Jak si vybrat správné datum pro svatební den

datum svatby

Svatba je sama o sobě magickým dnem. Ještě magičtější ji udělá vhodně zvolený datum svatby. Některé páry si ho zvolí podle svých vzpomínek, například den seznámení, prvního rande či výročí. Jiné sáhnou jen tak náhodně po volném termínu v kalendáři. Jsou také páry, které se o dni své svatby rozhodnou poradit s odborníky na ezoteriku, aby jejich svatba byla skutečně kouzelná. 

Tip pro vás: Jak vybrat spodní prádlo pro nevěstu? S našimi radami to zvládnete levou zadní

Datum svatby podle numerologie

Většina budoucích nevěst si tradičně volí za svatební den sobotu. Je to dáno i tím, že sobota je začátek víkendu, a následující den mají jak novomanželé, tak i svatební hosté dostatek času se zrelaxovat a nabrat nový dech do pracovního týdne.

Z pohledu numerologie však zdaleka nejsou vhodné všechny termíny. Zejména ty, které obsahují příliš mnoho jedniček. Číslo 1 totiž odráží egocentrismus, při kterém se jen těžko hledají kompromisy. Čím více takových jedniček v datu, tím vyšší je pravděpodobnost, že se manželství může snadno proměnit v boj dvou osobností. Naopak číslo 2 zaručuje pohodu a rodinnou harmonii. Nejideálnější je v kombinaci s číslem 6, které znamená spolupráci. Pro svatbu není vhodné ani období cca 3 měsíce před datem vašeho narození, obzvláště nevhodný je poslední měsíc před narozeninami – tehdy má člověk oslabený organismus jak po fyzické, tak i po psychické stránce.

Podívej také: Trochu jiné texty na svatební oznámení: Který si vybereš?

vhodně zvolený datum svatby Depositphotos

Datum svatby podle feng shui

Filozofie feng shui považuje za nejšťastnější číslo osmičku. Proto pokud se rozhodnete vybrat si datum svatby podle této staré čínské tradice, měl by to být datum s číslem 8, 18 nebo 28. Velmi pozitivní je také číslo 9. Takový srpnový termín 8.8. prý přinese hodně štěstí, lásky a trvalé harmonie.

Doporučujeme: Svatební záchranné balíčky na toaletu: Víš, co do nich určitě vložit?

Datum svatby podle astrologie

Nejlépe uděláte, když společně se svým partnerem zajdete za odborníkem na astrologii. Ten vám na základě vašich dat narození (včetně hodiny a místa) vypočítá den, který je nejlepší pro vás oba. Celkově z lunárního hlediska může být nebezpečný úplněk, který často přináší bouřlivé emoce. Zvláště v kombinaci s alkoholem. Pokud se chcete řídit postavením Měsíce, vyberte si čas, kdy Luna přibývá. Tento čas přinese do manželství více lásky, bohatství, rozvoj a pozitivní vývoj.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE