Nejvěrnější znamení zvěrokruhu: Tato znamení berou lásku opravdu vážně

Nejvěrnější znamení

V nedávném článku jsme se věnovali nevěře podle znamení a odhalili jsme největší nevěrníky zvěrokruhu, ale také nejvíce flirtující znamení. Jedná se o poměrně pikantní téma, při kterém však musíme uznat jednu věc.

Konkrétně to, že lidi, kteří se v uvedených znameních narodili, nemůžeme paušálně označit za ty, kteří s jistotou svého partnera či partnerku podvedou. To totiž závisí nejen na znamení, ale také na morálních a mravních kvalitách konkrétního jednotlivce. Na druhé straně však mají přece jen k nevěře jakýsi náklon.

Dnes se však podíváme na úplně opačnou stranu problematiky. Která astrologická znamení patří mezi nejvěrnější podle hvězd? Věrnost, stabilita a rodinné nastavení - která znamení zvěrokruhu mají tyto vlastnosti zakotvené v povaze?

Tip pro vás: Která znamení zvěrokruhu se k sobě hodí? Tyto kombinace vytvoří šťastné páry!

Znamení RAK (22.06. – 22.07.)

Asi nejdále od nevěry, ale i od okázalého flirtování drží svoji pozici znamení Raka, které se vyznačuje seriózností a jeho rodinné založení je také mimořádně silné. V partnerství se na Raka můžete spolehnout, jeho city jsou takřka nepřekonatelné a v mnohém dá i na svou intuici.

Nejvěrnější Raci citlivě vnímají každý náznak případné partnerské nestability a dělají vše pro to, aby vztah se svou polovičkou posílili. Rak určitě nemá ve své povaze riskovat a pokazit si svůj partnerský vztah, právě naopak. S největší pravděpodobností na nevěru ani jen čistě hypoteticky nepomýšlí. Takové myšlení mu totiž vůbec není blízké.

Pozri také: 4 znamení, která s věkem zrají do krásy a dlouho si udrží mladistvý vzhled

znamení nekonečné lásky
Depositphotos

Znamení KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Kdo je ještě věrný podle astrologie? Kozorožec má jaksi ve své povaze, že musí být 100-procentní, a to jak ve výkonech v práci, tak i v partnerství. Když se zaváže partnerce či partnerovi, svůj slib věrnosti neporuší. A to dokonce ani v případech toho největšího pokušení, má totiž své emoce dokonale pod kontrolou.

Ba dokonce na nevěru upřímní Kozorožci nepomýšlejí ani tehdy, když to s jejich vztahem není úplně nejružovější a procházejí s partnerkou či partnerem krizovým obdobím. Stejně uvážlivé a seriózní jednání však očekává

Kozorožec i od své polovičky. I když mnoho slov lásky od něho pravděpodobně nedostanete, své hluboké city projevuje především činy. Na Kozorožce se jednoduše dá spolehnout.

Nepřehlédni: Kariérní horoskop na rok 2024 – koho čekají úspěchy v práci, kdo změní zaměstnání?

Která astrologická znamení patří mezi nejvěrnější
Depositphotos

Znamení PANNA (24.08. – 23.09.)

A do třetice jsou nejvěrnějším zlatíčkem zvěrokruhu, jak jinak, ctnostné a věrné Panny. Dobře, možná nebývá tak ctnostná a dokonalá za všech okolností, ale co se partnerství či manželství týká, nemá jednoduše ve své povaze být nevěrná. Důležitá je láska a loajalita.

Svou polovičku si totiž pečlivě vybírá a následně nemá důvod na to, když ji konečně najde (její kritéria výběru bývají totiž dost náročná), aby něco takového dělala. Také zde tedy svou roli hrají nejen srdce a city, ale v jejím případě i rozum.

Jak tato tři znamení vnímají nevěru ze strany partnera?

Co když jim není partner věrný? Všechna tři zmíněná supervěrná astrologická znamení spojuje to, že v případě nevěry svého partnera či partnerky vnímají tuto zradu jako konec světa a v podstatě také jako svou velkou prohru. Jen velmi těžce se přes to přenášejí a obvykle jim trvá opravdu velmi dlouhou dobu, než si zahojí své rány a mohou dále plnohodnotně fungovat.

Další věrná znamení

Mezi věrná astrologická znamení zvěrokruhu patří také Býk. Sice se o tomto znamení říká, že je žárlivé, ale na druhou stranu nedává žádné důvody svému partnerovi k tomu, aby žárlil. Proto se považuje za věrné znamení horoskopu. Jedinci ve znamení Býka mají tendenci být velmi stabilní a spolehliví. Věří v dlouhodobé závazky a pracují na udržování svých vztahů.

K těmto znamením patří i Štír, který všechny závazky bere vážně. Štíři jsou velmi loajální vůči těm, které milují. Když se zavážou ve vztahu, dělají to s plným nasazením a vášnivě se věnují svému partnerovi.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE