Co znamenají sny o kávě? Pozor, rozlitá káva nevěstí nic dobrého!

Co znamenají sny o kávě

Jen velmi málo lidí si odpře chutnou ranní kávu, která dokáže ihned povzbudit. Bez tohoto povzbuzujícího nápoje si někteří z nás nedokážou představit svůj den. A možná se najdou mezi námi i tací, kteří kávu milují tak, že se jim o ní dokonce i zdá. Věděli jste, že i sen o kávě může mít různé interpretace?

Podle snáře pití kávy ve snu znamená, že budete mít v životě mnoho nových příležitostí. Zažijete mnoho změn. Vaše vztahy se zlepší a možná vás překvapí i výhra. Sen, ve kterém dostanete obrovskou chuť na kávu naznačuje, že chcete získat přehled a vědomosti předtím, než učiníte rozhodnutí nebo se pustíte do nějakého projektu či vztahu. Sen, ve kterém s někým pijete kávu, naznačuje, že k této osobě chováte určité city.

Co znamená, když se vám zdálo o mlýnku na kávu? Jaký výklad snů poskytuje snář o rozlité kávě?

Nepřehlédni: Domácí kávový peeling pro tvář a tělo

Sladká káva ve snu

Jak snář interpretuje sladkou kávu ve snu? Nejen snář a výklad snů, ale i online snář tvrdí, že sen o sladké kávě je příslibem života bez velkých problémů. V nejbližší době pravděpodobně dostanete dobré zprávy, bude u vás převládat skvělá nálada nebo vás pozvou na svatbu či oslavu. Sladká káva ve snu je pozitivním znamením, které je předzvěstí příjemných změn či lákavých nabídek.

Naopak, pití hořké kávy znamená, že se nebudete moci vymanit z nepříjemných závazků. Budete mít i problém komunikovat s lidmi, kteří o vás šíří nepříjemné klepy.

Inspiruj se: Je instantní káva tvým denním společníkem? Rozluč se s ní!

Sen o vaření kávy
Depositphotos

Sen o vaření kávy 

Zdálo se vám, že jste někomu připravovali kávu a je jedno jakým způsobem? Ať už jste zalévali turka nebo jste použili kávovar (mohli jste použít třeba i automatické či pákové kávovary ve svých snech). Takový sen vám chce naznačit, abyste všechny obavy pustili z hlavy a soustředili se sami na sebe. Nebojte se ani překážek, protože podle mého snáře a výkladu snů je hravě zvládnete.

Mlýnek na kávu ve snu

Výklad snů a Sibyla sen, ve kterém slyšíte zvuk mlýnku, který mele kávu, má dva významy. Na jedné straně to znamená, že váš nepřítel proti vám plánuje něco zlého. Na druhé straně můžete snadno předvídat záměry nepřítele a bez větší námahy se vyhnout jeho nepříjemným plánům.

Podívej se také: Může pití kávy zabíjet? Kolik kávy denně je příliš mnoho?

Káva
Depositphotos

Rozlitá káva ve snu

Zdálo se vám, že jste rozlili kávu? Takový sen může symbolizovat několik věcí. Možná se v nějaké situaci ve bdělém životě cítíte neobratně nebo trapně. Nebo se obáváte, že uděláte chybu. Podle snáře rozlitá káva může také představovat ztracený čas nebo úsilí. Takový sen může také naznačovat, že ve svém životě potřebujete více energie nebo stimulace, abyste nepropadli stereotypu.

Druhy kávy ve snu

Pokud se ve vašem snu objevila káva, zkuste si vzpomenout na to, jaká to byla káva. Ať už to byla ledová káva nebo káva s mlékem, každá z nich má jinou interpretaci:

  • Cappuccino - čeká na vás nový vztah, láska a úspěch.
  • Káva z automatu - měli byste být opatrní a ostražití.
  • Káva s mlékem - jde o předzvěst problémů v práci, které se vám však nakonec podaří vyřešit.
  • Latte - symbolizuje úspěšné podnikání nebo kariéru, ale i tendenci utéct nebo se vyhnout práci.
  • Ledová káva - máte pod kontrolou svůj život a jste s ním spokojeni.
  • Irská káva - jste plni obav a nacházíte se v nepříjemné situaci.
  • Americano - cítíte potřebu, aby vás někdo podporoval.
  • Espresso - naskytne se vám příležitost, které byste se měli chopit oběma rukama.
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE