Nejvtipnější nezdařené fotografie s dětmi: Tohle nemůže být skutečné!

nezdařené fotografie s dětmi

Internet je plný dokonalých a vylepšených fotografií, kterými se denně inspirujeme. Někdy dokonce máme pocit, že to není vůbec těžké a že to zvládneme sami. Co může být těžké na nastavování fotografií. Stejně tak je to i v případě newborn fotografií.

Ty se obvykle dělají první týdny po narození dítěte. I v tomto případě můžeme mluvit o jednoduchém fotografování. Stačí dítě hezky uložit a nastavit a zachytit přesný okamih, kdy je potřeba stisknout spoušť fotoaparátu.

Tip pro vás: 4 typy temperamentu: Objevte svou osobnost!

Otcové s dětmi - o zábavu a vtipné fotky s dětmi není nouze! 

Avšak máme pocit, že některé fotky jsou úplnou náhodou. Tedy u těch, které najdete v galerii, to platí určitě! Jak se říká, to nevymyslíte, to je prostě život. A toto je přesné načasování dítěte, fotoaparátu a úplné náhody. Někdy, bohužel (nebo naštěstí?), náhoda přinese vtipný zážitek.

Doporučujeme: Těchto 5 věcí vždy prozradí váš skutečný věk!

Otcové s dětmi
pinterest.com

Nezdařené fotografie dětí - máte také takové?

Nezdařené fotografie rodičů s dětmi a miminky jsou opravdu zajímavé a vtipné. Ne vždy se podaří zachytit ten správný okamih, kdy se všichni usmívají a vše vypadá dokonale. Někdy se děti začnou vzpouzet, plakat, nebo neklidně běhají po celé místnosti.

  • Někdy se ani rodičům nepodaří zachytit správný moment a výsledná fotografie je neostrá, zábavná nebo úplně nesrozumitelná. 
  • Nezdařené fotografie rodiny mohou být dokonalým způsobem, jak si připomenout, že ne všechno v životě musí být dokonalé a že všichni máme své chvíle nálad a selhání. 

Přestože nezdařené fotografie mohou působit směšně a nekoordinovaně, jsou to právě ty zážitky, které pomáhají prožívat rodinné chvíle naplno. Proto si nechte své nezdařené fotografie se svými dětmi a miminky, protože právě v nich se ukrývá neocenitelná krása rodiny a života! Vtipné fotografie dětí a nezdařené fotky celé rodiny do rodinné galerie jednoduše patří! Vtipnou situaci se totiž naplánovat nedá - a proto je o to cennější, když ji zachytíte na fotografii.

Prý náhoda neexistuje! 

Ale ba, existuje! Vždyť nakonec, nechat dítě bez pleny je velkým rizikem, nemyslíte? A hlavně to platí v případě novorozenců. Každé focení může být zábavné a vzpomínkou na celý život. Chlubit se krásnými fotkami dětí je sice hezké, ale kdo se může pochlubit pocikanými nebo pokakanými fotkami? Ti lidé, kteří se neostýchali sdílet své fotografické zážitky s celým světem, ano!

Podívejte se také: Let s dítětem do 1 roku? Tipy pro vás, jak se nezbláznit

FOTOGALÉRIA:

11

1/11
Zdroj: facebook.com/official.ime
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE