Šaty pro svatební maminku: Zazářete i vy v tento výjimečný den!

Dnes nastal ten den. Vaše dcera se vdává, váš syn se žení. Už při představě vaší malé holčičky ve svatebních šatech se vám tlačí slzy do očí. Je to výjimečný den a nezapomenutelná událost nejen pro dva mladé lidi, ale i pro vás. S vaší rolí svatební matky přichází i odpovědnost. Každá nevěsta i ženich ocení vaše rady, stojíte po jejich boku během příprav, plánování, pomáháte při výběru svatebních šatů.

Samozřejmě nesmíte zapomínat ani na sebe. I vy byste měli vypadat krásně a okouzlující. Pokud jde o společenské šaty pro svatební matky, neexistují žádná striktní pravidla. Jediná věc, kterou musíte mít na paměti, je najít outfit a sázet na vhodné šaty, díky kterým se budete cítit pohodlně a dobře. Záleží však i na typu vaší postavy a věku. Délka šatů, střih šatů, barva šatů – i tyto podstatné věci byste měli zvážit při výběru šatů na svatbu pro mamu.

Jak tedy na výběr šatů pro svatební matku? Které jsou ty správné společenské šaty? Jednoduše vsaďte na šaty, které odrážejí váš osobní styl, na ty, které vám dokonale sednou a ve kterých se budete cítit sebevědomě a krásně.

Nepřehlédněte: DIY svatba: Připrav si ji podle vlastních představ!

Nejkrásnější šaty pro svatební matku

Zatímco váš vzhled by měl doplňovat svatební barevnou paletu, sezónu a místo konání, dnešní svatební matky by se neměly cítit omezené na tradiční oblečení.

Moderní šaty pro svatební matky, elegantní šaty sofistikovaných střihů, kostýmy pro svatební matky, dlouhé společenské šaty, příležitostné společenské šaty, krajkové společenské šaty, smetanovo-šampaňské midi šaty, decentní společenské šaty, dlouhé večerní šaty, luxusní společenské šaty, krátké šaty, jednobarevné společenské šaty, étericky působící šaty, dámské lemované šaty, společenské šaty pro plnoštíhlé, slavnostní šaty, společenské šaty pro svatební matky - etiketa šatů se pro matky nevěsty a ženicha v průběhu let změnila a poskytuje příležitost zdůraznit svůj osobní styl a pohrát si s celkovým vzhledem.

Jak vybrat dokonalý outfit?

Jak na výběr společenských šatů? Jaké jsou ty ideální společenské šaty? Jaká je ta správná délka šatů svatební matky? Pokud jde o tradiční svatbu s tou pravou veselicí, která trvá do brzkých ranních hodin, určitě si pořiďte šaty, ve kterých se budete cítit pohodlně i po několika protančených písničkách. Vyhněte se nepříjemným a snadno mačkavým materiálům. Podobným pravidlem se řiďte i tehdy, když chcete být pravou rukou svatebního páru a pomáhat jim s doladěním posledních detailů jejich velkého dne.

Promluvte si s nevěstou. Zjistěte, jakou barvu budou mít šaty družiček a také druhá svatební matka. Nechte se inspirovat místem konání i obdobím, ve kterém se svatba koná. Letní zahradní svatba? Pastelové odstíny budou vypadat opravdu hezky. Moderní městská zimní svatba? Zvažte odvážnou barvu nebo něco monochromatického. Investujte také do kvalitního oblečení, které můžete později využít a poslouží vám několik dalších let.

Podívejte se také: Top 10 svatebních písní

Šaty PINTEREST/adasa.com

Ty pravé šaty pro matku nevěsty nebo ženicha 

Svatební matky by měly být ztělesněním elegance, nadčasovosti a krásy. Svatba vašich dětí je jednoduše důležitá událost, na kterou budete nejen vy, ale všichni přítomní ještě dlouho vzpomínat. I z tohoto důvodu byste měli sázet na elegantní look, který vám dodá patřičnou dávku sofistikovanosti a šarmu.

Chcete zakrýt nedokonalosti vašich nohou? Sázejte na dlouhé příležitostné šaty z vzdušné látky nebo s květinovým vzorem, které jsou skvělou volbou pro jarní či letní svatbu. Zazářete v maxi, jemných šatech ze saténu, nebo si pořiďte luxusní večerní šaty či krátké večerní šaty, které vám dodají ten správný šmrnc. Nebojte se ukázat svá ramena a zvolte si šaty se spuštěnými rukávy. Skvěle můžete vypadat i ve společenském kostýmu z kvalitních látek.

Doporučujeme: Svatební účesy: Jak vybrat ten správný svatební účes?

Doplňky pro matku na svatbu

Nezapomeňte ani na doplňky pro svatební matku. Ať už si pořídíte nové nebo zkombinujete ty, které máte doma, mějte na paměti, že právě náušnice, náhrdelníky, které doplní váš celkový vzhled. A samozřejmě, důležitou roli hraje i účes a make-up.

Celý svůj vzhled doplňte vkusnou malou clutch kabelkou, která pojme rtěnku, zrcátko, mini parfém nebo kapesníčky na slzy štěstí.

NECHTE SE INSPIROVAT: Společenské šaty pro svatební matky

Zelené společenské šaty

Šaty PINTEREST/caratsandcake.com

Poutavé šaty na svatbu pro matku

Šaty PINTEREST/dailymail.co.uk

Společenské šaty pro plnoštíhlé - svatební matky

Šaty PINTEREST/Hanna Gentry

Dámské midi šaty/svatební matka

Šaty PINTEREST/bridesmagazine.co.uk

Černé společenské šaty

Šaty PINTEREST/weddingforward.com

Barevné a vzorované šaty pro svatební matku

Šaty PINTEREST/liketk.it

Jemné šaty pro svatební matky

Šaty PINTEREST/stylemepretty.com

Saténové krajkové šaty a sako

Šaty PINTEREST/sleektrends.com

Stylové volné maxi šaty

Šaty PINTEREST/onefabday.com

Elegantní šaty přiléhavé k tělu pro svatební matku

Šaty PINTEREST/lovemydress.net

Krásné dlouhé šaty pro matku ženicha nebo nevěsty

Šaty PINTEREST/weddingdressesguide.com

Šaty podle typu postavy - přiléhavý model

Šaty PINTEREST/marthastewart.com

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE