Jak zhubnout z břicha přes noc - bez cvičení? Nevěříte tomu, ale je to možné!

Zhubnout z břicha rychle a efektivně je cílem mnoha lidí, kteří se snaží zlepšit svůj vzhled. Tato část těla je často místem, kde se tuk ukládá nejlehčeji a zároveň je nejtěžší ho odtud odstranit. Pevné a ploché břicho je především výsledkem různých změn v našem životě, včetně změn ve stravování (zdravá strava je základ), pravidelné fyzické aktivity a zlepšení životního stylu.

Co však v případě, že potřebujeme ploché břicho expresně rychle, například kvůli blížící se dovolené nebo důležité události večer, během které chceme zazářit v úzkých šatech? Jít si ráno zaběhat nebo se zničit v posilovně už asi nemá velký smysl, pokud potřebujeme okamžitý výsledek.

Držení diety vám už asi také nepomůže. Jak tedy na rychlé hubnutí? Pokud chcete zhubnout z břicha za jednu noc, tak to vůbec není nemožné! Známe trik, který údajně pomáhá, a vše, co budete potřebovat, najdete ve své kuchyni. Co vám alespoň naoko pomůže zhubnout z břišní oblasti?

Doporučujeme: Ploché bříško za 3 dny! Vyzkoušejte tuto kompletní dietu.

 

Zábal z potravinové fólie

Zdroj: Depositphotos

Zábal z potravinové fólie?!

Potravinovou fólii má doma snad každý. Je to vynález, který dokáže ochránit jídlo, ale také vám pomůže „zhubnout“ z břicha. Samozřejmě, tento trik funguje pouze v případě, že potřebujete okamžitě zhubnout do plavek, přiléhavých šatů nebo kvůli focení. Stále platí, že k vyrýsované postavě se dostanete pouze správnou životosprávou a cvičením.

Jak však zábal z potravinové fólie funguje? Naneste na své břicho silnou vrstvu zpevňujícího tělového krému, obalte se potravinovou fólií a následně i obvazem na stahování. V takovémto zábalu byste si měli dopřát alespoň 8hodinový spánek. Ráno po probuzení bude vaše břicho menší a kůže pevnější. Mnozí uvádějí, že je to SOS trik, díky kterému si můžete poměrně rychle vyformovat postavu.

Tento zábal můžete vyzkoušet také na svých stehnech, rukách nebo jiných problematických partiích. Pokud se rozhodnete bojovat s celulitidou, doporučujeme sáhnout po krému určeném k ošetření celulitidní kůže. Pro lepší výsledky si zabalte i několik dní po sobě!

Proč obal z fólie zajistí ploché břicho?

Pokud znáte fungování sauny, tak už víte, proč funguje i takovýto obal. Po jeho použití budete lehčí a vaše břicho nebo jiné problematické partie budou menší, protože se vám z těla odpaří voda. Proto funguje i tento obal. Nevýhodou však je, že pokud se voda ve vašem těle znovu naváže, můžete se vrátit k předchozímu stavu, tedy tomu před použitím triku s potravinovou fólií.

Pokud se rozhodnete tento trik vyzkoušet, buďte opatrní, protože v některých případech může být nebezpečný. Pokud se totiž budete nadměrně potit, může dojít k dehydrataci organismu, k jeho přehřátí a s tím spojenému závratu!

Doporučujeme: Cvičení Pure Barre - efektivní způsob, jak změnit svou postavu. O co jde?

tělový zábal na hubnutí

Zdroj: Depositphotos

Podívejte se také na svůj jídelníček!

Někdy může být hubnutí z břicha dlouhodobý proces. Odborníci však doporučují kombinovat cvičení na břišní svaly s správnou stravou, abyste dosáhli požadovaného výsledku. Pokud se chcete zbavit „pneumatiky" kolem břicha, zařaďte do svého jídelníčku vhodné potraviny. K plochému břichu vám pomůže:

  • avokádo,
  • banány,
  • fenykl,
  • meruňky,
  • broskve,
  • ořechy,
  • okurky.

Vyhněte se nadýmavým potravinám

Abyste si udrželi ploché břicho před speciální událostí nebo dovolenou, je důležité vyhnout se potravinám, které mohou způsobit nadýmání a pocit nafouknutí. Zde jsou některé potraviny a nápoje, kterým byste se měli vyhnout nebo jejich konzumaci omezit:

  • Luštěniny: Fazole, čočka a další luštěniny jsou bohaté na vlákninu a proteiny, proto jsou doporučovány ve zdravé stravě. Avšak mohou způsobit nadýmání u některých lidí kvůli obsahu oligosacharidů, které jsou pro některé lidi obtížně stravitelné.
  • Některé druhy zeleniny: Brokolice, květák, zelí a cibule jsou známy svými nadýmavými účinky.
  • Sladké nápoje: Nápoje obsahující vysoké množství fruktózy, jako jsou slazené nápoje a ovocné šťávy, mohou způsobit nadýmání a plynatost.
  • Uměle slazené potraviny a nápoje: Umělá sladidla jako sorbitol, mannitol a xylitol, které se často nacházejí v žvýkačkách a dietních potravinách, mohou způsobit nadýmání a plynatost.
  • Fast food a jídla bohatá na tuk: Mastná jídla mohou zpomalit trávení, což může vést k pocitu plnosti a nadýmání.
  • Obiloviny obsahující lepek: U lidí s intolerancí na lepek nebo celiakií může konzumace pšenice, ječmene a žita způsobit nadýmání.
  • Mléčné výrobky: U lidí s intolerancí na laktózu může konzumace mléčných výrobků způsobit nadýmání, plynatost a další trávicí problémy.
  • Ovoce s vysokým obsahem fruktózy: Některé druhy ovoce, jako jsou jablka, hrušky a meruňky, mohou způsobit nadýmání u lidí, kteří mají potíže s trávením fruktózy.

Proč je důležité opravdu snížit břišní tuk?

I když potravinářská fólie může krátkodobě zajistit efekt plochého břicha, je vhodné myslet i na své zdraví a v případě, že máme více břišního tuku, zaměřit se na spalování tuku v této oblasti. Tuk v oblasti břicha může být nebezpečný, zejména pokud jde o viscerální tuk, tedy uvnitrobřišní.

Viscerální tuk je spojován s několika zdravotními riziky, včetně vysokého cholesterolu a hrozby kardiovaskulárních onemocnění. Zvyšuje se také riziko diabetu typu 2, metabolického syndromu nebo chronických zánětlivých onemocnění.

 

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE