Jakou máte auru? Spočítejte si ji podle data narození.

Aura je jakýmsi farebným vyžarováním našeho JÁ, naší energie, naší podstaty. Ti, kdo na ni věří a věnují jí pozornost i odborně, ji dokáží dokonce i změřit / nafotografovat. Jiní zase tvrdí, že auru dokáží vidět volným okem nebo ji „cítit“. Pokud jste spíše za vědecké důkazy, skepsi dejte stranou a zkuste takový jednoduchý trik - spočítat si, jakou barvu by mohla mít vaše aura podle data narození.

Najprve ale, co je to aura. Jde o jakýmsi energetické pole, kterým se mohou pyšnit všechny živé organismy, od rostlin, přes zvířata až po člověka. V auro se odráží naše životní energie, ti, kdo se jí zabývají, v ní dokáží vidět i nemoci. Při měření aury se určuje její velikost, barva, intenzita záření, tvar, sytost...

Existují různé barvy aury, jakou by mohla mít vaše si vypočítáte poměrně jednoduše.

 

Sečtěte číslice ve vašem datu narození. Pokud jste se narodili například 10.2.1990, budete počítat 1+0+2+1+9+9+0 a dostanete číslo 22, pokračujte v počítání, dokud nedostanete jednociferné číslo, v našem případě to bude číslo 4. A tedy podle takové jednoduché matematiky bude číslo čtyřka odpovídat barvě vaší aury.

 

1 - červená

Je barva ctižádosti, vášně, ale také agresivity a asertivity. Tito lidé jsou zábavní, často extroverti, milují společnost, mají skvělé komunikační vlastnosti.

2 – oranžová

Tito lidé si zakládají na emocích, jsou rodinně založení a kariérní sklony u nich nehledejte. Na druhé straně mají porci kreativity, bohatou fantazii a jsou skvělými přáteli, partnery i rodiči.

3 – žlutá

Úsměv z tváře jim mizí málokdy, oblíbí humor, který je jejich způsobem boje proti všemu zlému. Na druhé straně občas použijí i falešný úsměv, jen aby vás zmátli. Mezi jejich horší vlastnosti patří žárlivost, ale i majetnické sklony.

Jakou máte auru? Spočítejte si ji podle data narození

Zdroj: Depositphotos

4 – zelená

Je barvou harmonie, občas však i tajemství. Osoby s touto barvou aury by se měly co nejvíce zdržovat na čerstvém vzduchu, neměly by zapomínat na pohyb, protože někdy mohou být pasivní.

5 – modrá

Na druhé mohou působit chladně, avšak jsou velmi silně citově založení. Paradoxně je to neváže a tak mohou klidně uspokojovat svou touhu po svobodě. Milují cestování i dobrodružství.

6 – indigová

Aura takového člověka je naplněna odvahou a množstvím snů a touh. Z těch horších vlastností je zde žárlivost a pomstychtivost. Když jednou milují, milují nad všechno a pro své milované se dokážou i obětovat.

Doporučujeme přečíst: 3 znamení horoskopu s oslabenou imunitou: Tyto si musí dávat pozor

Jakou máte auru? Spočítejte si ji podle data narození

Zdroj: Depositphotos

7 – fialová

Je barvou duchovna a spirituality. Tyto osoby mají vyvinutý šestý smysl více než ostatní, jsou zvědavé, filozofické, inteligentní i hovorné. Někdy se vydají na cesty hledání vlastního JÁ, milují pravdu i její odhalování.

8 – růžová

Osoby s touto barvou aury jsou v okolí oblíbené, jsou něžné, přívětivé, milující a patří k romantikům. Okolí je možná občas podceňuje, avšak za jejich jemností se skrývá i dravost, zejména touha po úspěchu, penězích i kariéře.

9 – bílá

Bíla až béžová je znakem obrovské dávky energie, vysokého IQ, jemnosti a dobrosrdečnosti. Tito lidé bývají k druhým spravedliví, upřímní, menší problémy však mají s empatií.

Nech už vám vyšlo jakékoliv číslo aury, její sílu, intenzitu i zbarvení si můžete nechat ověřit i odborněji. Změřením elektrických a magnetických interakcí a jejím speciálním fotografickým zachycením.

 

Zdroj foto:

www.thinkstockphotos.com

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE