Jak vybrat spodní prádlo pro nevěstu? S našimi radami to zvládnete levou zadní

Spodní prádlo pro nevěstu

Vybrali jste si dokonalé svatební šaty, dokonce už máte i boty, a rozhodli jste se i pro účes a make-up? Nezapomněli jste ale na něco? Nemáme na mysli svatební kytici, ani závoj či svatební tiáru a doplňky ve formě šperků. Možná vám při tolika shonech a svatebních povinnostech vypadla z hlavy jedna věc - svatební prádlo. Je totiž velmi snadné zapomenout na to, co se skrývá pod šaty. I když tuto část vašeho vzhledu nikdo neuvidí, stále je důležité ji vzít v úvahu.

Výběr spodního prádla by neměl být poslední prioritou příprav na váš velký den. Elegantní spodní prádlo skryté pod svatební róbou může mít velký vliv na vaši celkovou pohodu během celého dne.

Jaká by měla být svatební spodní prádlo a čím se řídit při jeho výběru? Přinášíme vám pár faktorů, které je třeba zvážit při výběru svatebního spodního prádla.

Nepřehlédněte: Šaty na svatbu pro svatební hosty: Co si obléct na tu letní?

Jak vybrat spodní prádlo?

Ve skutečnosti neexistují žádná pravidla, pokud jde o to, jaký typ spodního prádla by měly nevěsty nosit. To, co si nevěsta ve svůj svatební den oblékne, je její osobní volbou a mělo by to být založeno na tom, co jí je nejpohodlnější.

Pokud jsou svatební šaty luxusní, dámské spodní prádlo být nemusí. Správná podprsenka, která dobře sedí, a spodní prádlo, které se neshrnuje, nevypadává a nevytváří ryhy kalhotek, jsou opravdu vše, co nevěsta potřebuje, aby vypadala a cítila se co nejlépe.

Správné spodní prádlo pro nevěsty nemusí sestávat jen z podprsenky a kalhotek. Pokud máte pocit, že vaše břicho potřebuje trochu stáhnout, skvělou volbou jsou kalhotky s vysokým pasem. Pokud vás trápí nedokonalá stehna, podívejte se po šortkách, které vám pomohou vyhladit tuto oblast. Máte pocit, že potřebujete zvýraznit svůj dekolt? Tento problém vyřeší push-up podprsenka.

Výběr svatebního spodního prádla - nevhodně zvolené spodní prádlo

Výběr spodního prádla by neměla podceňovat žádná nevěsta. Svatební podprsenka nebo kalhotky by měly být nejen elegantní, ale především pohodlné. Věřte nebo ne, ale nevhodně zvolené spodní prádlo může způsobit nervozitu, nepříjemný pocit a nejistotu. A to přece nechce žádná nevěsta.

1. Zvažte styl a výběr svatebních šatů

Předtím, než začnete vybírat svatební spodní prádlo, přemýšlejte o stylu své svatební róby. Vaše barva svatebních šatů a různé střihy a provedení vyžadují různé typy svatebního spodního prádla. Například u šatů se zvonovými sukněmi může být vhodné nosit podvazkový pás pro vytvoření dokonalé postavy.

Pro šaty s hlubokým výstřihem může být ideální použít push-up podprsenku, která vytvoří efektní a přitažlivý dojem. Vždy vybírejte spodní prádlo podle provedení střihu, materiálu a dalších prvků, které musí sedět k vašemu typu svatebních šatů.

2. Spodní prádlo podle barvy

Barva spodního prádla je pro váš velký den důležitá, zejména pokud máte na sobě čistě bílé svatební šaty. I když mnohé svatební róby mají podšívku, aby nebyly průhledné, pravděpodobně byste to neměli riskovat s výraznými neonovými čipkovanými tangy. Tradičně bývá svatební spodní prádlo bílé nebo krémové, aby ladilo se svatebním oblečením.

Pokud však máte róbu v jiném barevném odstínu nebo se chcete cítit odvážněji, můžete si vybrat i jiné barvy, jako například červené spodní prádlo nebo éterické modré spodní prádlo. Dejte si ale pozor na to, jak vypadá celkový komplet spodního prádla ve barevné škále odstínů. Nevhodně zvolený odstín spodního prádla může velmi snadno ztratit svůj luxusní vzhled.

Zaujme Tě: Svatební záchranné balíčky na toaletu: Víš, co do nich určitě vložit?

Dámské spodní prádlo Depositphotos

3. Dámské spodní prádlo - pohodlí je klíčové

V tento velký den chcete být nejen krásná, ale být i v maximálním pohodlí. Vyberte si spodní prádlo, které se dobře nosí a nevyvolává bolesti ani nepohodlí. Je možné, že si budete muset vyzkoušet několik různých typů spodního prádla, než zjistíte, které je to pravé.

Pro maximální pohodlí vsaďte na pohodlné bavlněné spodní prádlo, které je šetrné i k vaší pokožce po celý den. Nemusíte se však bát, že ztratíte sexepíl a nebudete před manželem vypadat přitažlivě. Dnešní trh nabízí sofistikované spodní prádlo, které působí velmi smyslně, ale zároveň nabízí vysoký komfort po celý den.

4. Velikost spodního prádla

Kupte si správnou velikost. Zní to jako samozřejmost, ale ve skutečnosti je to velmi častá chyba. Správná velikost spodního prádla je klíčová. Máte-li možnost, jděte na profesionální konzultaci do obchodu se spodním prádlem, kde vám pomohou změřit vaše přesné rozměry a proporce těla. Nesprávné velikosti spodního prádla mohou způsobit nepohodlí, neestetické tvary pod róbou, hrbolky a mezery mezi pokožkou a oblečením. Výbornou volbou pro nevěsty je také stahovací spodní prádlo, které vytvoří žádanou postavu a příjemně zvýrazní žádané tvary postavy a samotných šat.

5. Svatební prádlo - typ podprsenky

Existuje mnoho různých typů svatební podprsenky - push-up vystužené modely podprsenek, bezramenná, s hlubokým výstřihem, krajka podprsenka, speciální podprsenky se vestavěnými korzety a podobně. Zvolte takový typ podprsenky, který nejlépe vyhovuje stylu a střihu vaší svatební róby. Nezapomeňte i na pohodlí.

Pozri aj: Svatební dary pro novomanžele: Jaké se běžně dávají?

Nevěsta Depositphotos

6. Sexy spodní prádlo - doplňky, které oživí

Kromě podprsenky a kalhotek můžete zvážit i další smyslné doplňky a možnosti, jako jsou sexy podvazkové pásy, propracované korzety nebo krajky na punčochách. Tyto celkově promyšlené komplety svatebního spodního prádla mohou být decentními prvky, které oživí a zároveň mohou sloužit praktickému účelu.

7. Nezapomínejte na svůj osobní styl

Nakonec, pamatujte na to, že vaše svatební spodní prádlo by mělo odrážet váš osobní styl a cítění. Musíte se v něm cítit pohodlně a sebevědomě, což je klíčem k celkové spokojenosti. Nebojte se experimentovat a vybrat něco, co vám dává pocit štěstí a sebevědomí, ať už je to volba jemného elegantního spodního prádla, nebo spíše odvážný výrazný korzet či svůdné podvazky. Přitažlivé spodní prádlo je přece takové, které nosí spokojená a sebevědomá nositelka.

Jak najít smyslné svatební spodní prádlo?

Materiál a tvar spodního prádla jsou také důležité faktory. Volte měkký a pohodlný materiál, který vám nebude způsobovat nepříjemný pocit. Zároveň se zaměřte na detaily, jako jsou krajky, decentní mašličky nebo další ozdoby, které mohou dodat rafinovanost a romantiku vašemu svatebnímu spodnímu prádlu. Díky těmto malým, ale promyšleným detailům si vybíráte luxusní spodní prádlo, které zaujme.

Tip: Smyslné svatební spodní prádlo vybírejte velmi pozorně. Ozdoby v podobě třpytek, velkých nášivek a jiných podobných aplikací by se mohly zachytit na svatebních šatech.

Doporučujeme: Vintage svatba aneb co jsme našli na babiččině půdě

Nevěsta Depositphotos

Spodní prádlo podle provedení - neviditelné spodní prádlo

Bezešvé spodní prádlo je velmi oblíbenou volbou při výběru svatebního spodního prádla. Prádlo vám nedělá nežádoucí efekt lemů, které zvýrazňují spodní prádlo, a zároveň jeho jemná béžová barva splývá s tónem vaší pokožky. Podprsenka bez ramínek nezanechává viditelné popruhy nebo ramínka, což přispívá k elegantnímu a bezchybnému vzhledu. Pozor však na to, že i podprsenka bez ramínek nemusí být cesta k pohodlnému spodnímu prádlu. Odborníci doporučují, aby si nevěsty pořádně vyzkoušely tento typ spodního prádla ke svým vybraným svatebním šatům.

Stojí za to investovat do značkového spodního prádla? 

Je samozřejmé, že váš velký den chcete oslavit velkolepě i výběrem kvalitnějších materiálů. Investovat do značkového spodního prádla vám na tento den přijde jako přijatelná možnost. Avšak není to jediný způsob, jak najít kvalitní a luxusní spodní prádlo.

Volba značkového spodního prádla přináší některé výhody. Ale není to jediný faktor, který určuje jeho kvalitu. Kvalitní a značkové spodní prádlo může být odolnější vůči opotřebení a praní ve srovnání s levnějšími alternativami. To může být důležité v případě, že plánujete nosit své svatební spodní prádlo i po svatbě.

Mnoho značek nabízí speciální velikosti a střihy, které zohledňují různé typy postav. Někdy právě značky nabízejí profesionální konzultaci a asistenci při výběru správného sofistikovaného spodního prádla.

Co by mělo splňovat spodní prádlo?

Volba kvalitního spodního prádla není vždy vázaná na značku. Můžete najít i jiné méně známé značky nebo výrobce, kteří nabízejí kvalitní spodní prádlo za nižší ceny. Důležité je věnovat pozornost kvalitě materiálů, přesnému střihu a velikosti, a samozřejmě i svému osobnímu pohodlí.

Nejlepší přístup je vybrat spodní prádlo, které vám dobře sedí, cítíte se v něm pohodlně a vyhovuje vašim osobním preferencím. Investice do kvalitního svatebního spodního prádla může zajistit, že se budete cítit krásně a sebevědomě během vašeho velkého dne.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE