Co znamená sen o svatbě? Je to dobré nebo špatné znamení?

sen o svatbě

Či tomu věříte, nebo ne, sny o svatbě jsou docela běžné. Nemusíte ani plánovat svou vlastní svatbu, aby se vám o ní zdálo. Ať jste žena nebo muž, svobodná nebo vdaná, zasnoubená nebo rozvedená – sen o svatbě může vypovídat o mnohém. Vše však závisí na samotném kontextu snu, proto se vyplatí mu věnovat pozornost.

Naše sny nám totiž mohou poskytnout jasnější pohled na naši mysl i psychický stav. Jsou v podstatě jakýmsi pokračováním našich myšlenek z předchozího dne. Výklad snů a jejich interpretace nám tedy může pomoci připravit se na nové životní situace, které nás čekají. Pojďme se tedy podívat na sny o svatbě a jejich interpretaci z psychologického hlediska.

Podívej se: Rostliny ve snu - poznej význam a výklad snů o rostlinách

Budete se vdávat

Sen o svatbě jako takové obecně znamená nadcházející závazek ve vašem životě. Nemusí to však být přímo skutečné manželství. Sen může vypovídat o novém závazku, jako je nová práce, nové bydlení nebo třeba změna barvy vlasů.

Pokud jste svobodná, zamyslete se nad tím, jaké velké změny nebo rozhodnutí vás čekají. Protože svatby ve snech mohou znamenat i váhavost, vezměte si v reálném životě nějaký čas na zhodnocení a přehodnocení všeho, do čeho se chcete pustit. Zvažte, zda je to skutečně dobrý nápad, který stojí za uskutečnění.

Pokud vás skutečně svatba čeká a v nejbližších dnech se budete vdávat, sen o svatbě může poukazovat na stres z tohoto velkého dne.

Podívej se také: Co symbolizuje sen o těhotenství a porodu?

sen - budete se vdávat
Depositphotos

Vdáváte se za svého ex-partnera

Děsivé, že?! Výklad tohoto snu poukazuje na nevyřešené problémy, které máte samy se sebou. Proto bude nejlepší, když uděláte krok zpět a zjistíte, co vás trápí. Pokud jste se svým ex-partnerem v kostele nebo na úřadě a kráčíte uličkou k němu, měli byste pochopit, co vás v životě brzdí a vyhnout se tomu. To vám pomůže zlepšit své já a nechat své špatné vlastnosti v minulosti.

V první řadě je však nutné si tyto vlastnosti uvědomit, abyste si je nepřenášely do nového manželského života. Jednoduše řečeno, všechno špatné ze starého vztahu by pro vás mělo být minulostí, a měli byste si z toho vzít ponaučení.

Pokud jste aktuálně svobodná, takový sen by pro vás měl být podnětem k sebereflexi, což vám pomůže ujistit se, že si nenarušujete nadcházející vztah.

Plánování svatby ve snu

Může to být jen mentální procvičování vašich předchozích nebo nastávajících plánovacích aktivit, proto je důležité věnovat pozornost pocitům a emocím, které ve snu máte. Tedy pocitům, které vás provázejí při plánování svatby ve snu.

Jste při plánování nervózní?

Sen může poukazovat na detaily, které vyžadují vaši pozornost ve skutečném životě – nemusí to být jen při plánování svatby, ale také při plánování nového bydlení, práce apod.

Jste ve stresu?

Může to být odrazem velkého tlaku z vašeho okolí, zejména pokud vás okolí tlačí do něčeho, co není v souladu s tím, co chcete vy.

Tip pro vás: Co symbolizuje most ve snu? Jde o varování i předzvěst pozitivních změn

Žádost o ruku ve snu
Depositphotos

Jste šťastná?

Pak takový sen vypovídá o vaší zamilovanosti ve skutečném životě, štěstí a jistotě ve vztahu.

Žádost o ruku ve snu

Zásnuby a žádost o ruku ve snu mohou představovat změnu ve vašem životě. Na rozdíl od svatby však žádost o ruku naznačuje, že si stále nejste jistá svým závazkem vůči dané situaci. Zvažujete klady a zápory toho, co má přijít.

Nelíbí se vám zásnubní prsten?

Co když vás váš vyvolený ve snu požádal o ruku, vy jste souhlasila, ale zásnubní prsten se vám nelíbí? Jednoduše je odporný?! Takový sen může znamenat, že vás někdo tlačí do něčeho, co se vám vůbec nelíbí a s čím nejste v souladu.

Ať už jste v manželství, nebo svobodná, měli byste se nad takovým snem zamyslet a zvážit, zda skutečně ve vašem okolí není někdo, kdo se snaží za vás rozhodovat.

Ztratili jste snubní prsten nebo obroučku

Zní to smutně, ale ztracený prsten ve snu poukazuje na promarněnou příležitost v životě, která vás trápí. Nedá se s tím mnoho dělat, ale stále máte možnost najít způsob, jak jít dál.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE