Péče o tělo 40+

S postupujícím věkem se v těle ženy začíná měnit hormonální hladina, klesá produkce estrogenu. Tyto změny působí nepříznivě na tvorbu a produkci kolagenových vláken. Kvalita a množství kolagenu klesá, pleť vadne. Je proto důležité o pokožku těla pravidelně pečovat. „Nestačí aplikovat pouze tělové mléko po koupeli. Do pokožky je třeba dodat další výživné a regenerační látky které zabezpečí kvalitnější metabolické funkce a zamezí předčasnému stárnutí,“ zdůrazňuje Alena Kimlová, hlavní kosmetička GERnétic

Doporučujeme: Nechte pleť volně dýchat

Vital Transfer Corps

Zdroj: GERnétic

Velkým pomocníkem v tomto směru je hormoceutický krém Vital Transfer Corps. Textura krému je obohacena o přírodní látky tzv. fytoestrogeny, získané ze sóji a chmelu, které nedostatek estrogenu do určité míry nahrazují. Tyto aktivní složky se získávají náročnou biotechnologií, aby si zachovaly svojí přirozenou a plnou biologickou účinnost. Krém obsahuje i další účinné substance jako jsou ušlechtilé oleje, výtažky z vilínu, vinných listů, nativní kolagen, včelí vosk, které zvyšují hustotu, objem a pevnost pokožky, stimulují mikrocirkulaci v pokožce. Navrací pokožce mladistvější vzhled a bojují proti předčasnému vadnutí. 

Doporučujeme: Beauty poradna GERnétic: pH pokožky

Somito

Zdroj: GERnétic

Účinky tohoto krému můžete ještě umocnit zpevňujícím krémem Somito, který díky kofeinu a L-Carnitinu stimuluje a tonizuje pokožku, doplňuje vitamíny a aminokyseliny potřebné k regeneraci tkání náchylných k ochabnutí. Oba jmenované produkty se velmi rychle vstřebávají, není třeba se obávat, že po jejich aplikaci bude pokožka „olepená“. Naopak, pleť bude hebká a velmi příjemná na dotek a krásně vypnutá. Po nanesení přípravků se můžete okamžitě obléknout. Dbejte na pravidelné denní nanášení, aby se účinek na pokožce projevil co nejdříve. Doporučuji Vám navštívit i kosmetický salon a dopřát si nejen ošetření obličeje ale i celého těla. Výběr procedur je široký. Preferuji zábaly z mořských řas, které obsahují velké množství potřebných látek pro výživu a regeneraci pokožky a které naše tělo velmi aktivně vstřebává. Navíc stimulují celkovou detoxikaci organismu, a to organismu velmi prospívá. Tyto zábaly mají ještě další přidanou hodnotu – pomáhají tělo formovat. Skvělým ošetřením je i výživný zábal maskou Vegetal, kterým kosmetička provede zároveň i peeling. Pokožka je po takové péči dokonale vyživená a úplně sametová. Celotělová ošetření si můžete s kosmetičkou GERnétic  domluvit v kúře, tzn. že absolvujete 5-10 vybraných zábalů v týdenním intervalu, nebo si vytvořit svůj měsíční rituál a k pravidelné péči o pleť obličeje přidat i ošetření těla. Pokožka Vám to vrátí svou svěžestí a pevností.

Doporučujeme: Cold Cream Mousse od GERnétic: Návyková novinka pro suchou, křehkou a atopickou pokožku s hedvábně lehkou texturou

opalovací přípravky z řady Melano

Zdroj: Melano

A ještě upozornění!

Je třeba se vyvarovat případným tvrdým redukčním dietám, při kterých sice rychle zhubnete, ale pokožka se díky nedostatku výživných látek hodně uvolní. Jen velmi obtížně se pak vrací do původní kondice.

Buďte obezřetná i v době slunných měsíců a nesnažte se získávat intenzivní opálení. Sluneční záření vyvolává v kůži vznik velkého množství tzv. volných radikálů, které pevnost a pružnost pokožky negativně ovlivňují. Působí na dehydrataci kůže, destrukci kolagenových vláken a vadnutí pokožky značně urychlí. Používejte kvalitní opalovací krémy, které neobsahují pouze UV filtry, ale dodávají pokožce i regenerační látky a působí na eliminaci volných radikálů. Vyzkoušejte opalovací přípravky GERnétic z řady Melano. Mám s nimi výbornou zkušenost. Po opalování nezapomeňte pokožku těla dobře ošetřit hydratačním mlékem.

Pevnost pokožky podpoří i pevnější svaly. Věnujte proto i nějaký čas pohybovým aktivitám.

 

Zdroj: Kosmetika GERnétic, www.gernetic.cz

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE