Jak si v životě vytvářet hojnost? Mohou nám pomoci i léčivé drahé kameny?

Asi každý z nás by si přál mít ve životě dostatek všeho. Ale jak to opravdu je? Opravdu zažíváme nedostatek nebo máme jen vysoké životní nároky a očekávání? Jak do života přitáhnout hojnost a bohatství? Proč je důležité vnitřní prožívání pocitu bohatství a prosperity? 

Tyto otázky si možná kladou celé generace lidí v každém koutě světa. 

Podívej se také na: Jak odstranit břišní tuk? TOTO jsou ověřené a účinné triky!

Tvorba hojnosti a bohatství 

Hojnost je postoj mysli. Je to mnohem více než mít jen plnou peněženku.

Silný vnitřní pocit hojnosti otevírá vaši mysl nekonečným možnostem. Hojnost znamená vést opravdu hluboce obohacený život a to na fyzické, emocionální, mentální i duchovní úrovni. Hojnost a pocit hojnosti je vlastně založena na tom, že si vážíte sami sebe, svůj život - přesně takový, jaký momentálně je.

Lidé často čekají na dokonalost - představa o ideálním životě "budu se mít dobře a budu šťastný, až když..." nás udržuje v jakési prázdnotě bytí.

Veškeré bohatství, které opravdu potřebujete k vytvoření světa plného hojnosti, máte vlastně už v sobě. Stačí tomu jen uvěřit a přijmout to. 

Pocit vlastní vnitřní hodnoty je tím největším zdrojem. Vážte si sami sebe za to, co všechno jste dosáhli. Buďte k sobě laskaví, dopřejte si a pocítěte, že si krásný život opravdu zasloužíte. Věřte, že dokážete manifestovat cokoli. Buďte štědří k druhým, důvěřujte, že hojnost je tu pro všechny. Tímto postojem vytvoříte ve svém životě nikdy nekončící tok. Tok energie, možností, potenciálu. Svět hojnosti a bohatství.

Podívej se také na: Ocet jako lék: Nevěříš, s čím vším ti pomohou octové podkolenky!citrínDepositphotos

Důležité jsou naše pozitivní vibrace

Nezapomínejte na to, že podobné přitahuje podobné. Existuje mnoho přísloví našich předků, které nás na to upozorňují. Například 'Vrána k vráně sedá', 'Na pos..... i záchod spadne' a další. V náročných situacích však opravdu může být těžké zůstat v dobré víře a nastavení pozitivní mysli. 

  • Jaké nastavení je pro nás prospěšné? Je důležité si uvědomit následující:
  • Co si naše mysl dokáže představit, to umí i realizovat. Takže myslete pozitivně. Vizualizujte si, co si přejete, nemyslete na to, co nechcete a co nemáte. 
  • Čemu věnujeme pozornost, to vyživujeme a to roste. Naše pozornost a myšlenky dokážou náš život vyživovat stejně jako sklenice vody vyživí květinu. 
  • Svou vlastní hodnotu měřte tím, kým jste, ne tím, co vlastníte v materiálním smyslu. 
  • Dělejte to, co vás baví a dělá vás šťastnými. 
  • Buďte vděční. Vděčnost je silná energie, když jsme vděční i za málo, může k nám přijít více. 
  • Věřte sobě a svým snům. 
  • Přijímejte a ocěňujte drobné radosti každodenního života - zpěv ptáků, slunečný den, déšť jako závlaha... Stačí se jen rozhlédnout. 
  • Vyhněte se pochybnostem, pocitům viny, prokrastinaci, zbavte se strachu a sebelítosti. Například si řekněte nahlas silným a odhodlaným hlasem - "Odpouštím pochybnosti ze svého života. Já věřím a důvěřuji." 
  • Mějte radost z dávání, podělte se o hojnost ve svém životě. To zvyšuje naše pozitivní vibrace.

Jaké léčivé krystaly nám pomohou?

Existují drahé kameny - léčivé krystaly - které dokážou být nápomocné při manifestaci přání jako je prosperita a hojnost v našem životě. Z celé škály léčivých kamenů jsou některé doslova krystaly hojnosti, krystaly štěstí nebo oblíbený kámen prosperity a mnohé další. Někdy je prospěšná kombinace krystalů jako například minerálů podle znamení s jinými. Léčivé kameny mohou být součástí každodenního života jako amulety a talismany. Léčivý drahý kámen můžeme mít osazený ve šperku nebo položený na pracovním stole. 

Mezi krystaly hojnosti přitahující finanční hojnost patří například citrín.

Bude tě zajímat: Infralampa a jej skvělé léčebné účinky, které musíš znát!citrínDepositphotos

Jaký krystal hojnosti je vhodný na získání peněz?

Citrín. Tento léčivý drahý kámen vás naučí, jak žít v hojnosti, ukáže vám, co je skutečná prosperita. Díky své jiskřivé, radostné energii je zvláště prospěšný pro přitahování hojnosti a bohatství do života a pro rozpouštění blokád kreativity.

Tento kámen plný nadšení v sobě nese sílu slunce - a jako ostatní sluneční krystaly dodává energii a stimuluje na všech úrovních. Jeho jasná žlutá barva je jako sluneční paprsek. Používejte ho, pokud potřebujete zvýšit své sebevědomí. Je vhodné dát si ho do kapsy nebo nosit v kabelce. Přinese vám dostatek :)

Citrín je velmi blahodárný kámen, je to forma křemene. Je nápomocný a povzbuzuje při rozpoznávání darů a pozitiv z každé naší i nepříjemné zkušenosti. Může být nápomocný v situacích, kdy potřebujeme získat vhled nebo důvěru, ale i v situacích, kdy nás brzdí pochybnosti nebo sebedestruktivní chování.

Živý sluneční krystal - Citrín napomáhá aktivovat naši sebedůvěru, pomáhá nám rozpoznat vlastní hodnotu. Dokáže posílit i naši vášeň a touhu. Přirozeně přitahuje sílu. Citrín napomáhá přitahovat hojnost příležitostí, přátelství, dobré zdraví, a také vnitřní i vnější bohatství, posiluje kreativitu. Je nápomocný při manifestování nového domova, ideální práce nebo zvýšení platu.

Citrín povzbuzuje k tomu, abychom se uměli podělit s ostatními a vnímali tak celkovou hojnost života. Pomáhá také podporovat vnitřní klid a emoční rovnováhu. Je velmi vhodný v situacích, kdy se snažíte o něco již velmi dlouho a přesto máte pocit, že se vám nedaří. Napravuje a vyrovnává vyčerpání základní energie a pocitu nedostatku, pomáhá znovu získat nadšení.

Citrín je ideální kámen pro transformaci energie a vyzařování pozitivity. Pro posílení prosperity a získání peněz ho noste v kabelce, u sebe jako amulety a talismany, nebo ho mějte uložený v pokladničce.

Kombinace krystalů nebo alternativní léčivé kameny 

Pokud nemáte po ruce citrín, nápomocné vám mohou být i jiné žluté kameny, či sluneční krystaly jako je topaz, karneol, nefrit nebo sluneční kámen. Pomáhají nám udržet si radostný a optimistický pohled na svět, můžeme je považovat i za krystaly štěstí.

Každopádně je důležité naše nastavení a postoj naší mysli. Cokoliv nám pomůže naladit se na tu správnou vibraci energie prosperity a bohatství, je prospěšné a vítané.

Zdroj: Judy Hallová: Magická síla kamenů

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE