Nejkrásnější svatební účesy této sezóny – v kurzu jsou elegantní ohony i svůdné vlny

svatební účesy

Každá víme, že výběr kadeřnice je důležitý, stejně jako zkouška svatebního účesu. Co se týče barvení vlasů, doporučuje se ho podstoupit, pokud je to potřeba, týden předem. Není vhodné barvit si vlasy den před svatbou kvůli případnému zabarvení pokožky hlavy. Tím se také vyhnete stresu, pokud by barva chytila intenzivněji, než bylo plánováno. A co ten správný účes?

Velmi žádané jsou různé ozdoby do vlasů ve formě sponek s perličkami či květinkami, čelenky, korunky nebo živé květiny. Většinou si je nevěsty objednávají ve svatebních salonech spolu se šperky tak, aby spolu ladily. V poslední době nevěsty stále častěji využívají zahušťování vlasů, aby jejich svatební účes vypadal co nejlépe, ať už ve formě clip-in vlasů nebo jiným podobným způsobem.

Asi se všechny shodneme, že dlouhé vlasy nám umožňují vytvořit největší škálu různých svatebních účesů. Můžeme je mít rozpuštěné a natočené, různě vyčesané, polorozpuštěné. Působí velmi sofistikovaně a elegantně. Pokud právě hledáte ten svůj účes na svůj velký den D, poradíme vám! Jak si vybrat ten pravý svatební účes? Jaké jsou nejoblíbenější svatební účesy v roce 2024?

Tip pro vás: Svatební záchranné balíčky na toaletu: Víš, co do nich určitě vložit?

Proč je zkouška svatebního účesu důležitá?

Nejprve si řekněme, proč bychom neměli podceňovat zkoušku svatebního účesu. Zkouška svatebního účesu je důležitá především proto, že pomáhá předcházet stresu a nejistotě v den svatby. Svatební den je často velmi emotivní a hektický, a poslední věc, kterou nevěsta potřebuje, je stresovat se kvůli svému účesu. Zkouška umožňuje nevěstě a kadeřníkovi vyzkoušet různé styly, techniky a produkty, aby našli ten nejlepší vzhled, který jí bude slušet.

Dalším důležitým aspektem je sladění účesu se svatebními šaty a doplňky. Účes by měl ladit se stylem šatů, závojem, šperky a dalšími doplňky, které nevěsta plánuje nosit. Zkouška umožňuje experimentovat s různými vzhledy a zjistit, který styl nejlépe doplňuje celkový vzhled nevěsty. Tím se zajistí, že všechny prvky budou dokonale ladit a výsledný vzhled bude ucelený a esteticky přitažlivý.

Kromě toho zkouška svatebního účesu poskytuje příležitost vyzkoušet odolnost účesu. Nevesta si může být jistá, že účes vydrží celý den, včetně různých aktivit, jako je tanec, fotografování a pohyb mezi hosty. Kadeřník může přizpůsobit techniky a produkty tak, aby zajistil maximální trvanlivost účesu, což je klíčové pro udržení bezchybného vzhledu až do konce oslav.

Doporučujeme: Jak připravit vlasy na svatbu? Co dělat a do čeho se vyplatí investovat?

polovyčesané vlasy
pinterest.com/paigeloaf

A jaké jsou nejoblíbenější svatební účesy v roce 2024?

Uhlazený nízký drdol

Zapomeňte na vysoko posazený drdol. Uhlazený nízký drdol je oblíbený pro svou eleganci a sofistikovanost. Tento účes je ideální pro nevěsty, které preferují minimalistický a upravený vzhled. Vlasy jsou hladce staženy a upevněny nízko na šíji, což vytváří čistý a uspořádaný dojem. Tento styl často doplňuje závoj nebo jemné vlasové doplňky, jako jsou perly nebo sponky.

Hollywoodské vlny

Hollywoodské vlny jsou synonymem nadčasové elegance. Tento svatební účes, inspirovaný zlatou érou Hollywoodu, sestává z velkých, lesklých a hladkých vln. Je ideální pro nevěsty, které chtějí vypadat okouzlujícím a sofistikovaně. Tento styl je nejvhodnější pro dlouhé vlasy a často se kombinuje s bočními sponkami nebo výraznými náušnicemi. Tento účes nepochybně sklidí chválu od všech hostů.

Zapletené vlasy

Zapletené vlasy nabízejí nekonečné možnosti stylů a jsou skvělé pro boho nebo rustikální svatby. Tento účes může zahrnovat jednoduché copánky, komplikované zapletené koruny nebo kombinaci několika zapletených pramenů. Zapletené vlasy jsou praktické, protože udrží vlasy na místě po celý den a noc. Tento styl často doplňují květiny, listy nebo jemné korunky pro ještě romantičtější vzhled.

Elegantní culík

Elegantní culík je moderní a šik účes, který je perfektní pro nevěsty hledající jednoduchý, ale stylový vzhled. Vlasy jsou uhlazené a pevně stažené dozadu, často s jemnými detaily, jako jsou obtočené prameny vlasů kolem gumičky. Tento účes je vhodný pro všechny typy vlasů a dodává celkovému vzhledu nevěsty čistý a upravený dojem. Elegantní culík může být doplněn o luxusní doplňky, jako jsou krystaly nebo sponky s perlami, což vytvoří dokonalé oživení svatebního účesu.

Doporučujeme: Jak vybrat svatební boty? Držte se těchto rad!

Polovyčesané vlasy

Zdají se vám zcela rozpuštěné vlasy nepraktické, ale nechcete ani úplně vyčesané účesy? Polovyčesané účesy pro nevěsty kombinují volné prameny s upevněnými částmi, což vytváří romantický a ženský vzhled. Tento styl je velmi flexibilní a umožňuje mnoho variací, včetně vln, copánků nebo hladkých pramenů. Polovyčesané vlasy jsou ideální pro nevěsty, které chtějí ukázat svou délku vlasů, ale zároveň udržet část vlasů mimo obličej. Tento účes může být ozdoben květinami, sponkami nebo jemnými čelenkami pro ještě krásnější efekt.

Inspirace a tipy na krásné svatební účesy:

svatební účes
pinterest.com/megancoxbridal

zapletené vlasy
pinterest.com/etsy

perly ve vlasech
pinterest.com/weddingforward

hollywoodské vlny
pinterest.ca/laavoo_hair

svatební drdol
pinterest.com/WomenLifestyleBlog

elegantní culík
pinterest.com/weddingforward

zapletený cop
pinterest.com/friedatheres

Zdroj úvodnej fotky: pinterest.com

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE