Cestovatelský horoskop 2024: Které země byste měli navštívit podle svého znamení?

Pro ty z vás, kteří jsou nadšení cestováním a astrologií, může být zajímavé spojit tyto dvě vášně dohromady. Nabízíme vám přehled o tom, které země a destinace budou právě pro vaše astrologické znamení nejvhodnější.

Do roku 2024 vstupujeme s Jupiterem v Býku, díky čemuž je první polovina roku ideální na cestování a turismus. 25. května vstupuje Jupiter do Blíženců a začíná etapa učení a zvědavosti.

Každé znamení má své vlastní charakteristiky a preference, které ovlivňují konečné destinace. Pokud plánujete dovolenou a váháte, kam vyrazit, tento článek vám určitě poskytne inspiraci a vodítko pro vaše cestovatelské plány.

Přečtěte si také: Horoskop na květen 2024 předpovídá kromě lásky také silné ambice a příležitosti pro osobní rozvoj

Cestovatelský horoskop 2024 pro jednotlivá znamení: 

Jste vášnivým dobrodruhem, milovníkem luxusu nebo hledáte klidné místo pro meditaci a relaxaci? Připravte se na cestu snů a objevte krásy tohoto světa, který má pro vás v roce 2024 výjimečná místa.

♈ BERAN (21.03. – 20.04.) - Dublin, Irsko

Pro dobrodružné a odvážné Berany nabízí právě město Dublin v Irsku dokonalý mix historie, kultury a energie. Jejich ducha potěší bohaté dědictví, luxusní restaurace a památky tohoto města.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.) - Neapol, Itálie

Býci jsou známí svou láskou a apetitem k luxusu a pohodlí. V půvabném italském Neapoli to určitě najdou. Naplno si vychutnejte famózní italskou kuchyni, vyhřejte se na sluníčku a projděte se půvabnými historickými uličkami. Pokud se do Itálie vydáte autem, nezapomeňte na havarijní pojištění, protože dobře víme, jak Italové jezdí. Jistota je jistota, jak se říká.

Doporučujeme: Kariérní horoskop na rok 2024 – koho čekají úspěchy v práci, kdo změní zaměstnání?

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.) - Antananarivo, Madagaskar

Unikátní šarm tohoto místa přitáhne zvědavé Blížence. Rozmanitý ostrov, který nabízí jedinečnou krajinu plnou exotických zvířat, si zamilujete. Skvělá možnost pro dobrodruhy, kteří se chtějí ponořit do neobvyklé kultury.

Tip pro vás: Jakou máte auru? Spočítejte si ji podle data narození.

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos

♋ RAK (22.06. – 22.07.) - Curaçao

Pro starostlivého a sentimentálního Raka nabízí právě tento ostrov s názvem Curaçao klidný a příjemný únik od shonu každodenního života. Tyrkysové vody, pastelově zbarvená architektura, hudba a úsměvy lidí kolem vás. Tento malebný karibský klenot poskytuje dokonalé prostředí pro relaxaci a omlazení.

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos

♌ LEV (23.07. – 23.08.) - Accra, Ghana

Lvi jsou velmi dobře známí svou vášní, touhou po dobrodružství a charismatem. Toto určitě zažijí v rušném centru města Accra. Bohatá kultura, historické památky, rušné trhy a vřelá pohostinnost Levům doslova ulahodí. S tímto městem mají Lvi určitě společné sebevědomí, štědrost a odvahu.

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos

♍ PANNA (24.08. – 23.09.) - Quebec City, Kanada

Pro praktické Panny, které jsou uspořádané a detailně orientované, nabízí město Quebec historické a čarovné uličky. Úžasný gastronomický zážitek a evropská architektura jsou pro ně doslova skvělým únikem.

Doporučujeme přečíst také: Jak se zbavit uřknutí? Vyzkoušejte jednoduché babiččiny recepty a účinné rady

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.) - Paříž, Francie

Láska k rovnováze a balanci je pro Váhy typická. Tu najdou právě v romantické francouzské metropoli - Paříži. Od umění přes módu, jídlo až po nádhernou architekturu. Paříž vám nabízí symfonii elegance, která s vámi perfektně rezonuje.

Doporučujeme: Rok 2024 bude rokem Dřevěného Draka: TOHLE NÁM PŘINESE!

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos

♏ ŠTÍR (24.10. – 22.11.) - Guatemala

Intenzivní Štír s duchem dobrodruha bude přímo okouzlen mystickou atmosférou Guatemaly. Starověké ruiny, bujná zelená džungle, rušné trhy. Usměvaví lidé plní dobré nálady odrážejí tu potřebnou hloubku a vášeň. Přesně to Štír potřebuje.

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos

♐ STŘELEC (23.11. – 21.12.) - Lima, Peru

Lima je vstupní brána pro svobodomyslné Střelce, kteří milují nové věci a dobrodružství. Objevování této rozmanité země plné starověké historie je tou správnou destinací právě pro toto znamení. Lima je město, které dodá Střelcům potřebnou energii. Užijí si naplno rušný denní i noční život a nové výzvy.

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos



♑ KOZOROH (22.12. – 20.01.) - Srí Lanka

Kozorozi, je čas vyrazit na kouzelnou Srí Lanku. Svůj vnitřní klid budete moci vybalancovat právě zkoumáním starověkých chrámů, téměř nedotčených pláží a svěžích čajových plantáží. Tyto charakteristiky Srí Lanky odrážejí cílevědomou povahu Kozorohů.

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos

♒ VODNÁŘ (21.01. – 19.02.) - Austin, Texas, USA

Pro progresivní Vodnáře nabízí město Austin bohatou směs hudby, umění a inovací. Jedinečné a rozmanité atrakce, jedinečná kultura a silná energie Austinu charakterizují pokrokové znamení Vodnář.

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos

♓ RYBY (20.02. – 20.03.) - Thajsko

Ryby jsou spojeny s vodním prvkem a hledají duchovní růst. Krásné Thajsko nabízí právě vám dostatečný relax a čas na meditaci a poznání sebe sama. Množství výletů na místní ostrovy a osobní kontakt s domácími zvířaty vám naplní duši štěstím.

Cestovatelský horoskop 2024 Depositphotos

1 komentár
Mauricius je stejně nejlepší

Mauricius je stejně nejlepší

01.06.2024 22:07

V půlce destinací, o kterých se píše v článku jsem byl, ale musím říct, že za mě byl nejkrásnější Mauricius, má v sobě všechno..

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE