Sladký život bez vrásek

NIVEA Expertní duální sérum Q10

Na tom, že nadměrná konzumace cukru nám přinejmenším komplikuje hon za vysněnou postavou a přinejhorším způsobuje nejrůznější zdravotní problémy, již není nic šokujícího. Ovšem skutečnost, že cukr nám kromě blaženého výrazu na tváři umí vykouzlit i vrásky, zcela určitě mnohé překvapí.

Tip pro vás: Upokojující bylinková koupel - hladí tělo i duši

Cukr způsobuje vrásky? Opravdu? 

Nadbytek cukru totiž může ovlivnit strukturu naší pleti. Jak je to možné? Může za to proces v našem těle, který se nazývá GLYKACE. Je způsobený přemírou cukru, jenž poškozuje vlákna kolagenu a elastinu v pleti, a tím vede ke VZNIKU VRÁSEK. Pleť ztrácí svoji ELASTICITU A PEVNOST a vypadá MDLE A UNAVENĚ.

Co s tím? Omezit cukr?  I když se vzdáme sladkostí, vyhnout se v dnešní době cukru ve stravě je nemožné. Naštěstí už můžeme použít revoluční novinku v péči o pleť a tajnou zbraň proti vráskám z cukru – NIVEA Expertní duální sérum Q10.  

Doporučujeme: NIVEA MEN přináší limitovanou fotbalovou edici pro péči o tělo

 NIVEA Expertní duální sérum Q10 NIVEA

Expertní duální sérum Q10: Dvojitá síla proti vráskám!

NIVEA Expertní duální sérum Q10 v sobě skrývá hned dva účinné bojovníky proti stárnutí pleti, kteří pracují v tandemu, aktivně bojují proti vráskám ze dvou front a přinášejí tak bezkonkurenční výsledky:

  1.     Revoluční technologie GLYCOSTOP®          

blokuje proces GLYKACE, pomáhá chránit pleť před poškozením cukrem a aktivně PŘEDCHÁZÍ VZNIKU VRÁSEK.

  1.     Čistý koenzym Q10      

dodává pleťovým buňkám energii, zvyšuje jejich produkci kolagenu, a tak výrazně REDUKUJE I TY NEJHLUBŠÍ VRÁSKY během pouhých 2 týdnů. Je to klíčová anti-aging látka a účinný anti-oxidant, který je zde obsažený vůbec v nejvyšší koncentraci z výrobků NIVEA.

Novinka: NIVEA Expertní duální sérum Q10, 30 ml, 480 Kč

NIVEA Expertní duální sérum Q10 NIVEA

Výsledkem pravidelného používání této revoluční novinky je pevná, pružná a mladistvě vypadající pleť! Expertní duální sérum Q10 působí již od prvního dne a je klinicky prokázáno, že viditelné redukce i těch nejhlubších vrásek si všimnete už po 2 týdnech. Důkazem je i fakt, že 8 z 10 žen Expertní duální sérum Q10 po vyzkoušení vyhodnotilo jako “Nejlepší sérum proti vráskám, jaké jsem vyzkoušela.

Navíc, v kombinaci se Zpevňujícím denním krémem Q10 je efekt omlazení pleti 4x účinnější než při používání samotného denního krému. 

Podívej také: Jak správně aplikovat na obličej gel z Aloe vera? Připrav si z něj domácí masky

Jak zařadit Expertní duální sérum Q10 do svojí péče o pleť? 

Pro dosažení nejlepšího efektu a nejúčinnější péče proti vráskám máme připravenou speciální pečující a omlazující rutinu:

1. Jako první krok pro redukci stávajících vrásek i předcházení vzniku nových použijte novinku NIVEA Expertní duální sérum Q10.  Zařaďte jej do svého rituálu 2x denně, ráno i večer. Aplikuje se pomocí kapátka, nanáší se na celý obličej a jeho lehké složení se ihned vstřebá. 

2. Speciální péči poté věnujte očnímu okolí, které ošetřete NIVEA Zpevňujícím očním krémem proti vráskám Q10 POWER. Zbaví se vás nejen vrásek kolem očí, ale také kruhů pod očima a pleť kolem očí viditelně zpevní.

3. Pro ochranu a hydrataci pleti a denní boj s vráskami následně použijte NIVEA Zpevňující denní krém proti vráskám Q10 POWER, který na noc vystřídá výživná regenerační péče nočního bojovníka za pevnější pleť NIVEA Zpevňujícího nočního krému proti vráskám Q10 POWER. 

4. Na závěr použijte NIVEA Sérum pro vyplnění vrásek Q10. Jeho speciální aplikátor vám umožní cílenou aplikaci na ty nejodolnější vrásky a okamžitý efekt můžete pozorovat už po 5 minutách. Po 4 týdnech používání pak celá polovina hlubokých vrásek, jak mávnutím kouzelného proutku zmizí a pleť je viditelně vyplněnější a vyhlazenější.

Vychutnávejte si každý den, užívejte každou minutu, dopřejte si všechno krásné i sladké, co život přináší, a nedělejte si vrásky z cukru!

Novinka: NIVEA Expertní duální sérum Q10, 30 ml, 480 Kč

  • NIVEA Zpevňujícím očním krémem proti vráskám Q10 POWER, 15 ml, 330 Kč
  • NIVEA Zpevňující denní krém proti vráskám Q10 POWER, 50 ml, 400 Kč
  • NIVEA Zpevňujícího nočního krému proti vráskám Q10 POWER, 50 ml, 400 Kč
  • NIVEA Sérum pro vyplnění vrásek Q10, 15 ml, 460 Kč                                                                                                                                                 
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE