Pleťová séra značky NIVEA: Krása dávkovaná po kapkách

Dalo by se říci, že umí zázraky. Séra jsou koncentrované elixíry, mnohonásobně silnější než běžné krémy, které dokážou omladit a rozjasnit pleť doslova na počkání.

Poradí si s vysušenou, unavenou pletí bez energie, ale dokážou i vyzmizíkovat vrásky či odstranit pigmentové skvrny a další nedokonalosti pleti. Stačí jen vybrat si produkt, jež bude vyhovovat potřebám vaší pokožky. V portfoliu značky NIVEA pro sebe každý najde to pravé.

Pleťová séra obvykle mívají podobu lehoučkých emulzí. Mívají gelovou nebo olejovou strukturu a do pokožky se vstřebají prakticky ihned po použití. Samozřejmostí je jejich použití na důkladně vyčištěnou pleť. Po aplikaci nechte produkt chvilku vstřebat a následně použijte pleťový krém. Nezapomeňte, že séra jsou vysoce koncentrovaná a obsahují velké množství aktivních látek, takže stačí používat malé dávky. Proto vám malá lahvička vydrží poměrně dlouho.

Existuje široká škála pleťových sér. Vybírejte je podle svého věku a typu pleti. Každý produkt obsahuje jinou účinnou látku. Které jsou ty nejčastější?

  • Q10: Molekula rozpustná v tucích, jež chrání kožní buňky před působením škodlivých volných radikálů, zvyšuje jejich energetický metabolismus a obnovuje rovnováhu produkce elastinu v pokožce.
  • Bakuchiol: Rostlinná složka, která je šetrnou variantou retinolu a je vhodná pro osoby s citlivou pokožkou. Pomáhá redukovat jemné linky a vrásky, sjednocuje tón pleti a stimuluje tvorbu kolagenu.
  • LUMINOUS630®: Patentovaná látka, kterou vyvinuli experti značky Nivea. Redukuje a zesvětluje i odolné tmavé skvrny a zabraňuje vzniku nových.
  • Kyselina hyaluronová: Gelovitá látka, kterou přirozeně produkuje naše tělo. Má jedinečnou schopnost vázat na sebe vodu, čímž udržuje pleť jemnou a pružnou.

SÉRA PROTI VRÁSKAM

„Anti-age“ séra obsahují speciální aktivní látky, které působí na známky stárnutí, jako jsou jemné linky a vrásky, a zároveň zajišťují, že se pleť nadále omlazuje a zůstává pevná. 

NOVINKA: Sérum Cellular Expert Lift

Řešení pro povadlou pleť, kterou trápí vrásky a ztráta kontur. Postará o okamžitý liftingový efekt na tváři, krku a dekoltu. Sérum obsahuje bakuchiol, takže vyhovuje i citlivé pleti.

Účinně pomáhá pečovat o pleť tak, aby vydržela déle vypnutá a pružná. Stimuluje obnovu buněk a zvyšuje produkci kolagenu v pleti za pouhé 4 hodiny po nanesení. Užijte si lifting kontur pleti, redukci vlásek a viditelně pevnější pleť! 

Sérum Cellular Expert Lift

Zdroj: Nivea

Séra s koenzymem Q10 

Značka Nivea má v nabídce Noční sérum proti vráskám Q10 Ultra Recovery a Sérum pro vyplnění vrásek Q10.

Doporučujeme: ​Revoluce proti tmavým skvrnám pokračuje!

Ikona Overené komunitou
 Noční sérum proti vráskám Q10 Ultra Recovery a 
Q10 sérum

Zdroj: Nivea

SÉRA PRO PLEŤ S NEDOKONALOSTMI

Fungují na principu exfoliace pleti. Díky tomu redukují pupínky, černé tečky a další nedokonalosti a předchází vzniku nových. Značka Nivea má v nabídce Noční exfoliátor DERMA SKIN CLEAR.

noční exfoliator

Zdroj: Nivea

HYDRATAČNÍ SÉRA

Představují ideální doplnění rutiny v každém věku, protože hydratovaná pleť je krásná pleť. Značka Nivea má v nabídce Vyplňující hyaluronové sérum Cellular Expert Filler.

Doporučujeme: ​Rad NIVEA Q10 oslavuje 25 rokov!

Hyaluronové sérum

Zdroj: Nivea

SÉRA PROTI PIGMENTOVÝM SKVRNÁM

Pigmentové skvrny patří k nedokonalostem pleti, jež trápí muže i ženy v každém věku. Patentovaná látka Luminous630 působí přímo na buněčné úrovni, kde vyrovnává produkci melaninu v pleti. Díky tomu opravdu efektivně redukuje a zesvětluje všechny typy tmavých skvrn již za 2 týdny. 

Značka Nivea má v nabídce séra CELLULAR LUMINOUS630® – Omlazující sérum proti pigmentovým skvrnám CELLULAR LUMINOUS630®, Sérum proti pigmentovým skvrnám po akné CELLULAR LUMINOUS630® a Sérum proti tmavým skvrnám po akné CELLULAR LUMINOUS630®.

Nivea séra

Zdroj: Nivea

SÉRA PRO MUŽE

Mužská pleť má svá specifika, které je třeba brát v potaz při volbě produktů. Takže pokud vám vaše drahá polovička chodí na pleťová séra, pořiďte mu raději jeho vlastní

séra pro muže

Zdroj: Nivea

NOVINKA: NIVEA MEN Posilující sérum

Toto sérum bylo vytvořeno speciálně pro potřeby mužské pokožky. Obsahuje kombinaci patentované látky LUMINOUS630® a kyseliny hyaluronové. Viditelně redukuje tmavé a stařecké skvrny. Nabízí mužům to nejlepší v péči o pleť proti stárnutí a zanechává jejich pleť viditelně mladší. Složení je ultralehké, rychle se vstřebává, nelepí a je vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE