Pleťové masky značky NIVEA: Rychlá vzpruha a regenerace pro každý typ pleti

Společenská sezona je za dveřmi. Je jedno, zda se budete chystat na ples, večírek nebo třeba slavnostní večeři. V každém případě si taková příležitost vyžaduje výjimečný vzhled, ve kterém hraje roli nejen outfit a účes, ale také make-up. 

Základem pro perfektní líčení je dokonalá pleť, kterou můžete mít doslova na počkání. Řešením jsou pleťové masky NIVEA. Stačí si vybrat podle typu a potřeb vaší pokožky a dopřát si pár minut času pro rychlou vzpruhu a regeneraci.   

Zařadit alespoň jednou či dvakrát týdně pleťovou masku do své pravidelné rutiny se vyplatí. Podobně jako pleťové sérum mají i tyto produkty koncentrované složení, díky němuž jsou jejich účinky intenzivní a viditelné prakticky okamžitě. To oceníte samozřejmě za všech okolností, ale před společenskou událostí o to víc.

Trápí vás například suchá pokožka, vrásky a jemné linky, ucpané póry, podrážděná a zarudlá pleť nebo povadlé kontury obličeje? Pak je pleťová maska ideální variantou, jak nedostatky odstranit nebo alespoň výrazně zmírnit. V portfoliu značky NIVEA najdete produkt přímo pro potřeby vaší pleti.   

Jak najít tu pravou?

Vždy volte podle typu vaší pleti a také podle jejích aktuálních potřeb. Vybírat ale můžete  také podle typu produktu. K dostání jsou klasické krémové pleťové masky, které se hodí pro suchou pleť, ale i jako anti-ageing péče. Gelové či slupovací masky jsou ideální pro mastnou a problematickou pleť. Poradí si s jejím hloubkovým vyčištěním a detoxikací. Velmi oblíbené jsou také jednorázové, textilní masky, které poskytnou pleti SOS rychlou péči třeba právě před plesem nebo večírkem.  

Zásady použití

Pokyny pro použití najdete vždy na obalu masky, ale obecně platí, že aby se dostaly účinné látky opravdu hluboko do pleti, je potřeba ji nejprve důkladně vyčistit. Vstřebávání napomůže i to, když masku nanesete po koupeli, kdy je pleť nahřátá a póry jsou otevřené. Po uplynutí stanovené doby se maska jemně odstraní.  

Nejlepší textilní masky pro každý typ pleti:

• Textilní kryomaska Cellular Expert Lift (120 Kč)

Rychlá pomoc pro povadlou a unavenou pleť! Stačí 10 minut a vaše pleť bude opět svěží a pevná, a to díky této textilní kryomasce, která pleť hydratuje, vyživuje a vyhlazuje.

Textilná kryomaska Cellular Expert Lift

Zdroj: Nivea

• ​Energizující 10minutová textilní maska Q10 (100 Kč)

Tato maska obsahuje 20 ml pleťového séra s koenzymem Q10 a vitamínem C. Díky tomu důkladně vyživuje pleť, ale také redukuje vrásky a dodává jí energii a svěžest. Rozdíl je viditelný již po 10 minutách.

Energizujúca 10-minútová textilná maska Q10

Zdroj: Nivea

• Hydratační textilní maska Hydra skin effect (70 Kč)

Tato textilní hydratační maska obsahuje čistou a vysoce koncentrovanou kyselinu hyaluronovou, která se postará o intenzivní hydrataci pleti, a to již za 10 minut.

hydratačná maska

Zdroj: Nivea

• Textilní maska Rose Touch (70 Kč)

Složení obsahuje kyselinu hyaluronovou, která dodá pleti intenzivní a hloubkovou hydrataci. Kromě toho nabízí také organickou růžovou vodu, která je známá svými schopnostmi rozjasnit pleť. Textilní masku stačí přiložit na vyčištěnou a suchou pleť a nechat působit 10 minut. Výsledkem bude svěží pleť plná energie.

Textilná maska Rose Touch

Zdroj: Nivea

• ​NIVEA Pleťová maska proti vráskám Q10 POWER (70 Kč)

Speciální maska s vysoce koncentrovaným složením intenzivně hydratuje a bojuje proti vráskám zevnitř. Obsahuje 100% pleti identický koenzym Q10, který ji zanechá ji jemnou a vyhlazenou.

Pleťová maska proti vráskam Q10 POWER

Zdroj: Nivea

• ​Gelová oční maska Rose Touch (70 Kč)

Tato maska je ideálním řešením tmavých kruhů a váčků pod očima, které se objevují v důsledku únavy a nevyspání. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která dodá pleti okamžitou hydrataci.

Gélová očná maska Rose Touch

Zdroj: Nivea

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE