Pouzdrová sukně – jak ji kombinovat? Máme skvělé tipy a inspirace!

V šatníku každé ženy se nachází několik důležitých kousků, které dokážou zvýraznit její osobnost a styl. Jedním z těchto klíčových kousků je ženská sukně. Od elegantních až po ležérní, sukně nabízejí nekonečné možnosti stylového vyjádření. Existují různé typy sukní.

Jedním z nejuniverzálnějších a zároveň nadčasových stylů je pouzdrová sukně. Tento kousek se skvěle hodí na pracovní setkání, společenské události i na romantickou večeři. Avšak často se setkáváme s otázkou: Jak ji kombinovat, aby vynikla elegantně a sofistikovaně?

Jaké zvolit boty k pouzdrové sukni? Jak kombinovat letní pouzdrové sukně? V tomto článku se na tuto otázku podíváme podrobněji a odhalíme tipy a triky, jak správně kombinovat pouzdrovou sukni s ostatními prvky outfitu.

Tip pro vás: Jaké barvy se hodí k džínám? Vyzkoušej tyto TOP kombinace!

Pouzdrová sukně – máte ji ve svém šatníku?

Pouzdrová sukně (nebo také tužková sukně, z angl. pencil skirt) je úzkého střihu, který musí dobře padnout. Její délka sahá po kolena, případně mírně pod kolena. Je úzká, dlouhá a působí velmi žensky. Prodlužuje a zeštíhluje, proto se doporučuje každé ženě, ať už štíhlé nebo se širšími boky.

Tento střih sukně proslavil Christian Dior ve 40. letech a stala se velmi populární součástí pracovního šatníku žen v Evropě. Dnes je považována za základ šatníku každé ženy stejně jako bílá halenka, džíny a malé černé šaty.

Nenechte si ujít tento návod plný inspirace a získejte informace, jak oživit váš šatník pomocí jednoho z nejženskejších a nejšikovnějších kousků – pouzdrové sukně.

Doporučujeme: Velikost podprsenky je důležitá. Jak vybrat tu správnou?

Pouzdrová sukně Pinterest.com

Pouzdrová sukně v elegantní béžovo-hnědé kombinaci

Skombinujte hnědou koženou pouzdrovou sukni s hnědo-béžovým svetrem nebo rolákem. Tento kontrast mezi texturou sukně a jemností svetru přidává zajímavost a hloubku vašemu outfitu.

Párujte hnědou pouzdrovou sukni s jemnou hnědo-béžovou blůzkou. Můžete zvolit blůzku s jemným vzorem nebo texturou, abyste dodali zajímavost vašemu outfitu. Doplňky hrají klíčovou roli při dokončování vašeho outfitu. Zvolte hnědé boty, kabelku nebo pásek, které dokonale ladí s barvou sukně. To vytvoří celistvý a elegantní vzhled.

Pro chladnější dny doplňte outfit neutrálním kabátem nebo blejzrem v hnědo-béžové barvě. Toto svrchní oblečení dokonale doplní vaši kombinaci a dodá jí profesionální vzhled.

Doporučujeme: Ženy nad 50 - tyto módní doplňky by neměly chybět žádné z vás

Pouzdrová sukně v elegantní béžovo-hnědé kombinaci Polyvore.com

Osudová červeno-černá kombinace

Základem je černá pouzdrová sukně, která je univerzální a dá se kombinovat s jakýmkoli stylem. Ženy ji preferují do práce jako decentní eleganci. Velmi ženská je ale kombinace černé pouzdrové sukně s červenými prvky. Jak nosit pouzdrovou sukni v černé barvě s červenými doplňky?

Skombinujte černou pouzdrovou sukni s jednoduchým nebo elegantním červeným topem nebo blůzou. To může být například jemný červený svetr, blůza s červeným vzorem nebo košile s červenými detaily. Pokud chcete přidat jen špetku barvy do vašeho outfitu, zvolte červené boty.

Další možností je přidat červené doplňky, jako jsou náhrdelník, náramek, kabelka nebo pásek. Tyto doplňky mohou být skvělým způsobem, jak oživit váš outfit a přidat mu nádech elegance.

Podívej se také na: Slavné topmodelky jako okouzlující nevěsty: inspirujte se!

Osudová červeno-černá kombinace Polyvore.com

Jak kombinovat sukně se vzorem?

Lichotivá pouzdrová sukně není jen o černé, nebojte se barev, vzorů ani materiálů. Pokud máte pouzdrovou sukni se vzorem, vyberte si k ní jednoduchý vrchní díl bez vzoru. To umožní sukni vyniknout a zároveň zachová rovnováhu ve vašem outfitu. Skvělou volbou může být jednobarevný top, svetr nebo blůza v jemných odstínech, které se shodují s barvou sukně.

Pokud se rozhodnete zaměřit na barvy ze vzoru na vaší sukni, vyberte si jednoduché a neutrální doplňky, které nebudou soutěžit se vzorem. Například, pokud máte sukni se vzorem v modro-bílé kombinaci, doplňte ji jednobarevnými modrými botami a bílou blůzou.

Pokud máte sukni se vzorem, který je velmi výrazný, zvolte si jemné a neutrální doplňky, aby se vzor sukně stal centrem pozornosti. Můžete si vybrat jednobarevné boty, kabelku a další doplňky v jemných odstínech, abyste vytvořili vyvážený outfit. Neváhejte také experimentovat s materiály a vyzkoušejte kožené sukně.

Doporučujeme: Svatební účesy: Jak vybrat ten správný svatební účes?

typy pouzdrové sukně Pinterest.com

Klasika v podobě šedé a modré sukně nesmí chybět

Šedá, modrá a bílá jsou univerzální a také je můžete snadno zkombinovat s věcmi, které najdete doma v šatníku. Šedá a modrá jsou neutrální barvy, které se snadno kombinují s různými barvami a vzory. Stylová pouzdrová sukně dodává štíhlý a elegantní vzhled, což činí tyto sukně vhodnými pro různé příležitosti od pracovního dne po večerní události.

Šedá a modrá jsou barvy, které se snadno kombinují s různými doplňky, jako jsou boty, kabelky, šály nebo šperky. Můžete si vybrat doplňky v kontrastních barvách nebo neutrálních odstínech, což vám umožňuje přizpůsobit váš outfit podle svého osobního stylu a nálady.

Šedá a modrá jsou barvy, které nikdy nevyjdou z módy a zůstanou nadčasovými kousky ve vašem šatníku. Investice do pouzdrových sukní v těchto barvách je tedy dlouhodobou investicí do vaší stylové kolekce. Šedá sukně ani modrá sukně nikdy nevyjde z módy.

Doporučujeme: Svatební kytice - ozdoba nevěsty. Víme, jak vybrat tu správnou

Pouzdrová sukně - outfit v šedé barvě Polyvore.com

Pouzdrová sukně - outfit v modré barvě Polyvore.com

Jaké boty zvolit k pouzdrové sukni?

  1. Dámské lodičky: Klasické lodičky jsou vynikajícím doplňkem k pouzdrovým sukním, protože prodlužují nohu a dodávají elegantní vzhled. 
  2. Baleríny: Pro pohodlnou a ležérnější volbu můžete zkombinovat pouzdrovou sukni s balerínami. Tento styl je ideální pro denní výlety, nákupy nebo neformální setkání. 
  3. Kotníkové boty: Kotníkové boty jsou skvělou volbou pro moderní a stylový vzhled. Můžete si vybrat mezi botami na podpatku nebo bez podpatku, v závislosti na tom, jaký efekt chcete dosáhnout. 
  4. Sandály s podpatkem: V letních měsících můžete k pouzdrovým sukním nosit také sandály s podpatkem. Tento styl je elegantní a pohodlný zároveň a skvěle doplní váš letní outfit. 
  5. Kožené či semišové boty: Kožené nebo semišové boty jsou vhodné pro více formální příležitosti a dodávají vašemu outfitu sofistikovaný nádech. Tyto boty se hodí k pouzdrovým sukním ve všech barvách a texturách.

Kožené pouzdrové sukně

Pouzdrová sukně instagram.com/leather_celebs

Pouzdrová sukně instagram.com/imperialfashiondubai

Pouzdrová sukně instagram.com/streetstyle.overdose

Pouzdrová sukně instagram.com/streetstyle.overdose

Letní pouzdrové sukně

Pouzdrová sukně instagram.com/brigittemarieforet

Pouzdrová sukně instagram.com/drews_beauty

Džínová pouzdrová sukně

Pouzdrová sukně instagram.com/frontrowpma

Asymetrické pouzdrové sukně

Pouzdrová sukně instagram.com/misscandyflossofficial

Pouzdrová sukně instagram.com/elegantlythrifted

Ležérní pouzdrové sukně

Pouzdrová sukně instagram.com/la_parisienne_vogue

Pouzdrová sukně instagram.com/verycherryshop

Zdroj foto z úvodnej koláže: instagram.com/frontrowpma, instagram.com/la_parisienne_vogue, instagram.com/streetstyle.overdose

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE