Která znamení zvěrokruhu se k sobě hodí? Tyto kombinace vytvoří šťastné páry!

znamení zvěrokruhu ktera se k sobě hodí

Rozmýšleli jste někdy nad tím, proč si s někým rozumíte od prvního momentu seznámení, a jiného nemůžete vystát? Na vině může být i astrologické znamení. Astrologie je starodávná věda, která zkoumá vliv planetárních pozic na náš život a osobnost.

Jedním z nejfascinujících aspektů astrologie je schopnost předpovědět kompatibilitu mezi jednotlivými znameními zvěrokruhu. Zatímco každý vztah je jedinečný a založený na mnoha faktorech, astrologie nabízí pohled na to, která znamení mají přirozenou harmonii a která mohou čelit výzvám.

V tomto článku se podíváme na to, která znamení zvěrokruhu se k sobě hodí nejvíce a které kombinace mohou vytvořit šťastné a harmonické páry. Zjistěte, zda vaše znamení zvěrokruhu a znamení vašeho partnera patří mezi ty, které mají předpoklady pro dlouhotrvající lásku a šťastný vztah. Které kombinace znamení tvoří šťastné páry a harmonický partnerský život?

Tip pro vás: 4 znamení, která s věkem zrají do krásy a dlouho si udrží mladistvý vzhled

Vztahy podle znamení zvěrokruhu – kdo se ke komu hodí?

Baran

Temperamentní Berani, patřící mezi ohnivá znamení, potřebují cítit ve vztahu pořádné jiskry a oheň, aby mohl vztah fungovat. Jsou vášniví a dynamičtí, proto k sobě potřebují podobně založeného partnera, u kterého jim nebude hrozit nuda. Jejich přirozená asertivita může být náročná pro citlivější znamení, ale s vhodným partnerem najdou rovnováhu.

  • Vhodní partneři: Blíženci, Lev, Střelec, Vodnář
  • Nevhodní partneři: Rak, Váhy, Kozoroh

Doporučujeme přečíst: Cestovatelský horoskop 2024: Které země byste měli navštívit podle svého znamení?

partnerský život Depositphotos

Býk

Charismatičtí Býci si svého partnera důkladně vybírají a nehrnou se do vztahů bezhlavě. Nemají zájem o volné svazky, protože bývají žárliví a občas i majetničtí. Býci jsou věrní a spolehliví partneři, kteří se starají o stabilitu a bezpečí ve vztahu. Jejich pevná povaha a touha po komfortu mohou vytvářet harmonický domov, ale jejich tvrdohlavost může někdy vést k napětí.

  • Vhodní partneři: Rak, Panna, Střelec, Ryby
  • Nevhodní partneři: Lev, Štír, Vodnář

Blíženci

Společenští Blíženci se často považují za lidi s více osobnostmi v jedné. Tato nevyzpytatelnost je občas přivádí z jednoho vztahu do druhého, vše bez předchozího uvážení. Blíženci se potřebují bavit, chodit mezi lidi, užívat si. Potřebují proto při sobě partnera, který bude tolerovat jejich touhu po svobodě.

Blíženci jsou komunikativní a zábavní partneři, kteří přinášejí do vztahu flexibilitu a intelektuální stimulaci. Jejich dvojitá povaha může způsobit nestabilitu, ale s partnerem, který je chápe, se jim daří budovat zajímavé a dynamické vztahy.

  • Vhodní partneři: Beran, Blíženec, Lev, Váhy, Vodnář
  • Nevhodní partneři: Panna, Střelec, Ryby

Rak

Citliví Raci, kteří patří mezi vodní znamení, milují domov a na svých partnerech bývají závislí. Snadno však podléhají náladám a vášním, což může vést z jejich strany k nevěrám. Raci potřebují partnera, který je bude akceptovat a bude jim oddaný. Nezávislost a slabé projevy citů od partnera je odrazují.

Raci jsou emocionální a starostliví partneři, kteří vkládají do vztahu mnoho lásky a ochrany. Jejich citlivá povaha může být zranitelná, ale se správným partnerem vytvářejí hluboká a pevná emocionální spojení.

  • Vhodní partneři: Ryby, Býk, Rak, Panna, Štír
  • Nevhodní partneři: Vodnář, Beran, Váhy, Střelec

Doporučujeme přečíst: Kariérní horoskop na rok 2024 – koho čekají úspěchy v práci, kdo změní zaměstnání?

horoskopy Depositphotos

Lev

Lvi mají velký sexappeal a velmi snadno podléhají svým emocím a vášním. Jejich temperament si proto vyžaduje polovičku, která pro něj bude mít pochopení. Lvi jsou sebevědomí a velkorysí partneři, kteří milují být středem pozornosti a rádi dávají svému partnerovi vše. Jejich silná osobnost potřebuje obdiv a respekt, a když ho najdou, vytvářejí královský vztah plný vášně.

  • Vhodní partneři: Beran, Blíženci, Lev, Váhy, Střelec
  • Nevhodní partneři: Býk, Štír, Vodnář

Panna

Perfekcionistické a náročné Panny, které patří mezi zemská znamení, touží po ideálním partnerovi, s nímž by mohly vytvořit upřímný a čistý vztah. Jejich nároky však bývají mnohdy přehnané. Ve vztahu Panny vyžadují věrnost a rodinnou pohodu.

Panny jsou praktičtí a analytické partneři, kteří se starají o detaily a pořádek ve vztahu. Jejich kritická povaha může být náročná, ale jejich oddanost a spolehlivost jsou neocenitelné pro partnera, který si váží stabilitu a preciznost.

  • Vhodní partneři: Býk, Rak, Panna, Štír, Kozoroh
  • Nevhodní partneři: Ryby, Blíženci, Střelec

Váhy

Nerozhodné Váhy, patřící mezi vzdušná znamení, se umí velmi rychle zamilovat, ale stejně rychle i odmilovat. Ve vztahu nesnášejí kritiku své osoby, prudké hádky a samotu. Váhy jsou harmonické a diplomatické partneři, kteří se snaží o rovnováhu a spravedlnost ve vztahu. Jejich touha po harmonii a kráse může vést k povrchnosti, ale s partnerem, který chápe jejich potřebu rovnováhy, vytvářejí krásné a vyvážené vztahy.

  • Vhodní partneři: Blíženci, Lev, Střelec, Váhy, Vodnář
  • Nevhodní partneři: Kozoroh, Beran, Rak

Štír

Vášniví Štíři touží po vztahu, který bude nabitý láskou, něhou, romantikou, ale také silnou chemií. Lidé z tohoto znamení jsou dost žárliví a majetničtí, ale pokud si získáte jejich důvěru, dokážou vám poskytnout pevný a stabilní vztah.

Štíři jsou intenzivní a vášniví partneři, kteří vkládají do vztahu hluboké emoce a loajalitu. Jejich tajemná a občas manipulativní povaha může být výzvou, ale jejich oddanost a vášeň jsou nepřekonatelné pro správného partnera.

  • Vhodní partneři: Ryby, Kozoroh, Rak, Panna, Štír
  • Nevhodní partneři: Vodnář, Býk, Lev

Doporučujeme přečíst: Jakou máte auru? Spočítejte si ji podle data narození.

vzťahy Depositphotos

Střelec

Lidé z tohoto dobrodružného znamení se neradi vážou, zejména muži. Přestože se obávají vážných svazků, touží po hlubokém a upřímném vztahu. Zároveň si však potřebují ponechat svou nezávislost a společenského ducha.

Střelci jsou dobrodružní a optimističtí partneři, kteří přinášejí do vztahu radost a svobodu. Jejich touha po nezávislosti může být náročná, ale s partnerem, který sdílí jejich vášeň pro život, vytvářejí vzrušující a dynamické vztahy.

  • Vhodní partneři: Beran, Lev, Váhy
  • Nevhodní partneři: Ryby, Blíženci, Panna

Kozoroh

Materiálně založení Kozorozi touží v první řadě po jistotě a stabilitě. Dříve než se rozhodnou vstoupit do manželství, svého partnera / partnerku si nejprve důkladně prověří. Muž Kozoroh začne vztah obvykle brát vážně až po čtyřicítce.

Kozorozi jsou ambiciózní a zodpovědní partneři, kteří se starají o budoucnost a stabilitu vztahu. Jejich praktická a někdy chladná povaha může být výzvou, ale jejich oddanost a spolehlivost jsou neocenitelné pro dlouhodobé vztahy.

  • Vhodní partneři: Vodnář, Ryby, Býk, Panna, Štír, Střelec
  • Nevhodní partneři: Beran, Rak, Váhy

Vodnář

Inteligentní a společenští Vodnáři milují svou svobodu. I oni však po "vybouření se" začnou vyhledávat pravou lásku. Nároky na ni mají však dost vysoké a svého budoucího partnera si zvyknou idealizovat. Vodnáři jsou inovativní a nezávislí partneři, kteří přinášejí do vztahu originalitu a otevřenost. Jejich touha po svobodě a nezávislosti může být náročná, ale s partnerem, který chápe a podporuje jejich potřebu individuality, vytvářejí jedinečné a inspirující vztahy.

  • Vhodní partneři: Vodnář, Beran, Blíženci, Váhy, Střelec
  • Nevhodní partneři: Býk, Lev, Štír

Ryby

Romantické a zasněné Ryby hledají lásku na celý život. Zklamání ze vztahů nesou dost těžko a často bývají závislé na těch, které milují. Ryby jsou empatičtí a romantickí partneři, kteří vkládají do vztahu hlubokou citlivost a starostlivost. Jejich snivá a idealistická povaha může být občas mimo realitu, ale s partnerem, který je chápe a podporuje, vytvářejí hluboká a smysluplná spojení.

  • Vhodní partneři: Býk, Štír, Kozoroh, Rak
  • Nevhodní partneři: Blíženci, Panna, Střelec
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE