Co prozrazuje tvar zadku o osobnosti? Je toho víc, než si myslíš!

Co prozrazuje tvar zadku o osobnosti

Odborníci uvádějí, že krásný pevný zadek hraje prim při sexualitě a žádostivosti. Ale to není všechno. Pevný zadek vypovídá o tom, že se o něj poctivě staráte. Dřepy a jiné cviky mu přidávají na pevnosti. Ale slyšeli jste také o tom, že tvar ženského zadku dokáže prozradit i to, jaká jste osobnost? Co prozrazuje tvar zadku o osobnosti zjistěte v článku! 

Tip pro vás: Nestíháš zhubnout? Zkus tyto 4 tipy na rychlé hubnutí!

Proč tvar a velikost zadku ovlivňují i naši sexualitu? 

Ženský zadek je považován za nejpřitažlivější část ženského těla. Je všeobecně známo, že hned po prsou je právě zadek nejvíce okukovaná část těla, při které si muži dokáží i oči vyočit. A nebudeme se tajit tím, že i ženy na mužích oceňují pevný zadek. Častokrát je to právě ta část těla, na kterou dokážeme (hned po svalech na břiše) zírat i hodiny. Zadek je dokonce přitažlivější na okukování než umělecká díla od Picassa.

Je i váš zadek krásné pozadí? 

Navíc, i odborníci uvádějí, že krásný pevný zadek hraje prim při sexualitě a žádostivosti. Ale to není všechno. Pevný zadek vypovídá o tom, že se o něj poctivě staráte. Dřepy a jiné cviky mu přidávají na pevnosti. Ale slyšeli jste také o tom, že tvar ženského zadku dokáže prozradit i to, jaká jste osobnost?

Doporučujeme: Je instantní káva tvým denním společníkem? Rozluč se s ní!

krásné pozadí
Depositphotos

Statistiky nelžou, nebo ano? 

Možná to tak nevypadá, ale ženský zadek je údajně přitažlivější než prsa, což dokonce vyplývá z mnoha průzkumů. Až 75 % mužů uvádí, že zadek je přitažlivější než prsa. Zadeček si totiž správnými cviky můžeme samy vyformovat. A to značí o tom, že se žena o sebe stará. A muži mají rádi ženy, kterým jejich tělo není lhostejné. Naopak, měkký a ochablý zadeček dokáže „přebít“ krásu ostatních partií ženského těla.

Jaké jsou nejúčinnější cviky na zadek? Objevte tajemství tvarování krásného zadečku! 

Na tvarování krásného zadku je velmi důležité provádět správné cviky, které jsou zaměřené na posílení svalů v této oblasti.

Některé z nejúčinnějších cviků na zadek jsou:

  1. Dřepy - Dřepy jsou jedním z nejlepších cviků na posílení svalů v zadku. Stačí stát s nohama na šířku ramen, pokrčit kolena a spustit se dolů, a pak se znovu vrátit do stojící pozice. Dřepy lze provádět i s dalšími variantami, jako s předklonem či s využitím činek.
  2. Zdvihání pánve - Tento cvik je skvělý na posílení svalů ve spodní části zadku. Stačí si lehnout na záda, ohnout kolena a pomalu zdvíhat pánev směrem nahoru a pak opět spouštět dolů.
  3. Výpady - Výpady jsou skvělým cvikem na zadek, protože zasahují do více svalových skupin. Stačí se postavit do kroku, pokrčit kolena a spustit se dolů, přičemž jednu nohu vystřelíme dozadu.
  4. Hip thrust - Tento cvik je velmi účinný na posílení spodní části zadku. Stačí si sednout na zem s opřenými zády o lavičku, položit činky na boky a zdvíhat pánev směrem nahoru.

Je důležité věnovat se pravidelnému cvičení, aby bylo dosaženo požadovaných výsledků. Kromě toho je důležité mít také vyváženou stravu a dostatek odpočinku.

Soustředěním se na tyto cviky a správnou výživu můžete dosáhnout krásných a pevných svalů v oblasti zadku. Takže nezapomínejte na to, co děláte, a cvičte pravidelně pro krásný zadeček!

Tvar zadečku a osobnost ženy 

Sam Amos (britský vědec) přišel s teorií, podle které se údajně dá rozpoznat charakter a osobnost ženy na základě tvaru jejího zadku. Dokonce si je jistý, že s velkou přesností se dají určit osobnostní charakteristiky majitelky daného zadku. Na základě toho rozdělil typy zadečků do šesti základních skupin.

Srdcovitý tvar zadečku 

Úzké boky a širší pás hovoří o silně emocionální osobnosti. Na druhé straně si dámy se srdcovitým zadečkem berou všechno příliš k srdci, což je činí zranitelnými.

Podívej také: Kufry na letní výlet - Jaký model bude nejvhodnější?

tvar zadečku
Depositphotos

Kulatý zadek a okrouhlý tvar zadečku 

Poměrně oblíbený tvar pozadí, který je symetrický a spíše plnější. Hovoří o jeho majitelce jako o upřímné, čestné a srdečné osobě.

Zadeček ve tvaru vázy či obrácený zadek a obrácený trojúhelník 

Úzký pas a širší boky, které v kombinaci připomínají tvar vázy nebo hrušky. Dámy s takovým typem zadečku jsou často náladové, stydlivé a méně sebevědomé. Často jsou rozladěné a někdy se cítí osamělé.

Pevný a svalnatý zadek - srdcovitý zadek 

Zadeček, který si každý všimne a zapamatuje. A přesně takové jsou i jeho majitelky – jsou energické, aktivní, milují pohyb a zdravý životní styl.

Plochý hranatý zadek se širšími boky 

Širší boky, ale zato plochý zadek patří sebevědomým ženám s vůdčími schopnostmi. Takové ženy jsou většinou úspěšné v tom, co dělají. Jsou odvážné, nebojí se vynikat, ale na druhé straně jsou důvěřivé.

Mužský zadek - plochý zadek 

Nevýrazný zadek, který spíše připomíná mužské pozadí. I když to není tvar zadku, po kterém by ženy toužily, jeho majitelky jsou spíše bezstarostné, kamarádské, ve společnosti velmi oblíbené, tzv. „veselé kopy“, ale také lehkomyslné.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE