Hry a aktivity na rozlučku se svobodou: Jak se odvázat a pobavit?

Hry a aktivity na rozlučku se svobodou

Povinností hlavní družičky je zorganizovat rozlučku se svobodou podle přání nevěsty. Pokud chcete vyrazit do ulic, neváhejte ani minutu. Pokud ale zvládnete zůstat chvíli doma nebo v uzavřené společnosti, máme pro vás pár tipů, jak se pobavit. Hry a aktivity na rozlučce se svobodou nemusí být vůbec na škodu. Dozvíte se o sobě něco nového a zapojíte všechny své kreativní mozkové závity.

Doporučujeme: Jak připravit vlasy na svatbu? Co dělat a do čeho se vyplatí investovat?

Rozlučka se svobodou
pinterest.com

Kabelková vykrádačka

Připravte si drobné dárky na rozdávání a seznam věcí, které máte běžně v kabelce (například rtěnka, klíče, peněženka). Tento základní seznam slouží jen k seznámení se s hrou a pravidly. Kdo první vytáhne předmět ze své kabelky, dostane za rychlost odměnu. Druhý seznam už bude zajímavější, můžete do něj zařadit vtipné nebo záhadné předměty. Kondomy, nůžky, lepicí pásku a podobně.

Tip pro vás: Zasedací pořádek na svatbě: Návod, jak ho zvládnout bravurně

Hra kabelka
pinterest.com

Pravda nebo lež?

Každá z hráček řekne ostatním tři příběhy nebo fakta o nevěstě. Může to být něco, co jste spolu zažily, nebo něco zajímavého či vtipného, co o ní víte. Jeden z příběhů nebo faktů bude ale úplně vymyšlený, resp. nepravdivý. Kdo uhádne, kde je lež, získává bod.

Svatební křížovka 

Když bude rozlučka se svobodou v plném proudu, rozdělte se na týmy a pokračujte další hrou. Tou může být například svatební křížovka, samozřejmě se svatební tematikou. Tým, který křížovku vyřeší jako první, vyhrává. Můžete se předem dohodnout na trestu nebo úkolu pro tým, který prohraje. Může to být například selfie s neznámým chlapem na ulici, polibek věnovaný číšníkovi v baru a podobně.

Která jsem já
pinterest.com

Která jsem já

Pokud máte na rozlučce se svobodou lidi, kteří se dobře neznají a chcete je povzbudit k vzájemné komunikaci, připravte si jednoduchou seznamovací hru. Jejím základem je znát nějaký zajímavý nebo vtipný detail o každém z pozvaných hostů. Pokud jsou to jen ženy, tím lépe. Všechna vaše zjištění sepište na list papíru tak, aby každý host dostal jednu kopii. Poté nechte lidi spolu debatovat, aby zjistili, ke komu detail patří. Je to skvělý způsob, jak „prolomit ledy“ a zároveň se pobavit.

Zaujme tě: Jak si vybrat správné datum pro svatební den

Hra polibek
pinterest.com

Zauzli to!

Jarní svatba je sezónou třešní. Pokud se chcete opravdu dobře pobavit, bude vám na to stačit miska třešní i s peckami. Cílem hry je v ústech udělat uzlík z pecky. Samozřejmě, bez použití rukou.

Společné drinky
pinterest.com

Nedokončená myšlenka

Na kousky papíru vytiskněte začátek věty. Například: Láska je...; Nevesta potřebuje ve svatební noc...; To, že ho miluješ, víš tehdy, když...; První týden po svatbě...; Než řekneš „ano“... a podobně. Cílem hry je věty dokončit. Získáte tak spoustu vtipných odpovědí, ale možná i cennou radu, kterou opravdu využijete.

Příprava drinků
pinterest.com

Kniha receptů

Požádejte všechny hosty, aby na rozlučku přinesli své osvědčené recepty. Na polévky, hlavní jídla, dezerty, ale také na jejich oblíbené drinky. Cílem je, abyste několik receptů na míchané nápoje vyzkoušeli hned na místě. Na rozlučku si připravte několik základních ingrediencí a rychle uvidíte, který recept bude váš nejoblíbenější. Recepty na jídlo, které vyzkoušíte už jako vdaná žena, vám připomenou, kolik zábavy jste si na rozlučce užily.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE