Psychologický test: Způsob, jakým křížíš prsty, o tobě mnoho napoví

Psychologický test Způsob, jakým křížíš prsty

Lidské tělo je fascinující. Dokáže o člověku mnoho napovědět. A dokonce i to, co ani sami nevíte. Stačí, aby na vás člověk pohlédl odborným okem a hned ví, co vám je a co vás trápí. Je to skutečně úžasné a někdy i dechberoucí.

Například, zamýšleli jste se někdy nad tím, co prozrazuje tvar zadečku o osobnosti člověka? Nebo nad tím, co prozrazuje barva očí o osobnosti? A nejen to! Jakékoliv změny na kůži vám mohou něco prozradit o vašem zdraví. Stačí sledovat změny na sobě a hned se dozvíte něco více. Jak si například zvyknete zkřížit prsty? Zkusíte tento psychologický test? Zjistěte, co tento rychlý test osobnosti odhalí!

Doporučujeme: TOP eko produkty, kterými pomůžeš planetě: Přidej i ty ruku k dílu!

Prsty na rukách a osobnost

Po změnách na pokožce, barvě očí, tvaru zadku přicházejí odborníci s novým testem, který dokáže odhalit více o vaší osobě. Odborníci na řeč těla se domnívají, že způsob, jakým křížíte prsty na rukách, mnoho napoví o vás jako o člověku.

Roger Wolcott Sperry přišel s výzkumem, podle kterého chování člověka může ovlivnit to, která hemisféra mozku je aktivnější – buď pravá nebo levá.

Pojďte porozumět sami sobě! V případě tohoto testu je potřeba, abyste se uvolnili a nad ničím nepřemýšleli. Chyťte své ruky a zkřižte prsty. V tomto případě se posuzuje to, zda se na vrchu zkřížených rukou nachází pravý nebo levý palec nebo ani jeden (jsou oba souběžně). Co odhalí tento krátký test osobnosti? To zjistíte níže.

Nepřehlédněte: Manželství bez papíru: Jaké jsou výhody a nevýhody života „na divoko"?

Prsty na rukách a osobnost
pinterest.com

Levý palec nahoře

Zkoušeli jste zkřížení prstů a levý palec zaujal polohu nahoře? Pokud jste zkřížili ruce a na vrchu se nachází váš levý palec, pak jste pravděpodobně praktický člověk. Patříte k těm, kteří se nerozhodují v daném okamžiku, v dané sekundě. Před tím, než dospějete k jakémukoli závěru, zvažujete všechna pro a proti, tedy plusy a mínusy. Navíc se nikdy nenecháte oklamat.

Lidé si k vám často chodí pro radu, protože jim dokážete vždy moudře poradit. Na druhé straně jste romantickou duší, máte smysl pro humor a patříte k extrovertům, kteří milují společnost.

Palce vedle sebe

Máte palce rovnocenné? Jste perfekcionista a vysokou kvalitu odvedené práce očekáváte i od ostatních. Jste takový mírný ďábel v lidské kůži. Jdete vždy příkladem a předtím, než dospějete k jakémukoli rozhodnutí, tak si vyslechnete i názory ostatních. Řídíte se heslem – co na srdci, to na jazyku, avšak někdy vaše upřímnost může být odzbrojující a někdy dokáže i ublížit.

Dalo by se říct, že upřímnost je pro vás základ vztahu. A tu očekáváte nejen v práci, ale i v soukromí.

Pravý palec nahoru

Pokud při zkřížení rukou držíte pravý palec nahoru, jste osoba s vysokým emocionálním kvocientem. Dokážete pochopit lidi a zároveň se vcítit do jejich kůže či situace. Díky tomu se vám dokážou ostatní lidé takříkajíc otevřít. Rádi si je vyslechnete, případně jim poradíte.

Tato schopnost vám také poskytuje perspektivu, kterou jiní nevidí. Většinou se správně rozhodujete, ale na samotné rozhodnutí si raději necháváte dostatek času, abyste nekonali pod vlivem emocí. Ve vztazích si dokážete s partnerem porozumět i bez slov.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE