Barvy podle znamení zvěrokruhu – které barevné odstíny jsou pro tebe ty pravé? (1. část)

barvy podle znamení

Každá z nás už jistě ví, co jí sluší a co ne. Existují však i univerzální pravidla, která nám doporučují, jaké barvy se nám hodí a jaké ne. Jedním z nich je také astrologický pohled – tedy výběr barev podle našeho znamení. Ohnivá, vodní, zemská, vzdušná.

Každé ze znamení zvěrokruhu má ve své charakteristice kromě osobnostních rysů a šťastných čísel i oblíbené barvy. Tak schválně, jaké šťastné barvy vám doporučuje nosit vaše znamení zvěrokruhu? Sedí to na vás? Objevte barvy pro znamení zvěrokruhu!

TOP barva podle znamení zvěrokruhu:

BERAN - vhodné barvy červená a bílá

Jako ohnivému znamení je červená barva a všechny její odstíny pro vás zcela top. Červená totiž podtrhuje váš temperament, dodává vám ještě více energie, zvýrazňuje vaše zapálení pro věc a pokud náhodou nemáte svůj den, posílí i vaše sebevědomí a odvahu.

Bílou naopak můžete využít, když potřebujete všechny své ohnivé vlastnosti trochu ztlumit. Nebojte se, nebudete méně výrazní, budete působit jen o něco mírněji než obvykle.

Podívejte se také na: Dítě ve znamení VÁHY: Toto je jeho tajná síla!

barvy červená a bílá
Pinterest

BÝK - růžová a zelená

Jaké barevné oblečení by si měl zvolit Býk? Zelená barva je pro vaše zemské znamení tou NEJ. Je to barva země a přírody. Dodává vám šarm, kouzlo a osobité charisma. Zelená vás mimo jiné také uklidní a když bude třeba, posílí vaše reakční schopnosti. Mysli dodá také kreativní nápady.

Růžová na vás zdůrazní veškerou vaši ženskost. Ať už působíte jakkoli odměřeně či tvrdě na své okolí, v růžové vynikne vaše pravá romantická podstata.

výběr zelených šatů
Pinterest

BLÍŽENCI - šťastné barvy žlutá a šedá

Žlutá barva Blížencům doslova rozjasní den. Toto vzdušné znamení je většinou plné skvělých nápadů, pozitivních myšlenek a dobré nálady. Pokud na ně ale náhodou padne pochmurný den, žlutá barva jim ho ihned zažene. Pozor by si v ní měli dát jen na partnerské hádky, protože právě žlutá v nich podporuje žárlivost.

V šedé z vás rozhodně nebudou šedé myšky. Šedá barva vám naopak dodá vážnost, ale také jakousi tajuplnost. Zvláště pokud šedou zaměníte za stříbrnou. V případě, že chcete vzbudit respekt, ale nepůsobit příliš přísně, zkombinujte šedou s veselým doplňkem, například se zmíněnou žlutou barvou.

Podívejte se také na: Co znamenají sny o kávě? Pozor, rozlitá káva nevěstí nic dobrého!

barvy žlutá a šedá
Pinterest

RAK - modrá a hnědá barva

Jako vodní znamení se nejlépe cítíte v modré barvě, takže můžete vybírat různé odstíny modré. Modrá podporuje vaši emocionalitu, otevírá vám mysl a pomáhá lépe vidět pravdu i vyznat se v lidech. Pozor ale na odstíny modré. Čím tmavší, tím více působí zasněně a někdy až melancholicky. Světlá modrá je uklidňující.

Hnědá naopak pomůže uzemnit vaše někdy až příliš romantické představy. Srazí vám růžové brýle a přivede vás zpět, a hlavně bezpečně, do reality. Zemité tóny jsou skvělou volbou. Neutrální, zemité odstíny vám prostě sluší.

hnědé a modré šaty
Pinterest

LEV - barva oblečení žlutá a oranžová

I vašemu ohnivému znamení nejlépe přisluší ohnivé barvy. Z nich jsou to právě oranžová a žlutá, které na vás nejvíce vyniknou. Oranžová ve vás podporuje pozitivní myšlení, dodává vám odvahu, sebevědomí i úsměv na tváři. V práci podpoří vaši fantazii a v případě lenivých dnů vás dokáže nakopnout k aktivitě.

Žlutá je barvou Slunce, které je vaší hlavní planetou. V této barvě a jejích odstínech se podle hvězd cítíte jako doma. V této barvě podpoříte všechny své pozitivní vlastnosti a naopak těm negativním nedáte šanci.

Doporučujeme: Která znamení zvěrokruhu se k sobě hodí? Tyto kombinace vytvoří šťastné páry!

barva oblečení žlutá a oranžová
Pinterest

PANNA - modrá a fialová barva

Ze všech modrých odstínů je pro vás tím nejpřijatelnějším tmavomodrá. I když se někomu může zdát smutná a chladná, vás tato barva vede k racionalitě a drží na uzdě vaše sklony ke kritice.

Fialová vás zase trochu přenese do světa snů a fantazie. Protože obvykle stojíte pevně nohama na zemi, sem tam opravdu neuškodí trochu jiný, než čistě rozumný pohled na věc, ať už to zní jakkoli nerozumně.

modré a fialové šaty
Pinterest

Inspirace na trendy kombinace barev oblečení:

  1. Námořnická modrá a bílá: Klasická a elegantní kombinace, která nikdy nevyjde z módy. Ideální pro letní outfity nebo profesionální vzhled.
  2. Černá a zlatá barva: Luxusní kombinace, která dodává outfitu sofistikovaný a elegantní vzhled. Skvělé na večerní události a formální příležitosti.
  3. Olivová a oranžová: Tato netradiční kombinace je svěží a stylová. Olivová barva poskytuje jemný základ, zatímco oranžová přidává živý akcent.
  4. Pastelové barvy: Kombinace pastelových barev jako světle růžová, mátová zelená a levandulová jsou jemné a romantické. Perfektní pro jarní a letní outfity.
  5. Šedá a růžová: Elegantní a jemná kombinace, která je vhodná pro pracovní i neformální outfity. Šedá poskytuje neutrální základ, zatímco růžová přidává jemnost a ženskost.
  6. Burgundy a šedá: Teplá burgundy barva v kombinaci se šedou vytváří sofistikovaný a stylový vzhled. Skvělé pro podzimní a zimní outfity.
  7. Hnědá a modrá: Kombinace teplé hnědé a chladné modré barvy vytváří vyvážený a příjemný vzhled. Ideální pro každodenní outfity.
  8. Černá a červená: Silná a dramatická kombinace, která je ideální na večerní události a speciální příležitosti. Červená barva dodává energii a vášeň černému základu.
  9. Béžová a bílá: Tato kombinace je čistá a sofistikovaná, ideální pro minimalistický vzhled. Béžová barva přidává teplo a hloubku bílým kouskům.

Zdroj úvodnej fotky: Pinterest

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE