Lunární horoskop - co vám přinese Velikonoce? - 1. část

28.3.2024 - Zelený čtvrtek

Luna se již druhý den nachází ve vodním znamení Štíra. Měsíc po úplňku prochází ve své třetí fázi a postupně se přibližuje k Zemi, přičemž ubývá do poslední čtvrti. Štír je znamením emocí, ale nejen těch pozitivních. Pozor trochu na žárlivost, nicméně Luna ubývá, takže to nebude tak intenzivní.

KRÁSA a ZDRAVÍ  

Ve Štíru se nedoporučuje mytí vlasů ani stříhání. Vaše vlasy by nyní byly zbytečně oslabeny. Raději se věnujte své pleti. Unavené a vyčerpané pleti pomohou regenerační masky, které ji dodají energii.

Doporučujeme přečíst si: Jak si vybrat nejvhodnější anti-ageing péči pro vaši pleť?


STRAVA

Z pohledu slavení velikonočních svátků máme stále půstní období. Když se Měsíc nachází v některém z vodních znamení, znamená to, že nastaly dny, kdy náš trávicí systém mimořádně zatěžují sacharidová jídla, zejména sladkosti, moučná jídla, ale i brambory nebo rýže. Při pečení velikonočních koláčů proto raději nepřehánějte s ochutnáváním. Kromě bolestí břicha by vám toto obžerství mohlo přinést také zvýšený pocit únavy nebo dokonce vyšší tělesnou váhu než den předtím.

Co nám přinese Velikonoce? Odpověď najdete v našem lunárním horoskopu! (ČÁST I.)

Zdroj: Depositphotos

29.3.2024 - VELKÝ PÁTEK

Luna se i v tento vážný velikonoční svátek ještě chvíli drží ve vodním Štíru, postupně se však již připravuje na přechod. Z vodního znamení se stále více a více blíží k ohnivému Střelci. Jeho blízkost vás může už v pátek přivolat k dobrodružnějším sklonům. Budete nabité energií, odvahou, ale i vírou.

Doporučujeme přečíst si: Toto jsou nejlepší slané recepty z kynutého těsta! Vyzkoušíš?

KRÁSA A ZDRAVÍ

Tento den využijte klidně k meditaci. Štír je znamením, které má z celého zvěrokruhu nejblíže k duchovním otázkám. Otevřete tuto téma ve svém nitru a pokuste se své duši dopřát vnitřní půst. Očistěte se od negativních myšlenek, emocí, hněvu, stresu, zlosti, žárlivosti i majetnického chování. Odpusťte druhým i sobě samým. K tomu vám pomohou různé meditační techniky, ale i relaxační koupel s přidanou levandulí.

STRAVA 

Dnešek by měl být dnem půstu v maximální míře. Pro své dobro a zdraví se vyhněte masu zeširoka daleko, stejně jako sladkostem, alkoholu, cigaretám nebo jiným pochoutkám. V ideálním případě byste dnes měli jíst pouze zeleninu nebo si dopřát úplný detox a pít pouze čistou vodu a neslazené bylinkové čaje. Pokud vydržíte 24 hodin, můžete se těšit na sobotní lehkost a příval nové energie.

Co nám přinese Velikonoce? Odpověď najdete v našem lunárním horoskopu! (ČÁST I.)

Zdroj: Depositphotos

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE