Letní účesy z krátkých vlasů: I z nich se dá vykouzlit skvělý účes!

Letní účesy z krátkých vlasů

Účesy, účesy, ach ty účesy,... naše vlasy nám dávají pořádně zabrat. Když jsou dlouhé, tak jsou bez objemu, a když jsou krátké, tak je těžké vykouzlit nějaký účes, který by za to stál. No když se už jednou odhodláme k radikální změně střihu vlasů, tak určitě k tomu máme důvod. Správně zvolený střih je zároveň klíčem k okouzlujícímu vzhledu. Říká se, že „short hair, don’t care“ – tedy, že krátké vlasy si nevyžadují žádnou speciální péči, ale během léta nám mohou i krátké vlasy lézt na nervy.

Pokud vás čeká slavnostní událost ještě během tohoto léta nebo jen jednoduše hledáte ten správný dovolenkový či letní účes, inspirujte se videi v naší galerii. Případně je můžete vyzkoušet i do práce, na romantickou procházku nebo jednoduše vytvořit k vodě. Jsou jednoduché a dokážete si je udělat z krátkých, ale i polodlouhých vlasů.

Tip pro vás: Červené zahradní ovoce - jahody, třešně, maliny pro vaši krásu!

Inspirace na účesy z krátkých vlasů 

Krátké střihy vlasů volí především ty dámy, které mají řídké vlasy. Ano, dají se natupírovat, ale při dlouhých vlasech to moc nepomáhá, protože dokážou rázem splasknout. Takový bob je tím účesem, při kterém nemusíte vůbec nic řešit. Vlasy jen pročešete prsty a jsou upravené. Na druhé straně účes „lob“ s o něco delšími vlasy si vyžaduje už nějakou tu úpravu.

Někdy stačí krátké vlasy navlnit a hned máte zajímavý účes, který vás dokáže maličko pozměnit. Vezměte také několik sponek, sepnout vlasy a rázem máte hotový jednoduchý účes, který dostane do kolen nejedeného muže. Dost řečí, raději si prohlédněte účesy z krátkých vlasů v praxi a inspirujte se následujícími videi.

Podívejte se také na: Jak podpořit růst vlasů? Toto je 7 jednoduchých změn v péči o vlasy, které přinesou výsledky.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE