Nezapomínáte se v zimě starat o rty? Objevte skvělé pomocníky!

Se začátkem chladných měsíců je potřeba pamatovat na péči o rty. Právě na nich je pokožka velmi tenká a citlivá a může se snadno vysušit a popraskat. Zdravé a jemné rty můžete mít i během zimy, a to díky správné péči.

Stejně jako si v zimě oblékáte čepici a rukavice, v kapse nebo v kabelce by vám neměl chybět kvalitní balzám na rty. Pokožka rtů totiž nemá vlastní tukovou vrstvu, což je důvodem jejího snadného vysušování. Ve snaze rty zvlhčit, si je pak často olizujeme. Jenže to pomůže jen na krátko. Sliny totiž obsahují enzymy, jež přirozenou ochrannou vrstvu rtů narušují, což vede k jejich dalšímu vysušování.

Co nesmí rtům v zimě chybět?

Základem správné péče o rty je hydratace a výživa. Tu jim poskytnete díky kvalitnímu balzámu, který byste měli mít stále při ruce a použít ho kdykoli cítíte, že rty začínají pálit a jejich pokožka je nepříjemně napnutá.

Volte takový balzám, který obsahuje co nejvíce složek přírodního původu. V receptuře by neměly chybět výživné přírodní oleje a vitamíny.

Doporučujeme: TEST: Vypĺňajúce hyalurónové sérum Cellular Expert Filler a Expertná starostlivosť pre vyplnenie vrások Q10

Labello

Zdroj: Nivea

Náš tip: Pečujte o své rty s pomocí balzámů Labello

Oblíbené balzámy na rty Labello jsou nyní k dispozici ve vylepšeném složení. Nové receptury obsahují z 99 % procent pouze přírodní složky (s výjimkou produktů obsahujících UV filtry) včetně výživných přírodních olejů a eticky získávaného bambuckého másla.

Součástí složení balzámů Labello jsou také esenciální mastné kyseliny a vitamíny A a E, jež přispívají k výživě rtů a udržení optimální hydratace jejich pokožky.

Doporučujeme: NIVEA MagicBAR: Jemné, dôkladné a udržateľné - váš nový spôsob čistenia pleti

balzamy Labello

Zdroj: Nivea

Balzámy Labello poskytují přirozenou a účinnou péči bez kompromisů, zajišťují 24 hodinovou hydrataci a péči, navíc v novém plně recyklovatelném balení.

Vybírat můžete z několika variant, včetně tónovaných balzámů, jež jsou ideálním kompromisem mezi barevnou rtěnkou a klasickou pečující tyčinkou.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE