Líbí se ti účesy česané na stranu? Nech se inspirovat!

účesy česané na stranu

Účesy česané na stranu jsou stále oblíbené. Známe je už několik desítek let a stále jsou in. Celebrity je milují, protože takové účesy jsou velmi ženské, smyslné, ale zároveň působí i nevinně. Takto se můžete svých vlasů dotýkat a obdivovat si je. Tento styl účesu se hodí na různé příležitosti a díky své jednoduchosti a eleganci nikdy nevyjde z módy.

Existuje mnoho variant účesů česaných na stranu, které vyhovují různým typům vlasů a délkám. Krátké vlasy mohou být uhlazené na stranu pro sofistikovaný vzhled, zatímco dlouhé vlasy mohou být jemně natočené a elegantně přehozené přes jedno rameno pro romantický dojem. Kadeře nebo vlny dodají účesu objem a dynamiku, zatímco rovné vlasy působí moderně a čistě. S vhodnými doplňky, jako jsou sponky, čelenky nebo květiny, můžete tento účes přizpůsobit každému stylu a příležitosti.

Nechte se inspirovat fotkami, jak si můžete vlasy upravit na bok do strany a možná najdete ten svůj styl pro vaši svatbu, oslavu, párty či jinou příležitost. Tento účes je ideální pro nevěsty, protože dodává vzhled nevinnosti a jemnosti, ale zároveň působí velmi elegantně. Na večírcích a oslavách můžete s tímto účesem vyniknout a přitáhnout pozornost svým rafinovaným a stylovým vzhledem. Vyzkoušejte různé varianty a zjistěte, který vám nejvíce vyhovuje a podtrhne vaši osobnost.

Doporučujeme: Lámání vlasů – co to způsobuje a jak to zastavit?

účesy na stranu
Pinterest

Líbí se vám účesy na stranu? 

Rozpuštěné vlasy na stranu jsou velmi jednoduchým a oblíbeným způsobem, jak nosit vlasy učesané na stranu. Účes působí jednoduše, ale sofistikovaně a je nenáročný na úpravu. Zvládnete ho i samy doma. Ideální je vlasy natočit do velkých nebo středních vln, přehodit na stranu, případně použít nějaké sponky a můžete vyrazit. Zapletené vlasy jsou stále v módě, tak proč účes neoživit a nezaplést je pro změnu na stranu?

Vlasy sčesané do copu, který dáte na stranu, také vypadají velmi žensky. Tento jednoduchý účes působí velmi elegantně a stejně snadno si ho sama uděláte. Můžete vlasy trochu natočit do velkých vln, abyste dosáhla romantického vzhledu. Vlasy vyčesané do různých drdolů vždy působí elegantně a žensky. Zkuste si je nechat udělat na stranu, můžete použít i nějakou výraznou ozdobu do vlasů nebo květiny.

Podívej se také na: Letní účesy z krátkých vlasů: I z nich se dá vykouzlit skvělý účes!

účesy na běžný den
Pinterest

Večerní účesy i účesy na běžný den

Účesy česané na stranu jsou velmi univerzální a vhodné pro různé příležitosti. Účesy česané na stranu jsou ideální pro nevěsty a družičky, protože dodávají vzhled jemnosti a elegance. Tento styl je velmi romantický a může být zdoben květinami, sponkami nebo jinými doplňky, které ladí s celkovým vzhledem svatebního dne.

Pro večírky a oslavy jsou účesy česané na stranu skvělou volbou, protože působí smyslně a zároveň elegantně. Tento styl může být jednoduchý nebo extravagantní, podle toho, jaký dojem chcete vytvořit. Vlny nebo kadeře dodají účesu dynamiku a objem, zatímco rovné vlasy působí moderně a uhlazeně. Takovéto účesy na večer jsou skvělou volbou.

Účesy česané na stranu jsou také vhodné na formální události a pracovní setkání. Dodávají vzhled profesionality a sebevědomí, přičemž zůstávají stylové a upravené. Tento styl může být doplněn jednoduchými, elegantními doplňky, které nepůsobí příliš výrazně, ale dodají účesu sofistikovaný vzhled.

I pro každodenní aktivity může být účes na bok skvělou volbou. Je praktický a jednoduchý na úpravu, ale zároveň vypadá upraveně a stylově. Tento účes je vhodný pro všechny typy vlasů a může být rychle upraven pro různé denní aktivity, od práce až po setkání s přáteli. Vyzkoušejte také účesy s čelenkou.

Podívej se také na: 6 rad, jak si udržet opálení co nejdéle

typy tváří
Pinterest

Pro které typy tváří jsou vhodné účesy česané na jednu stranu?

  • Oválná tvář: Oválná tvář je považována za ideální tvar, protože je vyvážená a symetrická. Účesy česané na jednu stranu mohou ještě více zdůraznit symetrii a jemné rysy oválné tváře. Pro tento typ tváře jsou vhodné téměř všechny varianty, ať už jde o rovné vlasy, vlny nebo kudrliny.
  • Kulatá tvář: Pro kulatou tvář jsou účesy česané na jednu stranu velmi vhodné, protože pomáhají prodloužit a zeštíhlit tvář. Nejlépe fungují účesy, které přidávají objem na vrchu hlavy a vytvářejí vertikální linie. Vlny nebo jemné kudrliny mohou také pomoci vytvořit iluzi užší tváře.

účesy na stranu
Pinterest

  • Hranatá tvář: Pro hranatou tvář jsou účesy česané na jednu stranu ideální, protože mohou zjemnit výrazné rysy a úhly. Mírně vlnité nebo kudrnaté vlasy, které jsou přehozené na jednu stranu, mohou přidat jemnost a ženskost. Je dobré vyhnout se přímým a přísným liniím, které by mohly zdůraznit hranatost tváře.
  • Srdcová tvář: Pro srdcovou tvář, která je širší u čela a zužuje se směrem k bradě, jsou účesy česané na jednu stranu také velmi vhodné. Mohou pomoci vyrovnat proporce tím, že přidají objem kolem brady a čelisti. Vlny nebo kudrliny na jedné straně mohou také zjemnit ostré linie a vytvořit vyvážený vzhled.

Kdy se účesům na stranu vyhnout?

  • Diamantová tvář: Diamantová tvář má široké lícní kosti a úzké čelo a bradu. Pro tento typ tváře mohou být účesy česané na jednu stranu méně vhodné, protože mohou ještě více zdůraznit šířku lícních kostí. Pokud se rozhodnete pro účes česaný na jednu stranu, je důležité přidat objem v oblasti čela a brady, aby se vytvořila vizuální rovnováha.
  • Velmi úzká tvář: Pro velmi úzkou nebo hubenou tvář mohou účesy česané na jednu stranu přidat příliš mnoho objemu na jedné straně, což může zvýraznit úzkost tváře. V tomto případě je důležité zvolit účes, který přidává objem po stranách tváře rovnoměrně, aby se dosáhlo vyváženější vizuální harmonie.
  • Tvář s asymetrickými rysy: Pokud máte výrazně asymetrické rysy tváře, účesy česané na jednu stranu mohou zvýraznit tuto asymetrii. V takovém případě je lepší zvolit účesy, které jsou symetričtější a rovnoměrně rozložené po obou stranách tváře, čímž se dosáhne vyváženější vzhled.

Inspirace na účesy česané na stranu:

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE