Sen o králíkovi: Máš být připravena na pozitivní změny ve svém životě?

Sen o králíkovi

Zajíci jsou ve snech považováni za šťastné znamení a jsou spojováni s naším vnitřním úspěchem a kontrolou. Ve starších výkladech snů zajíci symbolizují sexuální touhy a tělesné uspokojení, plodnost a nové začátky. Vidět zajíce ve snu je obecně předzvěstí pozitivních zpráv a změn, které vás potěší.

Cílevědomým a ambiciózním lidem může sen o zajíci přinést stabilitu, kariérní růst a prosperitu. Pokud se vám zdálo, že jste si koupili roztomilého zajíce, dostali ho jako dárek nebo ho drželi v náručí a hladili, tak podle snáře můžete očekávat zisk, aniž byste museli vynaložit jakékoliv úsilí. Naopak darovat nebo koupit někomu toto zvířátko může znamenat ztrátu části podniku, finančního obnosu nebo neúspěch.

Zdálo se vám o černém zajíci? Měli jste sen o králičí noře? Co to znamená?

Podívejte se také na: Výchova dětí podle znamení horoskopu (II. část): Na co se připravit?

Barva zajíce ve snu

Vidět jednobarevného zajíce ve snu je příslibem úspěchu ve škole či práci. Vícebarevný zajíc naznačuje, že vás pravděpodobně čeká nějaká cesta nebo výlet. Pokud se ve vašem snu objevil bílý zajíc, podle snáře byste se měli připravit na pozitivní změny ve vašem životě. Šedý zajíc zase naznačuje, že v blízké době obdržíte velmi výhodnou nabídku. Zajíc černé barvy ve vašem snu přináší finanční rizika.

Žlutý zajíc je symbolem rodiny. Možná se v blízké budoucnosti budete radovat z nového přírůstku nebo radostné zprávy. Hnědé zvíře varuje před nemocí a zhoršením zdravotního stavu. Zajíc červené barvy zase upozorňuje na intriky, které mohou pocházet od vašich přátel. Sen o modrém zajíci vám naznačuje, že váš partner začíná být k vám trochu chladný. Měli byste si spolu sednout a promluvit si.

Podívej se: Jaké vlastnosti vám do vínku dal den vašeho narození?

Barva zajíce ve snu
Depositphotos

Umírající zajíc ve snu

Přirozeně předpokládáme, že umírající zajíc ve snu představuje něco špatného. Zajíci ve volné přírodě umírají poměrně často. Zajímavé je, že zajíci mohou zemřít i ze strachu. Naštěstí, zajíc, který zemřel ve snu, není znamením něčeho negativního. Naopak, jeho smrt ve vašem snu symbolizuje nové příležitosti, zbavení se překážek a seznámení s novými lidmi, kteří vám ochotně pomohou v dalším postupu.

Pokud se vám zdálo o zajíci, který byl zabit během lovu, tento sen je předzvěstí zásadních změn ve vašem životě. Doběhnout, zamířit a vystřelit na zajíce ve snu vyjadřuje snahu o naplnění a realizaci vašeho cíle.

Pozor, krájení zaječího masa ve snu může být varováním. Takový sen upozorňuje na možné zhoršení zdravotního stavu, ať už fyzického nebo duševního.

Sen o pokousání zajícem

Zdálo se vám, že vás pokousal zajíc? Takový sen je varováním, že se musíte více soustředit na svůj vztah a partnerský život. Může také naznačovat, že prožíváte problémy ve svém milostném životě, a proto byste si měli se svým partnerem sednout a najít vhodné řešení. Pokud vás ve snu zajíc poškrábal, tento sen poukazuje na neshody v partnerském životě, jejichž řešení byste neměli odkládat.

Sen o zraněném zajíci

Zdálo se vám o zajíci, který měl zlomený dráp? Podle snářů je tento sen předzvěstí nové pracovní nabídky. Pokud měl zajíc ve vašem snu rány, možná se i vy v bdělém životě cítíte raněni. Slova nebo skutky určité osoby vás mohou zklamat a zranit.

Měl zajíc ve vašem snu zlomenou nohu nebo nemohl chodit? Tento sen vám radí, abyste se zamysleli a určili si, co je pro vás v životě důležité.

Nepřehlédněte: Co znamená sen o miminku?

Sen o zajíci
Depositphotos

Sen o poskakujícím zajíci

Zajíc skákající nebo poskakující ve vašem snu je znakem plodnosti. Pokud nemáte děti, měli byste být připraveni. Pravděpodobně se brzy vaše rodina rozroste a vy se stanete rodiči.

Takový sen může také znamenat, že se vyhýbáte závazkům vůči někomu nebo něčemu. Rádi přeskakujete z jedné věci na druhou. Nejste schopni dokončit úkol, který vám byl přidělen nebo který jste začali z vlastní vůle, a to vám brání v dosažení úspěchu. Sen o poskakujícím zajíci o vás také naznačuje, že pokud máte partnera, máte pochybnosti, neberete vztah vážně a máte pocit, že je nemožné se na celý život někomu zavázat.

Sen o králičí noře

Pokud máte sen, ve kterém se objevila králičí nora, měli byste se zamyslet nad svým životem, odpoutat se od minulosti a posunout se vpřed. Zajíc v noře ve vašem snu může také naznačovat, že se snažíte oddálit problémy nebo se jim vyhnout. Postavte se všem těžkostem čelem, aniž byste se čehokoliv báli.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE