Barvy podle znamení zvěrokruhu – které barvy jsou pro tebe správnou volbou? (2. část)

barvy podle svého znamení zvěrokruhu

Jaké jsou šťastné barvy podle znamení zvěrokruhu? Barvy mohou mít velký vliv na naši náladu a energii, a proto se mnozí obracejí na astrologická doporučení při výběru barev do svého šatníku. Astrologie tvrdí, že každé znamení zvěrokruhu má své šťastné barvy, které mohou zvýšit jeho štěstí a pohodu. Tyto barvy jsou často spojeny s charakteristikami a energií jednotlivých znamení, čímž se vytváří harmonie mezi člověkem a jeho prostředím. Výběr barev na základě astrologických doporučení může být zajímavým způsobem, jak přidat do svého života více pozitivní energie.

Ať už věříte v astrologii nebo ne, experimentování s barvami může být zábavné a obohacující. Každý den můžete cítit jiný odstín, který rezonuje s vaší momentální náladou a potřebami. Barvy mohou také pomoci vyjádřit vaši osobnost a vnést do vašeho života více radosti a sebevědomí. Tak proč to nezkusit a nezjistit, které barvy vám přinášejí nejvíce štěstí?

TOP barvy pro znamení zvěrokruhu:

VÁHY – šťastné barvy harmonická růžová a světle modrá

Růžové odstíny, tmavší i světlejší, dokonale ladí s vaší romantickou duší umělkyně. Jediný odstín růžové, který opravdu nemusíte, je její křiklavá verze. Všechny ostatní vám však poslouží nejen po estetické stránce, ale také po emocionální. Podpoří ve vás nejen šestý smysl, ale i empatii. Růžová vám poslouží i v oblasti lásky, kdy vás za A – zahalí do závoje něhy a za B – rozveselí jako žádná jiná barva.

Světle modrou můžete využít klidně i v kombinaci s růžovou, ale také samostatně. Tento odstín je perfektní ve chvílích, kdy toužíte po nových vědomostech a nápadech. Vhod přijde i ve společnosti, kde jen podpoří váš skrytý smysl pro zábavu a ostýchavost nechá stranou.

Podívej se také na: Nevěra podle znamení: Pozor, toto jsou největší nevěrníci zvěrokruhu!

růžové a světle modré šaty
Pinterest

ŠTÍR – tajemná černá a bordó

Pastelové barvy nejsou nic pro vás. Lepší je tajemná černá a vášnivá bordó. Černou barvu vaše znamení rozhodně nevnímá jako barvu smutku nebo dokonce deprese. Černá je pro vás barvou elegance (malé černé šaty ve vašem šatníku nesmí chybět), dále je černá barvou, která vás v případě potřeby zeštíhlí, podpoří vaši charismu i jakési tajuplné kouzlo.

Mimořádně smyslně na vás působí také bordó. Tento odstín využíváte ve chvílích, kdy potřebujete vytasit své ženské zbraně nebo odvrátit kritické oko „nepřítele“.

černé a bordó šaty
Pinterest

STŘELEC – nespoutaná fialová a uklidňující modrá

Fialová barva je pro vás barvou mystiky. Mnohé dámy vašeho znamení se jí rády obklopují a volí všechny možné odstíny, od levandulové až po tmavofialovou. Díky ní snadněji „odcházíte“ ze světa reality k nadpřirozeným věcem. Fialová ve vás probouzí zvědavost i touhu po nových poznatcích.

Naopak modrá vás snadněji udrží při zemi. Kroťí vaše impulzivní chování a jaksi podvědomě vás nutí nejdříve přemýšlet a teprve potom jednat. Její účinky oceníte zejména v práci, když potřebujete zachovat dekorum či chladnou hlavu.

Podívej se také na: Opice ve snu: Co znamená, když vás kousne? Takový význam má sen o malých opicích

fialové a modré šaty
Pinterest

KOZOROH – vhodné barvy béžová a hnědá

A jaká barva oblečení je skvělá pro Kozorohy? No přece zemité tóny! Ve dnech, kdy chcete dát prostor veselému děvčeti ve vás, se můžete klidně obléct do béžových odstínů. Díky nim snadno nesklouznete do vod pesimismu, budete mít radost z kreativních nápadů a šanci na úspěch uvidíte na míle daleko. Vaše veselost zároveň okouzlí okolí a často zjistíte, že to má své výhody.

Hnědá je naopak pro ty dny, kdy chcete být za dámu, potřebujete, aby vás vnímali vážně, a chcete vyvolat také respekt. Hnědá se o to zaručeně postará.

béžové a hnědé šaty
Pinterest

VODNÁŘ – bordó a modrá

I vaše znamení často podlehne kouzlu bordó odstínů. Ve vašem případě však nejde ani tak o mystiku, jako spíše o eleganci a vášeň, kterou ve vás tato barva vyvolává. V bordó jste sebevědomější, aktivnější, asertivnější a odvážnější.

Všechny tyto vlastnosti ve vás dokáže podpořit i modrá barva, zároveň vás ale nabije pořádnou dávkou optimismu. Tak velkou, že můžete rozveselovat i své okolí, jak je u vás zvykem.

Podívej se také na: Dítě ve znamení PANNA (23. 8.–22. 9.) - Toto všechno by měli RODIČE vědět!

modré a bordó šaty
Pinterest

RYBY – zelená a tyrkysová

Vaše vodní znamení podle charakteristik prahne po barvách moře, jezera i oceánu. Všechny „vodní“ odstíny mu vytvářejí jakousi neviditelnou, ale pevnou půdu pod nohama. Zároveň dokáží zvýšit vaše sebevědomí a vykouzlit úsměv na tváři. V závislosti na konkrétních odstínech se u Ryb více či méně projevují některé jejich povahové vlastnosti. Obecně platí, že čím světlejší odstíny, tím mírumilovnější a něžnější nálada.

zelené a tyrkysové šaty
Pinterest

Inspirace na zajímavé kombinace barev do vašeho šatníku:

  • Mátová a světle růžová: Jemná a svěží kombinace, ideální na jaro a léto. Skvěle vypadá v romantických a ženských outfitech.
  • Bledě modrá a levandulová: Klidná a harmonická barevná paleta. Výborná na každodenní nošení a relaxační aktivity.
  • Žlutá a fialová: Veselá a hravá kombinace, která dodá vašemu šatníku živost. Perfektní na letní festivaly a neformální setkání.
  • Bordó a růžová: Romantická a sofistikovaná barevná paleta. Ideální na večerní výlety nebo speciální příležitosti.
  • Smaragdová a zlatá: Luxusní a honosná kombinace, která je skvělá na formální události. Skvěle vypadá v elegantních a klasických outfitech.
  • Hořčicová, vínová, hnědá: Teplé a bohaté barvy, které odrážejí podzim. Vhodné pro vrstvení a pohodlné podzimní outfity.

První část: Barvy podle znamení zvěrokruhu – které barevné odstíny jsou pro tebe ty pravé? (1. část)

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE