NIVEA MEN přináší limitovanou fotbalovou edici pro péči o tělo

Blíží se fotbalový svátek, který už netrpělivě vyhlíží zejména naše polovičky. U příležitosti Eura 2024, přichází NIVEA s pánskými novinkami péče o tělo, které muži ocení nejen v horkých letních dnech. 

Muži jsou v péči o sebe stále náročnější a chtějí zůstat svěží po celý den, ať jsou v kanceláři nebo třeba cvičí ve fitness klubu. Značka Nivea MEN právě rozšiřuje řadu přípravků pro muže a představuje dvě vysoce účinné řady produktů s mužnou svěží vůní. 

Jde o sprchové gely a deodoranty, které jsou dnes naprostou nezbytností ve výbavě aktivního člověka. Ať už sportujeme nebo hýbeme jen sporadicky, bez dlouhotrvajícího pocitu svěžesti a čistoty bychom se cítili velmi nejistě.

Podívej také: Opalovací mléko nebo olej? Víme, co bude sedět právě vám

Uspokojit potřeby mužů přichází tyto produkty v limitované fotbalové edici:

NIVEA MEN Sprchový gel 3 v 1 Ultra Charge

Nastartujte svůj den novou energií, kterou vám dodá NIVEA Men Sprchový gel s povzbuzující mořskou vůní  na tělo, tvář i vlasy Ultra Charge v limitované fotbalové edici. Složení je biologicky rozložitelné, obal je z recyklovaného plastu.

Doporučujeme: Proč se vyplatí pořídit si speciální odličovač očí?

NIVEA MEN Sprej Ultra ChargeNIVEA MEN

NIVEA MEN Sprej antiperspirant Ultra Charge

Ochrání vás před potem a nepříjemným zápachem až na 72 hodin a poskytne vám dlouhotrvající pocit svěžesti. Navíc má antibakteriální účinek a nezanechává skvrny na oblečení.

NIVEA MEN Ultra FreshNIVEA MEN

NIVEA MEN Sprchový gel 3 v 1 Ultra Fresh

Pečujte o sebe a dopřejte si dlouhotrvající, až 24hodinový pocit svěžesti se sprchovým gelem na tělo, tvář i vlasy se svěží vůní citrusů. Složení má pH šetrné k pokožce a je bez mikroplastů.

NIVEA MEN Sprej antiperspirant Ultra Fresh

Antiperspirant chrání před potem a nepříjemným zápachem až na 72 hodin. Díky citrusové vůni vám dodá dlouhotrvající pocit svěžesti.

Doporučujeme: Jak využít pozitivní účinky levandule na pleť? To jsou TOP recepty z levandule pro krásu!

NIVEA MEN Ultra FreshNIVEA MEN

NIVEA MEN Creme

Univerzální krém NIVEA Men creme byl vyvinutý speciálně pro muže. Použít ho můžete na tvář, tělo, ruce, lokty i paty. Díky složení s vitamínem E pokožku osvěžuje, zvláčňuje a zanechává úžasně provoněnou. Nyní je k dostání v atraktivním obalu s fotbalovou tematikou.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE