl sloni, dlouhokrké žirafy a lvi, k tomu cukrová vata a plyšová zvířátka. A co takhle probuzení se v blízkosti divokých zvířat? Nebo noc v pokoji s panoramatickým výhledem?

Pairi Daiza, která byla při několika příležitostech oceněna jako „Nejlepší zoologická zahrada v Evropě“ a certifikovaná jako „Tři hvězdy“ v zeleném průvodci Michelin, vás vezme na cestu přes pět kontinentů, kde se setkáte s více než 7500 zvířaty.

Návštěvníci mohou v této zoologické zahradě prozkoumat různé tematické světy, setkat se s exotickými zvířaty, být svědky úchvatných momentů a užít si množství aktivit pro všechny věkové kategorie. Největší voliéra v Beneluxu, krásná vnitřní džungle, koaly, sopečný ostrov s gorilami, ledními medvědy, vlky, bílými tygry - co dalšího můžete vidět a zažít v této neuvěřitelné zoo?

Nepřehlédněte: Nejoblíbenější pláže v Bulharsku, které nabízejí vše pro dokonalou letní dovolenou

Pairi Daiza rovná se fantastický svět zvířat

Pairi Daiza je soukromá zoologická a botanická zahrada v Brugelette, Hainaut, Belgie. Tento 65-hektarový park se nachází na místě bývalého cisterciáckého opatství Cambron a je domovem více než 800 druhů zvířat v celkovém počtu 7000 zvířat.

Obrovský, působivý vstup a budovy v celém areálu tematicky zaměřené na různé části světa vás přenesou do fantastického světa zvířat:

  • Cambron-Abbey: Je domovem ptactva z různých koutů světa.
  • Morský Cambron: Podmanivá cesta vás provede interiérem neoklasicistického zámku a odhalí fascinující podmořský svět.
  • Říše středu: Navštivte největší čínskou zahradu v Evropě. Je domovem pand velkých, asijských černých medvědů, zlatých takinů, gibonů žlutých, langurů Françoisových, pand červených a sněžných leopardů.
  • Království Ganesha: Buďte svědky bujnosti vegetace, zázraků thajských řemesel a úchvatného výhledu na panství slonů, bílých tygrů a nezbedných makaků. Vydáte se objevovat nekonečné bohatství indonéského souostroví a území jihovýchodní Asie.
  • Krajina původu: Najdete zde velké kočky, majestátní šelmy a úžasné primáty.
  • Jižní Kapsko: V tomto světě objevíte faunu a flóru pocházející z Tasmánie, Nového Zélandu, Austrálie nebo Nové Guineje.
  • Poslední hranice: Totemy s figurkami zvířat, které vyřezali domorodí Američané, hnědí medvědi, černí medvědi, pumy, losi, vlci, bobři a mořští lvi - toto vše čeká návštěvníky v této části parku.
  • Krajina chladu: Seznamte se s tučňáky, mroži, ledními medvědy a nádherným sibiřským tygrem. V blízkosti jsou bizoni a pokud budete mít štěstí, narazíte na pár vzpínajících se mustangů. Pěšky, na koni nebo i hydroplánem se vydejte prozkoumat království ledu, arktickou tundru, mokřady a tmavé borovicové lesy.
  • Ostrovy vycházejícího slunce: Poznejte fascinující zahrady a staré kulturní tradice japonských zahrad.

Podívejte se také na: Chystáš se s dětmi na koupaliště? Podívej se, jak odhalit nebezpečný bazén

Rezort v ZOO
INSTAGRAM/hungergamesholly

Kolik stojí vstup do Pairi Daiza?

Orientační cena vstupenek pro děti od 3 do 11 let (včetně) je 36 € (cca 915 CZK). Vstupné pro dospělé (12 let a více) je 42 € (cca 1 068 CZK).

Pairi Daiza rezort - unikátní zážitek

Usínání s vlky, probouzení se při ledních medvědech, snění při sledování hnědých medvědů dovádějících ve vodě či výhled na podmořský svět s mroži - zažijte nezapomenutelnou noc v blízkosti divokých zvířat. Různé druhy ubytování, které nabízí rezort Pairi Daiza, umožňují vybrat si pokoj s výhledy na různá zvířata.

Ubytování si můžete vybrat třemi různými způsoby: podle typu světa, podle zvířat, která chcete pozorovat (vlky, mrože, lední nebo hnědé medvědy, sibiřské tygry) nebo podle místa pozorování, které chcete mít ze svého pokoje (panoramatický výhled, pohled z ptačí perspektivy nebo tváří v tvář zvířatům).

Rezervovat si můžete i různé balíčky s polopenzí a s množstvím výhod jako vstup do Animal Park na 2 dny, exkluzivní vstup do parku hodinu před jeho otevřením pro veřejnost a privilegovaný přístup do tematických světů.

Kolik stojí noc v tomto unikátním hotelu? Ceny se pohybují od 350 euro (cca 8 899 CZK) za noc na osobu.

Tip pro vás: Nejúžasnější pláže na Sardinii, které tě ohromí!

Zoo
INSTAGRAM/virginieie


Zoo
INSTAGRAM/chloe.lea326

Zoo v Belgii
INSTAGRAM/allanacb12

Tučňáci v zoo
INSTAGRAM/c_dric08

ZOO
INSTAGRAM/adypics

Gorily v zoo
INSTAGRAM/capturedinstant03


Nejlepší zoo v Evropě
INSTAGRAM/laeti_75 

zoologická zahrada v Belgii
INSTAGRAM/imracheljl


Zvířata v zoo
INSTAGRAM/ln_camiille

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE