Nevěra podle znamení: Pozor, toto jsou největší nevěrníci zvěrokruhu!

Nevěra podle znamení

Myslíte si, že ve vztahu dvou lidí může být ještě bolestivější probuzení než nevěra? Je to opravdu těžké téma a dlouhé diskuze se vedou i o tom, zda dát nevěrníkovi druhou či třetí šanci. My se však tímto nebudeme zabývat.

Podíváme se na tento vážný problém z hlediska znamení zvěrokruhu. Některá z nich mají k nevěře přece jen o něco blíže. A vy asi chcete vědět, a to zejména v případě, když váš vztah teprve začíná, zda má váš partner nebo partnerka předpoklady sklouznout na „špatné cesty“.

Pojďte se na to podívat! Která astrologická znamení patří k největším přelétavým milovníkům? Patří mezi nevěrná astrologická znamení i to vaše nebo vašeho partnera? Taková je pravda!

Podívejte se také: Co znamenají sny o mrtvých příbuzných? Máš se bát?

Astrologická znamení, která flirtují, ale nezahýbání není jejich parketou

Ještě před znameními, která mají větší sklony k nevěře, si však projděme ty, které sice v sobě nesou více ohně a potřebují se možná trochu předvést nebo si poflirtovat, ale v principu se drží jen této linie a dále už moc nejdou.

Za mistry flirtu lze označit Střelce a Lvy. Jsou také velmi rádi v epicentru pozornosti a imponuje jim, když po nich někdo touží. Pravdou je, že se s oblibou „vyhřívají“ v projevené náklonnosti, ba dokonce možná i způsobí jakési plané naděje na opačné straně, ale potom pěkně odejdou za svým vyvoleným nebo vyvolenou. Jejich vztah by musel mít opravdu vážné trhliny, aby se dopustili nevěry. A například takový Lev (je-li už ve stabilním manželství a nic mu nechybí) je na takovéto co si dokonce až líný.

Méně ohnivými a také o něco méně nápadně, přitom sofistikovaně flirtujícími se mohou jevit lidé ve znamení Ryb. Znamení Ryby, to je taková ta „tichá voda“. Zanechají hluboký dojem, navnadí, možná i zapálí vášeň v tom druhém, ale k činu v podobě nevěry většinou nedochází. Druhá stránka Ryb je totiž až příliš konzervativní a rodinně založená, takže v tomto znamení je opravdu nouze o nepravé „rozvraceče rodin“.

Nepřehlédni: Cestovatelský horoskop 2024: Které země byste měli navštívit podle svého znamení?

hádky partnerů
Depositphotos

Nevěrná astrologická znamení

Ano, samozřejmě, je třeba to brát s rezervou, protože je možné, že právě váš partner nebo partnerka v daném znamení má pevné morální zásady a nenechá se zlákat, ať by před ním stála a náklonnost by mu projevovala supermodelka či supermodel.

Je to i o vnitřním nastavení, ale určité tendence stanovují i hvězdy. Některá znamení k tomu jednoduše mají minimálně o krok blíže než jiná. Na koho si tedy dávat větší pozor?

Mezi nevěrná znamení patří znamení Váhy

Jsou to zcela jistě Váhy, jejichž nejednoznačnost a jakási neukotvenost se projevuje i v partnerském životě. Člověk ve Vahách dokáže využít příležitost k nevěře, pokud se mu naskytne. V tomto znamení najdeme i jedince, kteří ji přímo vyhledávají a potřebují si jí trochu „okořenit“ život. A nakonec nemají ani problém zdůvodnit si své jednání tak, aby se necítili špatně.

Sklony k nevěře mají i Blíženci!

Která další astrologická znamení podvádějí podle hvězd? K morálnímu přešlapu, kterým nevěra jistě je, má poměrně blízko i znamení Blíženci. Jde stejně jako u Váhy o vzdušné, tak trochu „ulétané“ znamení, které často mění své postoje, myšlenky a v tomto znamení se vyskytují i jedinci, kteří nemají problém měnit i partnery, případně mít více paralelních vztahů. I v tomto aspektu se projevuje jejich poměrně nekonvenční myšlení.

Mezi záletná znamení se přidává znamení Beran

No a do třetice lze mezi největší nevěrníky zvěrokruhu zařadit i Berana. Někdy jedná až příliš impulzivně a své jednání tedy může časem i litovat. Nejde však o to, že by chtěl být nevěrný, ale jednoduše se nechá strhnout vášní.

Na druhé straně je však zajímavé, že ačkoli toto znamení patří k nevěrníkům, samo by nevěru nedokázalo odpustit. Jednoduše si znamení zvěrokruhu Beran vyžaduje věrnost své polovičky, neboť patří mezi velmi žárlivá znamení. Už jen malý letmý flirt partnera / partnerky by mohl způsobit problém ve vztahu.

Doporučujeme: Rok 2024 bude rokem Dřevěného Draka: TOHLE NÁM PŘINESE!

věrnost
Depositphotos

Která ze znamení zvěrokruhu tolerují nevěru a která ji nedokážou odpustit?

Jsou znamení, která dokážou ve vztahu odpustit nevěru? Některá znamení zvěrokruhu mohou mít tendenci být flexibilnější nebo mají odlišný přístup k vztahům a nevěře. Ryby jsou často vnímány jako empatické. Jejich velká empatičnost a touha po emočním spojení je může vést k tomu, aby chápaly důvody partnerovy nevěry a možná se s ní vyrovnaly.

I Blíženci jsou považováni za přizpůsobivé a otevřené změnám bytosti. Jejich přirozená zvědavost a potřeba různorodosti může vést k tomu, že budou otevřenější k různým formám vztahů a možná méně striktně vnímají nevěru.

Naopak, znamení Štír je známé svou intenzitou, vášní a hlavně silnou potřebou emoční a fyzické věrnosti. Nevěru mohou považovat za neodpustitelnou zradu a může být pro ně těžké ji překonat a odpustit.

Také znamení Lev je hrdé a má nároky na loajalitu a pozornost partnera. Nevěra může být pro Lva ničivá, protože narušuje jeho vnímání sebe sama a svého místa ve vztahu.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE