TOP tip od kadeřníka: Účes z polodlouhých i dlouhých vlasů za 60 sekund

jednoduchý drdol

Někdy stačí opravdu málo, aby si každá žena mohla vytvořit dokonalý účes i v pohodlí svého domova. Občas je dobré vědět, jak zkrotit své vlasy i doma. Navíc, když se chystáte na svatbu nebo rodinnou oslavu v úzkém kruhu nejbližších, tento účes se vám určitě bude hodit. Nepotřebujete na něj nic speciálního – jen dvě gumičky a pár obyčejných sponek.

Tip pro vás: Jak si doma zastřihnout vlasy? Máme užitečné tipy, díky kterým to zvládneš

Samozřejmě, základem každého účesu je trpělivost a především správná péče o vlasy. Pokud nejsou vaše vlasy zdravé, mohou působit zanedbaně a především vysušeně. Základem je tedy výběr vhodné kosmetiky přesně pro váš typ vlasů. Kromě toho jim čas od času stojí za to dopřát zábal nebo masku, která jim dodá potřebnou vzpruhu. Mimochodem, nepodceňujte ani pravidelné zastřihávání roztřepených konečků, protože právě ty mohou kazit celkový vzhled vaší koruny krásy!

Doporučujeme také: Jak zabránit šedivění vlasů? Objev recept starověké Číny

Jak na účes z dlouhých či polodlouhých vlasů během 60 sekund?

Hledali jste jednoduchý účes do práce, ve kterém byste působili sebevědomě a jako pravá dáma? Tak jste ho rozhodně našli! Tento účes si můžete vytvořit nejen do práce, ale klidně i na svatbu či na běžné dny, kdy chcete vypadat sebejistě. Jeho realizace vám zabere opravdu jen pár sekund.

Potřebujete jen dvě gumičky a pár sponek. Na temeni hlavy si vytvořte culík ze dvou pramenů vlasů. Vložte ruku pod culík a převlečte další pramen vlasů přes něj. Stejně postupujte i se zbytkem vlasů. Následně si z vlasů vytvořte cop, který zespodu vložte pod vlasy a připněte ho sponkami. Tím vytvoříte drdol na spodní části hlavy, který můžete ozdobit podle svých představ.

Pokud se chystáte na svatbu, klidně do něj zapíchněte pár květů nebo ozdobných sponek. A víte co? Takový účes si klidně můžete udělat i v případě, že se chystáte na svou vlastní svatbu. Je to jednoduchý účes pro nevěstu, do kterého můžete přidat i svatební závoj.

Anketa: Líbí se vám tento jednoduchý účes?

Odpovedalo 0 ľudí

0%
0%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE