Jak si v životě vytvářet hojnost? Mohou nám pomoci i léčivé drahé kameny?

Asi každý z nás by si přál mít ve životě dostatek všeho. Ale jak to opravdu je? Opravdu zažíváme nedostatek nebo máme jen vysoké životní nároky a očekávání? Jak do života přitáhnout hojnost a bohatství? Proč je důležité vnitřní prožívání pocitu bohatství a prosperity? 

Tyto otázky si možná kladou celé generace lidí v každém koutě světa. 

Podívej se také na: Jak odstranit břišní tuk? TOTO jsou ověřené a účinné triky!

Tvorba hojnosti a bohatství 

Hojnost je postoj mysli. Je to mnohem více než mít jen plnou peněženku.

Silný vnitřní pocit hojnosti otevírá vaši mysl nekonečným možnostem. Hojnost znamená vést opravdu hluboce obohacený život a to na fyzické, emocionální, mentální i duchovní úrovni. Hojnost a pocit hojnosti je vlastně založena na tom, že si vážíte sami sebe, svůj život - přesně takový, jaký momentálně je.

Lidé často čekají na dokonalost - představa o ideálním životě "budu se mít dobře a budu šťastný, až když..." nás udržuje v jakési prázdnotě bytí.

Veškeré bohatství, které opravdu potřebujete k vytvoření světa plného hojnosti, máte vlastně už v sobě. Stačí tomu jen uvěřit a přijmout to. 

Pocit vlastní vnitřní hodnoty je tím největším zdrojem. Vážte si sami sebe za to, co všechno jste dosáhli. Buďte k sobě laskaví, dopřejte si a pocítěte, že si krásný život opravdu zasloužíte. Věřte, že dokážete manifestovat cokoli. Buďte štědří k druhým, důvěřujte, že hojnost je tu pro všechny. Tímto postojem vytvoříte ve svém životě nikdy nekončící tok. Tok energie, možností, potenciálu. Svět hojnosti a bohatství.

Podívej se také na: Ocet jako lék: Nevěříš, s čím vším ti pomohou octové podkolenky! citrín Depositphotos

Důležité jsou naše pozitivní vibrace

Nezapomínejte na to, že podobné přitahuje podobné. Existuje mnoho přísloví našich předků, které nás na to upozorňují. Například 'Vrána k vráně sedá', 'Na pos..... i záchod spadne' a další. V náročných situacích však opravdu může být těžké zůstat v dobré víře a nastavení pozitivní mysli. 

  • Jaké nastavení je pro nás prospěšné? Je důležité si uvědomit následující:
  • Co si naše mysl dokáže představit, to umí i realizovat. Takže myslete pozitivně. Vizualizujte si, co si přejete, nemyslete na to, co nechcete a co nemáte. 
  • Čemu věnujeme pozornost, to vyživujeme a to roste. Naše pozornost a myšlenky dokážou náš život vyživovat stejně jako sklenice vody vyživí květinu. 
  • Svou vlastní hodnotu měřte tím, kým jste, ne tím, co vlastníte v materiálním smyslu. 
  • Dělejte to, co vás baví a dělá vás šťastnými. 
  • Buďte vděční. Vděčnost je silná energie, když jsme vděční i za málo, může k nám přijít více. 
  • Věřte sobě a svým snům. 
  • Přijímejte a ocěňujte drobné radosti každodenního života - zpěv ptáků, slunečný den, déšť jako závlaha... Stačí se jen rozhlédnout. 
  • Vyhněte se pochybnostem, pocitům viny, prokrastinaci, zbavte se strachu a sebelítosti. Například si řekněte nahlas silným a odhodlaným hlasem - "Odpouštím pochybnosti ze svého života. Já věřím a důvěřuji." 
  • Mějte radost z dávání, podělte se o hojnost ve svém životě. To zvyšuje naše pozitivní vibrace.

Jaké léčivé krystaly nám pomohou?

Existují drahé kameny - léčivé krystaly - které dokážou být nápomocné při manifestaci přání jako je prosperita a hojnost v našem životě. Z celé škály léčivých kamenů jsou některé doslova krystaly hojnosti, krystaly štěstí nebo oblíbený kámen prosperity a mnohé další. Někdy je prospěšná kombinace krystalů jako například minerálů podle znamení s jinými. Léčivé kameny mohou být součástí každodenního života jako amulety a talismany. Léčivý drahý kámen můžeme mít osazený ve šperku nebo položený na pracovním stole. 

Mezi krystaly hojnosti přitahující finanční hojnost patří například citrín.

Bude tě zajímat: Infralampa a jej skvělé léčebné účinky, které musíš znát! citrín Depositphotos

Jaký krystal hojnosti je vhodný na získání peněz?

Citrín. Tento léčivý drahý kámen vás naučí, jak žít v hojnosti, ukáže vám, co je skutečná prosperita. Díky své jiskřivé, radostné energii je zvláště prospěšný pro přitahování hojnosti a bohatství do života a pro rozpouštění blokád kreativity.

Tento kámen plný nadšení v sobě nese sílu slunce - a jako ostatní sluneční krystaly dodává energii a stimuluje na všech úrovních. Jeho jasná žlutá barva je jako sluneční paprsek. Používejte ho, pokud potřebujete zvýšit své sebevědomí. Je vhodné dát si ho do kapsy nebo nosit v kabelce. Přinese vám dostatek :)

Citrín je velmi blahodárný kámen, je to forma křemene. Je nápomocný a povzbuzuje při rozpoznávání darů a pozitiv z každé naší i nepříjemné zkušenosti. Může být nápomocný v situacích, kdy potřebujeme získat vhled nebo důvěru, ale i v situacích, kdy nás brzdí pochybnosti nebo sebedestruktivní chování.

Živý sluneční krystal - Citrín napomáhá aktivovat naši sebedůvěru, pomáhá nám rozpoznat vlastní hodnotu. Dokáže posílit i naši vášeň a touhu. Přirozeně přitahuje sílu. Citrín napomáhá přitahovat hojnost příležitostí, přátelství, dobré zdraví, a také vnitřní i vnější bohatství, posiluje kreativitu. Je nápomocný při manifestování nového domova, ideální práce nebo zvýšení platu.

Citrín povzbuzuje k tomu, abychom se uměli podělit s ostatními a vnímali tak celkovou hojnost života. Pomáhá také podporovat vnitřní klid a emoční rovnováhu. Je velmi vhodný v situacích, kdy se snažíte o něco již velmi dlouho a přesto máte pocit, že se vám nedaří. Napravuje a vyrovnává vyčerpání základní energie a pocitu nedostatku, pomáhá znovu získat nadšení.

Citrín je ideální kámen pro transformaci energie a vyzařování pozitivity. Pro posílení prosperity a získání peněz ho noste v kabelce, u sebe jako amulety a talismany, nebo ho mějte uložený v pokladničce.

Kombinace krystalů nebo alternativní léčivé kameny 

Pokud nemáte po ruce citrín, nápomocné vám mohou být i jiné žluté kameny, či sluneční krystaly jako je topaz, karneol, nefrit nebo sluneční kámen. Pomáhají nám udržet si radostný a optimistický pohled na svět, můžeme je považovat i za krystaly štěstí.

Každopádně je důležité naše nastavení a postoj naší mysli. Cokoliv nám pomůže naladit se na tu správnou vibraci energie prosperity a bohatství, je prospěšné a vítané.

Zdroj: Judy Hallová: Magická síla kamenů

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE