Nestíháš zhubnout? Zkus tyto 4 tipy na rychlé hubnutí!

tipy na rychlé hubnutí

Chystáte se v nejbližších dnech na dovolenou a vaše váha se stále nachází v kritických číslech? Nebojte se, ukážeme vám čtyři tipy, díky kterým hubnutí na poslední chvíli nebude až takový problém. Můžete je praktikovat v podstatě kdykoliv, pokud potřebujete rychle zhubnout.

Každá z nás si už přes zimu představuje sebe na pláži s neskutečně sexy křivkami, s pevným a hladkým tělem, které bude zářit více než slunce. A o co krásnější by to bylo bez viditelných známek celulitidy a s pěkným chlapem po boku, že? Vyzkoušejte tyto zaručené triky, které jsou velmi jednoduché a účinné!

Podívej se také na: 5 cviků, 10 minut denně a za měsíc máme kompletně vyformované tělo

TIP č. 1: Voda s citronem

První věcí, kterou musí každý, kdo chce zhubnout, zahrnout do svého života, je voda s citronem. Obyčejná voda s kapkou citronu vás dokáže nakopnout do každého dne a stejně tak urychlit celý váš metabolismus, což je v tomto případě důležité. Tím, že se zlepší metabolismus, tím se zrychlí i samotné trávení.

Za tyto vlastnosti, kromě vitamínu C, mohou hlavně antioxidanty. Ty působí nejen antibakteriálně, ale i antisepticky a bojují s volnými radikály, což napomáhá hlavně naší pleti. Citron navíc obsahuje vlákninu pektin, která pomůže pročistit naše střeva, a tím i rychleji zhubneme.

Navíc, celodenní popíjení tohoto kyselého nápoje prý potlačí chuť na jídlo, takže se budete moci rozloučit s přejídáním. Citronová voda pomáhá i s odvodněním těla, což opět usnadní proces hubnutí a doplní i chybějící soli. Měla by se proto stát vaší nejlepší přítelkyní, pokud se chcete zbavit kil navíc.

Doporučujeme: Ovesné vločky a hubnutí: Pomohou, nebo kvůli nim přiberete?

Voda s citronem Depositphotos

TIP č. 2: Pomalejší jedení 

Každý z nás se většinu dne spěchá, ať už do práce, z práce, pro děti do školy, domů a podobně. Jinak to není ani při jedné z nejdůležitějších denních činností – při jídle. V průběhu krátké obědové přestávky nemáme čas na pomalé jedení či nedej bože na vychutnávání si pokrmu. A to je kámen úrazu.

Náš žaludek dostane naráz velké množství potravy, kterou nedokáže efektivně zpracovat a výsledkem jsou faldíky na břiše nebo bocích. Začněte si proto jídlo více vychutnávat a jezte pomaleji! Stihnete se stejně dobře najíst, jako kdybyste jídlo do sebe jen naházeli, a dokonce mnohem kvalitněji.

Při menších soustech, které pořádně přežvýkáte, budete sytí mnohem dříve. Žaludek si postupně zvykne na menší dávky, takže vám časem bude stačit poloviční porce, ze které budete dobře najedení.

TIP č. 3: Cvičení

Bohužel, bez cvičení nemůžete očekávat žádné pozitivní výsledky. Živinám, které během dne přijmeme, prostě musíme pomoci rychleji se zpracovat a přebytečným kaloriím zase musíme dát prostor k tomu, aby odešly z našeho těla pryč.

Stejně tak i nepotřebným či škodlivým látkám, které odejdou hlavně přes pot. Vaše trávení ocení každý cvik, který do svého života zavedete. Potěšíme vás, stačí opravdu málo pohybu, ale musí být pravidelný. To nejjednodušší, co můžete udělat, je obyčejná chůze. Každodenní delší procházka nakopne vaše trávení stejně jako hodiny strávené v posilovně.

Druhá, poměrně jednoduchá věc, kterou můžete udělat, jsou dřepy. Úplně postačí, když začnete na deseti denně a postupně budete přidávat. Ani se nenadějete a každý den jich uděláte více a více a vaší odměnou bude, mimo jiné, i krásný zadeček.

Zaujme tě: Jak odstranit břišní tuk? TOTO jsou ověřené a účinné triky!

Cvičení Depositphotos

TIP č. 4: Spánek 

Na závěr potěšíme asi každého – poslední věcí, která vám pomůže rychleji zhubnout, je spánek. Přesněji o jednu hodinu delší spánek. Vědci totiž odhalili, že lidé, kteří spí déle, rychleji hubnou. Podle nich dlouhý spánek dokonce dokáže potlačit genetické predispozice k obezitě, což je mimořádně pozitivní zpráva.

Přitom dodržte ještě jednu věc! A tou je spaní při otevřeném okně. Proč právě toto? Naše tělo přes noc vynaloží poměrně hodně energie na to, aby udrželo přirozenou tělesnou teplotu. Takže pokud budeme spát v chladnějším prostředí, naše tělo se bude snažit mnohem více vyrovnat teplotu těla.

A právě během tohoto procesu údajně spálíme mnohem více energie. Takže se nebojte otevřít okno a nastavit budík o hodinu později, popřípadě jít spát dříve a za pár dní se můžete těšit na viditelné výsledky!

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE