Kariérní horoskop na rok 2024 – koho čekají úspěchy v práci, kdo změní zaměstnání?

Kariérní horoskop na rok 2024 předpovídá velmi výrazné slibné změny v pracovním životě každého z nás. Čeká nás kopec příležitostí, intenzivního růstu, výzev a budeme postupovat vpřed. Tento rok nás výrazně ovlivní několik planet, dvě z nich jsou Saturn a Jupiter. 

Skutečnost, že Saturn prochází Vodnářem a je ve šťastném stavu, mohou všichni profesionálně očekávat stabilní růst, kromě období mezi 29. červnem a 16. listopadem, kdy se Saturn bude nacházet ve fázi retrogradace. Hvězdy ovlivní různé aspekty obchodního života, od vztahů s kolegy až po nové kariérní cesty. Jednotlivci mohou očekávat příznivá období na zlepšení, zvýšení platu, přechod na nové pozice a dokonce i zvážení změny v kariéře. 

Doporučujeme: Jak se zbavit uřknutí? Vyzkoušejte jednoduché babiččiny recepty a účinné rady

Kariérní horoskop na rok 2024

♈ BERAN (21.03. – 20.04.)

Berani, máte naději na neuvěřitelně úspěšný a produktivní rok. Začněte důvěřovat svým instinktům a zůstaňte ambiciózní a motivovaní. Soustřeďte se na své pracovní a podnikatelské cíle a nebojte se udělat větší skok. Mezi březnem a dubnem vám vaše tvrdá práce přinese ovoce a v polovině léta se můžete těšit na povýšení a zvýšení platu.

I přesto, že období kolem srpna může být trochu více turbulentní, vy to ustojíte! Vaše komunikace a kreativita se naštartuje a spolu s tím přijdou i nové nápady a projekty. Konfliktům se zdaleka vyhýbejte, aby na vás neměly zbytečně negativní vliv.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.) 

Tento rok se musíte bavit! Dívejte se na svou kariéru spíše jako na formu hry, než jako na povinnost, a budete mít vynikající příležitosti na postup v kariérním žebříčku. Od března do prosince se odvážně pouštějte do nových projektů a stanovte si náročné úkoly. Klíčem je moudře spravovat svůj čas, protože to zajistí úspěch v kariéře a produktivní rok.

Vaše snaha bude oceněna a pokud jste zaměstnáni, dostanete nabídku na vyšší pozici a lepší plat. Budujte si dobré vztahy v práci s ostatními kolegy, vyplatí se to! Společnou prací a pomocí vám pomohou dosáhnout všech vašich pracovních cílů.

Doporučujeme: 3 znamení horoskopu s oslabenou imunitou: Na co si dát pozorKariérní horoskop na rok 2024Depositphotos

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.) 

Blíženci, v roce 2024 se vám otevírají možnosti rychlého a jednoduchého výdělku. Zesílí se vám váš potenciál a kreativita díky náročným úkolům, které přijmete. Tento drive přitáhne pozornost i vašeho šéfa. Tento rok budete mít mnoho zajímavých pracovních příležitostí, ale dobře si rozmyslete, pro které se rozhodnete.

Nejlepší čas na změnu zaměstnání bude mezi 7. až 31. březnem nebo 18. zářím až 13. říjnem. Pracovní horoskop říká, že se máte vyhýbat konfliktům na pracovišti, držte se své vize a tvrdé práce.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

Kariérní horoskop v roce 2024 Rakům dokáže přinést dvojité až trojité štěstí a úspěchy. Díky planetám budete plní síly a ty nejtěžší úkoly zdoláte velmi snadno. Najděte si čas na vyhodnocení všeho, co jste dosud udělali. Vytvořte si svůj herní plán a nechte se vést svou vnitřní intuicí.

O své skvělé kreativní nápady se podělte s nadřízeným a ten vám to určitě schválí. Co se týče kolegů na pracovišti, buďte opatrní, protože ne každý bude mít z vašich úspěchů radost! Soustřeďte se na sebe, neplýtvejte zbytečnou energií a nenechte se rozptylovat intrikami, to vám zaručí kariérní růst.

Bude vás zajímat: Rok 2024 bude rokem Dřevěného Draka: TOHLE NÁM PŘINESE!

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

Pokud patříte k těm, kteří uvažují o změně zaměstnání, tento rok vám poskytne dobré nabídky. Dobré pracovní nabídky půjdou ruku v ruce i s přetahováním. Musíte si dobře zvážit, zda jste připraveni na takové velké změny, ale v konečném důsledku to bude všechno hrát na vaši stranu.

Začátek roku bude v pracovním životě úspěšný, ale v srpnu buďte opatrní, abyste neriskovali vyhoření. Před rozhodnutím o nových projektech mezi srpnem a koncem roku důkladně zvažte klady a zápory.

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

Po náročném konci roku 2023 plném nejistoty budete v roce 2024 za své úsilí konečně odměněni. Musíte však vědět, kam máte směřovat svou energii! Buďte připraveni s postupem nebo přestupem na lepší pozici. Během prvních pěti měsíců v roce vás pravděpodobně inspiruje mentor nebo profesionální osobnost, kterou velmi obdivujete.

Tento rok se trochu uzavřete do sebe na pracovišti a nesdílejte svým kolegům své plány. Zachovejte skromnost a buďte opatrní. Soustřeďte se na svůj osobní růst a pokračujte v práci, protože úspěch máte na dosah.

Přečtěte si také: Jakou máte auru? Spočítejte si ji podle data narozeníKariérní horoskop na rok 2024Depositphotos

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.) 

Váhy, rok 2024 bude obdobím příznivých změn. Zvažte nástup do nové práce nebo úplně změňte pole působnosti. Mnoho z vašeho kariérního pokroku v tomto roce souvisí s tím, že zůstanete věrní sami sobě a nedovolíte, aby vás názory jiných ovlivnily nebo vás odvedly z cesty. Utište svůj vnější hluk a naladěte se na sebe, to je u vás klíčové.

V období mezi březnem a dubnem buďte opatrní kvůli nestabilnímu rozvrhu a úkolům, které mohou způsobit, že budete chtít změnit zaměstnání. Od srpna do konce roku si rozhodnutí ohledně vaší kariéry důkladně zvažte. Během tohoto období budou změny probíhat hladce a úspěšně.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.) 

Škorpióni, vítají vás v jednom z nejprospěšnějších let. Pokud uvažujete o změně zaměstnání, buďte trpěliví. Za poslední dva roky se v zákulisí hromadilo mnoho odměn a nyní, když jste se dostali přes zatmění, konečně cítíte lehkost a naplnění optimismem z toho, co přijde. Zvažte nové nabídky, ale se změnami se neponáhlejte.

V tomto roce také musíte najít způsob, jak vyvážit vaše ambiciózní cíle s vašimi rodinnými povinnostmi. Nevěnujte pozornost provokacím spolupracovníků a vůbec na ně nereagujte. V polovině roku se soustřeďte na práci a vyhněte se zbytečným konfliktům na pracovišti, to vám zabezpečí obrovský kariérní skok.

Tip pro vás: 3 znamení horoskopu s oslabenou imunitou: Tyto si musí dávat pozor

♐ STŘELEC (23.11. – 21.12.) 

Střelci, možná budete mít na začátku roku pochybnosti o sobě, ale nenechte se tím zastavit. Zaměřte se na vytvoření pevnější pracovní rutiny, i když to pro vás může být nepříjemné, protože jste orientováni na svobodu. Nemůžete se toho bát, disciplína není nuda! Zamilovat se do procesu práce, kterou děláte, je u vás klíčové.

Nejlepší měsíce pro vaši kariéru budou září, listopad a prosinec, kdy vás čeká povýšení, zvýšení platu a zlepšení vztahů s kolegy. Nebojte se vyjádřit své potřeby a vyhledejte podporu, pokud ji potřebujete.

ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)Depositphotos♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Kozorožci, začátkem roku se vám konečně dostane uznání za vaši snahu. Váš sektor kreativity a komunikace je aktivován! Nepřestávejte, udržujte si vysokou kvalitu práce a v listopadu vás čeká zvýšení platu nebo vyšší pozice. U vás bude tento rok platit pravidlo: Méně je někdy více!

Když budete záměrně dělat méně, budete mít více jisker inspirace. Zvažte nové úkoly v dubnu a srpnu, s kterými bude možnost i přestěhování se nebo založení vlastního podnikání. Buďte otevření novým příležitostem, protože konec roku přinese stabilitu a úspěch.

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Vodnáři, jako jedno z nejintelektuálnějších a nejgeniálnějších znamení zvěrokruhu, jsou vaše letošní kariérní možnosti rozsáhlé a plné příležitostí. Připravte se na intenzivní práci začátkem roku. Přes výzvy mezi únorem a březnem vytrvejte až do července, kdy můžete očekávat nejlepší výsledky.

Mezi srpnem a říjnem zvažte změnu zaměstnání nebo přechod do nového sektoru. Pokud jste podnikatel, který řídí více projektů, možná je budete muset zjednodušit nebo efektivněji cílit své cíle během první poloviny roku. Nebojte se nových výzev, protože vám mohou přinést úspěch. Prosinec přinese do vaší kariéry stabilitu a klid.

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

Ryby, pravděpodobně začnete rok v nenápadnější náladě, budete se soustředit hlavně na svá přátelství a duchovní cíle. Na druhé straně v roce 2024 budete chtít plody své tvrdé práce. Očekávejte povýšení mezi lednem a březnem a zvažte úspěšnou změnu zaměstnání mezi březnem a dubnem. Budete se cítit sebevědomě a motivovaně posunout věci ve své kariéře o stupeň výš.

Všechny Ryby budou chtít zaměřit svou energii a talent na kariéru, která jim umožní využít jejich představivost. Objeví se i pracovní cesty za účelem profesionálního rozvoje. Dejte si pozor na konflikty s kolegy a zůstaňte profesionály. Vaše slova mohou být nepochopena, proto si zachovejte svou pověst.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE