Letní účesy z krátkých vlasů: I z nich se dá vykouzlit skvělý účes!

Letní účesy z krátkých vlasů

Účesy, účesy, ach ty účesy... naše vlasy nám dávají pořádně zabrat. Když jsou dlouhé, chybí jim objem, a když jsou krátké, je těžké vykouzlit účes, který by za něco stál. Když se však jednou odhodláme k radikální změně střihu vlasů, určitě k tomu máme důvod. Správně zvolený střih je zároveň klíčem k okouzlujícímu vzhledu. Říká se, že „short hair, don’t care“ – tedy, že krátké vlasy nevyžadují žádnou speciální péči, ale během léta nám i krátké vlasy mohou lézt na nervy.

Pokud vás čeká slavnostní událost ještě během tohoto léta nebo jen hledáte ten správný dovolenkový či letní účes, inspirujte se videi v naší galerii. Můžete je vyzkoušet i do práce, na romantickou procházku nebo jen tak k vodě. Jsou jednoduché a zvládnete je vytvořit z krátkých, ale i polodlouhých vlasů.

Tip pro vás:  Trápí tě vrásky na čele nebo kolem očí? Nauč se, jak bojovat s vráskami!

Inspirace na účesy z krátkých vlasů 

Krátké střihy volí především ty dámy, které mají řídké vlasy. Ano, dají se natupírovat, ale u dlouhých vlasů to moc nepomáhá, protože rychle splasknou. Takový bob je účesem, u kterého nemusíte vůbec nic řešit. Vlasy jen pročešete prsty a jsou upravené. Na druhou stranu účes „lob“ s o něco delšími vlasy si již vyžaduje určitou úpravu.

Někdy stačí krátké vlasy navlnit a hned máte zajímavý účes, který vás dokáže trochu změnit. Vezměte také několik sponek, sepněte vlasy a rázem máte hotový jednoduchý účes, který dostane na kolena nejednoho muže. Dost řečí, raději se podívejte na účesy z krátkých vlasů v praxi a inspirujte se následujícími videi.

Pozri také:  Šetrné odstranění umělých řas: Takto to zvládneš bez újmy!

Aktualizovaný článok: 13.08.2024

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE