Super tipy na letní rande: V létě se s partnerem nudit nebudeš

tipy na letní rande

Léto otevírá nové možnosti, a to i co se týče vztahů. Už nemusíte sedět doma a večer co večer sledovat filmy, protože v létě se dá dělat mnohem více. Přinášíme vám inspiraci v podobě skvělých tipů na letní rande, kterými oživíte váš vztah. Zahrnuli jsme do nich oblíbenou kinematografii, požitek z dobrého jídla i sport, který k létu prostě patří.

Na létě je krásné to, že máme mnohem více času, a to i díky práci, ve které často v tomto ročním období panuje volnější režim. Proč tento volný čas, případně víkend, nevyužít na denní letní aktivity? Sbalte se s partnerem do parku, do přírody, na hráz, nebo využijte jeden z našich tipů. Jaké nezvyklé rande zvolíte vy, ať už pro první rande, nebo pro rande s dlouholetým partnerem? Půjde o romantický piknik, nebo nějaký výlet?

Tip pro vás: Země s nejkrásnějšími ženami na světě: Jsme mezi nimi i my?

TOP nápady na letní rande:

1. Zahradní brunch

Káva, dobré jídlo a samozřejmě MIMOSA, což je drink, který k brunchi prostě patří. Brunch můžete absolvovat sami, nebo pozvat pár přátel. Můžete ho podniknout doma na zahradě či na zahradě vašeho oblíbeného podniku. Je to jen na vás, jen si to nezapomeňte pořádně užít.

Podívej se také na: Co prozradí barva očí o tvojí osobnosti? Neuvěřitelné, ale sedí to!

letní rande
Depositphotos

2. Túra ve dvou – pro aktivní rande

Turistika spojuje, věděli jste to? I když možná nejste přírodní typ člověka, podnikněte lehký výlet do přírody někde ve vašem okolí. Pokud jste naopak v turistice jako doma, vydejte se na náročnější túru do hor. Nikdy nepřeceňujte své ani partnerovy síly. Jde přece o zábavu a zážitky.

3. Návštěva trhu – nákupy i výlet v jednom

Chcete další nápady na letní rande? A co třeba nedělní procházka po trhu s potravinami? Letní trhy mají své kouzlo. Většinou jsou pod širým nebem a rozhodně se na nich neprodává jen zelenina a ovoce. Zavítejte například na knižní trh, bleší trh, trh s uměním nebo trh se starožitnostmi. Cokoli vás spojuje. Pořiďte si něco společného, něco, na co se budete doma dívat a vzpomínat na krásné léto. Klidně to můžete spojit s výletem do zahraničí, v okolních zemích funguje mnoho známých trhů.

4. Piknikové rande v přírodě – i pro první rande

A co takhle piknikové rande? Není nic jednoduššího, než sbalit pár sendvičů, alko nebo nealko nápoje a dezert do piknikového košíku a vyrazit například do parku či na louku. Piknik s partnerem můžete dokonce podniknout i na pláži během dovolené! Fantazii se meze nekladou a dobré jídlo nikdy nechutnalo lépe než v přírodě. Připravte dobré jídlo a vyrazte! Naplánovat romantický piknik není nic náročného.

Doporučujeme: Psychopati v zaměstnání: Toto je 7 povolání, ve kterých je jich nejvíce

Piknikové rande v přírodě
Depositphotos

5. Sbírání ovoce

Přepadlo vás nutkání jít si nasbírat své oblíbené ovoce na místa k tomu určená? Nejste sami! Samosběry jsou čím dál populárnější a my jim dáváme palec nahoru. Proč z toho neudělat pěkné letní rande s partnerem? Z nasbíraného ovoce si pak večer můžete společně upéct koláč nebo je společně zavařit.

6. Venkovní film – skvělý nápad

Venkovní promítání filmu je skvělým tipem na letní rande, protože vytváří romantickou atmosféru pod širým nebem, kde můžete sledovat hvězdy. Tento zážitek poskytuje jedinečnou možnost být na čerstvém vzduchu a zároveň si užít oblíbený film. Neformální prostředí umožňuje pohodlné posezení na dece nebo v lehátku, což přispívá k uvolněné a příjemné atmosféře. Navíc, společné sledování filmu venku může být skvělou příležitostí ke sdílení společných zážitků a rozhovorů, což posiluje vzájemné pouto.

7. Karaoke – skvělý nápad pro zábavné rande

Chcete zábavné letní rande? Karaoke přináší spoustu zábavy a smíchu, což vytváří uvolněnou atmosféru. Společné zpívání oblíbených písní umožňuje oběma partnerům projevit svou kreativitu a zároveň překonávat ostych. Tento zážitek poskytuje příležitost lépe se poznat prostřednictvím výběru písní a společného vystoupení. Navíc, karaoke večer může být skvělou vzpomínkou, na kterou budete rádi vzpomínat a která může posílit vaše vzájemné pouto.

Další nápady na rande:

  • Návštěva vinárny: Ochutnávejte vína a užívejte si příjemné prostředí vinárny.
  • Grilování: Uspořádejte grilování na zahradě nebo v parku a užívejte si chutné jídlo společně.
  • Festival nebo koncert: Navštivte letní festival nebo koncert a užívejte si hudbu a dobrou náladu.
  • Výlet na lodi: Pronajměte si loďku a vychutnejte si klidné chvíle na vodě.
  • Fotografická túra: Vezměte fotoaparát a udělejte si procházku městem nebo přírodou, fotografujte zajímavá místa.
  • Botanická zahrada: Prozkoumejte krásy botanické zahrady a obdivujte různé druhy rostlin.
  • Minigolf: Zahrajte si zábavnou partii minigolfu a soutěžte, kdo z vás je lepší hráč.
  • Zahradničení: Stravte den zahradničením, sázejte květiny nebo zeleninu a užívejte si společný čas v přírodě. 
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE